4 🖤🥊

7.9K 696 548
                                    

Uzun bir bölüm, iyi okumalar❤️🥊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun bir bölüm, iyi okumalar❤️
🥊

Tony Stark, kedi otlu sıcak içeceği ile hologramların arasına oturdu. Birkaç gündür bu içeceği içiyordu ve gerçektende uyumasında yardımcı olduğunu hissetmişti. Bellatrix Jones, tuhaf bir şekilde ona iyi geliyordu. Tabii o bunu kabul etmekte zorlanıyordu. Yüzüne söyleseniz sizi tersleyebilirdi bile.

"Friday.. füzelerin yerleştirilmesinin hata oranını hesaplar mısın?" diye sordu Tony. Yeni bir zırh üstünde çalışıyordu.

"%17 hata oranı görüyorum efendim."

"O zaman onu sıfıra indirelim." dedi ve sıcak içeceğinden büyük bir yudum aldı. O sırada cam kapının tıklatılmasıyla Bellatrix Jones gözüktü. Sarı saçlarını toplamıştı. Siyah bir tayt, aynı renkte bir atlet giyiyordu ve koyu kırmızı renkli gömleğini beline bağlamıştı.

"Erken mi geldim?" diye sordu.

"Ah, hayır... sadece ufak bir işim var. Bekleyebilir misiniz, Bayan Jones?" diye sordu Tony.

"Tabii ki."

Tony Stark hologramlarda ellerini dolaştırdı, bir sürü ayarlarla oynadı ve Bellatrix hiçbir şeyden anlamadığını fark etti.

"Hata oranı %3'e düştü efendim."

"Akşam hatırlat, itici motorlarla ilgili çalışacağız." dedi Tony.

"Hatırlatıcıya bunu ekledim patron. Size antrenmanda iyi çalışmalar." dedi Friday.

"Vay canına, ben de bundan bir tane istiyorum." dedi Bellatrix, kendi kendine tavana doğru bakarak. Tony onun dediğine güldü. "Sırf beni patron diye çağırması için hem de."

Bay Stark oturduğu yerden kalktı ve bardağını alarak genç kadına doğru yürüdü.

"Size bir yapay zeka hediye etmek isterdim Bayan Jones, ancak... o kadar yakın olduğumuzu sanmıyorum." dedi Tony, alayla. Koridorda yürürken Bellatrix'de arkasından ilerledi.

"Ha.. bana kesinlikle artık tatlım diye seslenebilirsiniz." dedi, aynı alaycı tonla.
Tony, ona tekrar güldü.

Spor salonuna ulaştıklarında Bellatrix eldivenlerini çıkarttı ve ringi işaret etti.

"Ne kadar güçlendiğinize bir bakalım."

İkiside eldivenlerini geçirip iplerin arasından ringe çıktılar. Tony, Bellatrix'in ona günler önce söylediği şeyleri hatırlayarak pozisyonunu aldı.

Stark, her hamlesini düzgün yaparken Jones çevik bir şekilde ondan kaçmayı başarıyordu. Bu Tony'nin canını sıksa bile, elinden geleni yapıyordu. Bu yarım saat boyunca böyle sürdü.

Ancak, Bellatrix aniden Tony'in boş bir anını yakaladı ve onu yere sererek üstüne çıktı.

"Dikkatiniz çabuk dağılıyor. Biriyle yumruklaşırken tek odaklandığınız kişi karşınızdaki olmalı." dedi Bella.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now