40 - Felix

4.7K 59 1
                                    

Vrf behandlar du tjejer som skräp?
Gör jag väl inte

Michelle drog av sig byxorna och blottade sina svarta spetstrosor. De såg bättre ut på henne än på någon annan tjej.

Jag fattade inte att det faktiskt funkade.

Jag förväntade mig att hon skulle slänga ut mig så fort jag klev in, med tanke på hur hon knappt ägnat mig en blick sedan i helgen. Förutom den där gången när hon knappt släppte mig med blicken, alltså. Jag undrar vad hon tänkte på då...

Hur som helst. Jag väntade mig inte att det skulle sluta upp i sex, trots att det var det jag ville, när jag kom hit. Frustrerad och förbannad åkte jag runt i staden på crossmoppen innan jag insåg att jag var påväg mot Michelle Swedahls gata.

Jag visste hur jag skulle få bort tankarna på mamma och pappa. Jag visste exakt hur, för jag hade gjort det många många gånger förut. Sex, det var sättet. Ända sedan första gången jag var med en tjej har det varit sättet. Tankarna och ilskan, i alla fall det mesta av de, försvann.

Mina föräldrar har såklart ingen aning om att jag behandlar tjejer som leksaker för att de inte har respekt för varandra. De vet inte att jag ligger runt för att fylla ett tomrum de är orsaken för.

Och nu står hon där, Michelle Swedahl, och tar av sig kläderna framför mig en andra gång. Jag kunde inte sluta stirra på henne. Hennes nyckelben, mage, lår. Jag svalde hårt när jag insåg att om bara några minuter skulle jag få chansen att kyssa dem.

När hennes bröst blottades kände jag direkt hur en bula formades i mina byxor. Herregud vilken jävla effekt den tjejen har på mig.

Jag kan inte vänta längre, två veckor utan hennes kropp var alldeles för länge. Så jag ställde mig upp, drog av mig byxorna och tog tag i Michelles sidor och pressade min kropp emot hennes. Hon låg på madrassen under mig och jag kände hennes underbara tuttar pressas mot min bröstkorg igen och igen när hon flämtade.

Åter igen har jag henne i mitt våld, och hon har mig i sitt. Och det finns inget annat eller något mer jag skulle vilja just nu. 

"Vänta." sa hon precis innan jag kysste henne. Jag lutade mig bakåt en aning. "Inga jävla kyssar, okej? Det känns fett konstigt att kyssa dig, Felix."

Jag bet mig i läppen för att inte skratta. Såklart. Hon lät mig komma henne så intimt som två människor kroppsligt kunde, men hon lät mig inte kyssa henne. "Okej." sa jag och öppnade kondomförpackningen med mina tänder. "Helt okej för mig."

Aldrig hade någon tjej tidigare bett mig att inte kyssa dem. De flesta hade velat att bara kyssas. Så jag skulle inte klaga, antar jag.

"Bra." sa hon och jag drog ner hennes trosor. Så hon låg helt naken under mig och jag kunde inte vänta på att fylla henne.

Och det gjorde jag, först mjukt och sakta, bara för att få höra hennes spinnande. Sedan hårt och snabbt, för att få höra stönen som nästan blev till skrik in i kudden. Jag glömde alla hämningar när jag var med henne, glömde att jag jag fly förbannad på världen ikväll, glömde att mitt hjärta ömmade för mina småsyskon. Jag glömde alla bekymmer och sorger. Jag kunde inget annat än att fokusera på henne, och bara på henne.

"Felix..." mumlade Michelle mot min nacke och även hon kommer. Hon stönar högt in i min nacke och jag låter mig själv lägga mig halvt på henne. Jävlar i helvete. Hon lägger sina händer på min bicep och jag rullar över på sidan.

Vi båda ligger bredvid varandra och flämtar och hämtar andan ett par minuter innan Michelle platt lägger fram sin hand framför mig.

Jag vänder huvudet mot henne med ett frågande ansiktsuttryck. Hon andas fortfarande häftigt, med en bröstkorg som lyfts och sänks om vartannat. "Kondomen, Felix." andas hon, med stängda, trötta ögon. "Nu, innan du spiller ner hela min säng."

Jag ger henne den fyllda kondomen och ser henne slänga den i en papperskorg som står strax bredvid hennes säng. Efter det ställde hon sig upp och drog på sig trosor. Jag observerar henne kropp, och även fast den varit bara hennes och min inatt så avundas jag alla killar som tidigare sett den. Som tidigare upplevt vad jag upplevt. Som tidigare haft henne som jag haft henne.

Som jag hoppas att jag haft henne, åtminstone.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now