22 🖤🥊

5.2K 522 306
                                    

🥊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🥊

Bellatrix, evinin garajına indiğinde motoruyla bakışmaya başladı. O günden beri elini bile sürmemişti. İçinde hala tuhaf bir duygu vardı. Ama bunun sonsuza kadar sürmesine izin de veremezdi. Binmesi, ve sürmesi gerekiyordu. Bu yüzden kenarda duran kaskını aldı ve motorunu dışarı çıkarttı. Garajı geri kapatıp hiç zaman kaybetmeden bindi. Motoru çalıştırıp yola çıktığında oluşan korkusunu yendiğini hissediyordu.

Kısa sürede üsse geldiğinde park etti ve spor salonuna doğru ilerledi. Tony'i orada görmeyi bekliyordu ama yoktu.

"Friday."

"İyi günler, Bayan Jones."

"Sana da iyi günler. Tony nerede?" diye sordu.

"Kendisi.. ortak salonda. Ancak uyuyor." dedi Friday. Bellatrix kaşlarını çatarak spor salonundan çıktı. Uyuması tuhafken, ortak salonda uyuyor olması daha tuhaftı.

Aralık kapıdan içeri girdiğinde onun koltukta uyuyor olduğunu gördü. Büyük, kahverengi sehpanın üstü içki şişeleriyle doluydu. Ayrıca üstünde hala dün akşam giydiği kıyafetler vardı. Değiştirmemişti bile.

Bellatrix, onun yanına ilerledi ve çömelerek dizlerini yere yasladı.

"Tony.." hiç kımıldamamıştı bile. ".. Tony.."

Yavaşça onun karışmış saçlarını okşamaya başladı.

"Tony."

Yakışıklı adamın kirpikleri titredi ve göz kapaklarını hafifçe araladı. Ardından tekrar geri kapattı.

"Kalkmalısın."

"Ya da sen de yanıma yatmalısın.." diye mırıldandı Tony. Bella onun görmeyeceğini bilse bile gözlerini devirdi.

"Kalk ve gidip duş al. Bu ne hal böyle?" diye sordu.

Tony eliyle gözlerini ovuşturdu. Başında büyük bir ağrı vardı.

"Sadece birkaç bardak içecektim. Sonrasını hatırlamıyorum." dedi.

"Onu sormuyorum. Neden içtin?" diye sordu kızgınlıkla, Bella.

Tony dudaklarının arasından sıkıntılı bir nefes verirken alkol kokusu Bellatrix'in yüzüne çarptı. Gerçekten bir duş alması gerekiyordu.

"Neyse. Kalkıp duşa git. Bunu sonra konuşuruz." dedi Bella yüzünü buruşturarak. Tony kafasını zorlukla kaldırdı ve yattığı koltuktan kalktı. Bellatrix'in bakışlarından kaçınarak oradan çıktığında odasına doğru gitti. Duş alıp temiz kıyafetlerini üstüne geçirdiğinde biraz daha rahatlamış hissediyordu.

Ortak salona geri döndüğünde etraftaki içki şişelerinin toplanmış olduğunu gördü. Bellatrix koltukta oturuyor, elinde bir bardak kahve tutuyordu. Tony, onun yanına oturdu ve sehpada duran diğer bardağı eline aldı. Çokta sıcak olmayan kahveden büyük bir yudum içti.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now