66 - Felix

3.7K 63 5
                                    

Ligga?
Nej tack

Sen när tackar du nej till knull ? xd
XDXDXD kul

Hela veckan gick förbi på ett konstigt luddigt sätt. Så fort jag såg den där jävla tjejen som alltid fick mig att antingen le eller himla med ögonen fick jag en konstig känsla i magen. En känsla jag aldrig haft förut. Och tankarna snurrade runt och runt och runt.

På mornarna, när jag vaknade. Då tänkte jag på ifall jag skulle skriva något till henne eller inte. Smsa. Skicka. Men jag gjorde det nästan aldrig.
På dagarna, i skolan. Under lektionerna satt jag och tänkte på vad hon gjorde, vad hon tänkte på. Om hon tänkte på mig också.
På eftermiddagarna, efter skolan. När jag gick för att hämta syskonen på dagis eller hos deras kompisar. En del av mig hoppades på att jag skulle stöta på henne. Att jag skulle få chansen att få prata med henne.

På kvällarna och nätterna var det värst. Jag kunde inte koncentrera mig när jag pluggade, när jag smsade med kompisar eller när jag skulle sova. Jag tänkte bara på henne. På Michelle. Vad gör hon nu? Tänker hon lika mycket på mig som jag tänker på henne? Varför tänker jag så mycket på henne? Vad tycker hon egentligen om mig? Om hon nu hatar mig så mycket, varför berättade hon allt det där personliga för mig i helgen? Var hon full? Var hon kär? Varför vill jag att hon ska vara kär?

Tankarna fick helt enkelt det bästa av mig. Så en torsdagskväll kunde jag inte behärska mig mer, jag var tvungen att träffa henne, prata med henne.

Hela veckan hade hon ignorerat mig. Inte ens kollat åt mitt håll. Jag förstod inte varför. Jag tyckte vi hade kommit överens ganska bra i lördags. Och hon hade trots allt kommit hem till mig den natten och sovit med mig. Så gör man inte om man hatar en person, eller hur?

Dock så hade hon smugit iväg samma morgon. Precis som hon gjort tidigare. Jag ville inte att det skulle upprepas. Varför hade hon gått? Hade hon nyktrat till och insett vad hon gjort? Insett att hon rivit ner sin egen mur när hon visat sig sårbar för mig? Skämdes hon?

Jag hade så många frågor, och jag kunde inte vänta på svar längre. Så jag åkte hem till henne. Ringde på dörren, fick inget svar. Satte mig på trappen för att vänta.

Den iskalla decemberluften fick mig att rysa genom hela kroppen. Men jag väntade.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now