37 ❤️🥊 FİNAL

5.3K 436 866
                                    


Bölümün sonunda, özel bölümden bir kesit var. İsterseniz bakın❤️

Ayrıca bir Stony kurgusu yayınladım.

🥊
2 Yıl Sonra

Eve geliyorum
Dünyaya eve geldiğimi söyle

Bellatrix, evinin kapısını kilitledikten sonra Happy'nin onu beklediğini gördü. Tony birkaç saat önce arayarak bir sürprizi olduğunu, ve Happy'nin onu evden alacağını söylemişti. Bella ne olduğunu çok merak ediyordu. Çünkü bu 2 yıl boyunca Tony ona sürekli harika sürprizler yapıp durmuştu. Artık daha fazla ne yapabilir ki diye düşünüyordu.

"Selam Happy!"

"Selam." dedi Happy gülümserken.

"Aman Tanrım... dudakların... o şeyi yapıyor..." dedi Bellatrix, sahte bir heyecanla.

"Haha yine çok komiksin." dedi ve arabaya binmesi için işaret etti. İkisi, tüm bu zaman boyunca daha çok yakınlaşmışlar ve iyi arkadaş olmuşlardı.

"Neden bu kadar mutlusun?" diye sordu Bellatrix, yan koltuğa otururken.

"Ne yani, mutlu olmak bana yasak mı? Somurtuyorum, neden böyle yapıyorsun diyorsunuz. Gülüyorum neden gülüyorsun diyorsunuz." dedi Happy, arabayı çalıştırırken. Bella kahkaha atmamak için dudaklarını birbirine bastırdı.

"Tamam tamam. Bir şey demedim varsay." dedi Bellatrix.

Yolun kalanında, biraz dedikodu yaparak zaman geçirdiler. Happy, Peter'ın bir kızdan hoşlandığını ve geçen gün kıza mesaj atacağına, yanlışlıkla kendisine attığını anlattı. Bella'da gülerek onu dinledi.

Güneş yavaş yavaş batarken, gökyüzü mor bir renge bürünmüştü. Araba hiç bilmediği bir yerde durduğunda ikisi de indi. Orman tarzı bir yere gelmişlerdi.

"Bunu gözlerine bağlamam gerekiyor. Patronun emirleri." dedi Happy, siyah bir kumaş parçasıyla ona yaklaşırken. Bellatrix ona şüpheyle baksa bile bir şey demedi ve gözlerine bağlamasına izin verdi.

Ardından birkaç saniye etraf sessizliğe büründü.

"Happy?"

"Korkutmaya çalışıyorsan komik değil." dedi Bella. Ama Happy ona cevap vermedi. Tam gözünde ki şeyi açacakken, biri kollarından tuttu. Tanıdık parfüm kokusu burnuna dalarken gülümsedi.

"Tony?"

"Evet, sevgilim?"

İzin ver yağmur dünün acılarını yıkayıp götürsün

"Eğer bunun altından saçma bir şey çıkarsa siz bittiniz." dedi tehditkar bir şekilde.

"Bunu sonra tekrar konuşuruz. Şimdi... gel." dedi Tony ve Bellatrix'in kollarından tutarak dikkatli bir şekilde yürütmeye başladı.

Birkaç dakika sonra ayakları sert bir zemine basmaya başlamıştı. Etraftan hafif dalga sesleri geliyordu. Bir iskelede yürüdüklerini tahmin etmişti.

"Bekle." diyerek durdurdu Tony onu. Bellatrix'in kollarını serbest bıraktıktan sonra dikkatlice hazırladıkları sandala bindi. Ardından ellerini tekrar ona uzattı.

"Yavaşça bir adım at."

Bella, onu dediğine uyarken ellerini sımsıkı tuttu. Tony'e sonsuza kadar güveniyordu, o yüzden hiçbir dediğine karşı çıkmadı.

Ring 🥊 Tony StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin