8 🖤🥊

6.4K 596 268
                                    

🥊

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🥊

Bellatrix elindeki mısır dolu tabakla arkadaşı Angela'nın yanına oturdu. En son planladıkları hafta sonunu yapamamışlardı ve bugüne ertelemişlerdi. Şimdi ise Bella'nın evinde film izliyorlardı.

"Evet, anlat bakalım." dedi Angela, ona dönerek.

"Neyi? Her şeyi anlattım zaten." dedi Bella.

"Tony Stark'a eğitmenlik yaptığını anlattın. Ama sende farklı bir şeyler var." dedi Angela. Bellatrix, arkadaşının onu iyi tanıyor olmasına ilk defa kızdı. Daha kendisi bile ne olduğunu anlayamıyorken, ona nasıl anlatacaktı?

"Ben.. emin değilim. Stark çok garip biri. Yaşadıkları onu çok kötü etkilemiş. Fazla dengesiz davranabiliyor. Kimseye de güvenmiyor. Ama... bir şekilde bana güvendiğini düşünüyorum. Bunu hissettiriyor. Sözleri ve yaptıkları ile.. insanı çok etkileyebiliyor. Bazen bana olan bakışını görmen gerek. Saatlerce oturup bana öyle bakmasına izin verebilirim. O mükemmel biri olabilir ama..."

"Ama ne?"

"... o Tony Stark. Berbat bir dönemden geçiyor olabilir ama zamparanın teki. Kafası çok karışık." dedi Bella.

Angela ona gülerek;

"Korkuyorsun." dedi.

"Ne?"

"Tony'den korkuyorsun. Seni üzmesinden." dedi Angie.

"Stark neden beni üzecekmiş ki? Hem ben kimseden korkmam." dedi Bellatrix ve ağzını mısırla doldurdu.

"Az önce, saatlerce bana o şekilde bakmasına izin verebilirim dedin Bella. Bunun neye çıktığının farkında mısın? Sen ondan..."

Bella, hızlıca arkadaşının sözünü kesti.

"Hayır. Sakın o cümleyi bitirme." dedi. "Öyle bir şey yok. O sadece yaralı bir adam. Aynı zamanda o Iron Man. Benim gibi herkesi etkileyebilecek biri."

"Bilemiyorum Bella... anlattıklarına bakacak olursak o sana normal biriymişsin gibi davranmıyor." dedi Angela.

"Sadece.. fazla zaman geçiriyoruz. Hepsi bu." dedi Bellatrix.

"Sen öyle diyorsan..."

🥊

Bellatrix, ertesi gün üsse gelip spor salonuna baktığında Tony'i görememişti. Daha önceden onun zırhlarıyla ilgilendiği yere doğru ilerledi. Buranın adını tam olarak koyamıyordu. Çok karışık bir odaydı.

Cam kapının önüne geldiğinde durdu.

"Sana dün akşam söylemiştim." dedi Tony. "Bunu tamir etmemiz gerekiyordu."

Ring 🥊 Tony StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin