76 - Michelle

3.7K 60 1
                                    

Hur går det med killarna? Singel och sökande?
Går sämst, är verkligen inte sökande iaf

Felix drog upp mig och Oscar på övervåningen, med en halvfull Absolut Vodka-flaska. Han öppnade en dörr och vi gick in i vad jag antog var det största sovrummet, där föräldrarna av vem det nu var som bodde här sov. 

"Nu jävlar..." sluddrade Felix. Jävlar, vad killen var full. "Ska det shottas!"

Oscar skrattade när han såg på när Felix damp ner på sängen. Jag flinade åt honom med armarna i kors över bröstet. Vart har jag hamnat?

Jag klagade dock inte, det verkade vara roligare här än i stugan i alla fall.

"Michelle." mumlade Felix och lade huvudet på madrassen. Man såg hur hans ögon rullade fram och tillbaka i hans skalle. Allt snurrade säkert för honom just nu.

"Felix." sa jag och satte mig på sängkanten bredvid honom. Jag tog vodkaflaskan ur hans hand och Felix satte sig upp igen.

"Vi ska... Oscar!" utbrast han plötsligt när han märkte att Oscar också var i rummet. "Vad gör du här inne? Jag och Michelle ska ju..." Han vickade på ögonbrynen. "Du vet."

Jag rynkade ögonbrynen åt Felix fylleprat. Jag ville inte att Oscar skulle tro att jag var värsta slampan, det var illa nog att Felix var hans bästa vän. Jag behövde inte ligga med honom just här och nu. Jag borde inte ligga med honom alls.

"Jahaa..." flinade Oscar och kollade på mig, inte Felix. Han förstod nog att det knappt gick att ha en konversation med pojken. "Ni vill ha lite ensamtid?" retades han. Felix nickade vilt och ramlade ihop på sängen igen. 

"Du kan stanna." sa jag. Jag ville typ det, men jag tänkte inte be och böna honom. "Det är lugnt."

"Nej, det är bra." sa Oscar och backade. Han drog fingrarna genom sitt hår. Han tog upp ett finger i luften. "Men kom ihåg - det räknas som våldtäkt om personen du har samlag med är berusad!"

Han flinade och lämnade sedan rummet. Felix låg på sängen och mumlade konstigheter. Jag lade mig bredvid honom och började övertänka, som vanligt. När det gäller Oscar i alla fall.

Följde han med upp hit för att han inte ville lämna mig och Felix ensamma? Ville han inte att jag och Felix skulle ha sex? Brydde han sig mer än vad han visade?

"Häll upp... Allt snurrar!" sa Felix. Jag skrattade. Felix försökte sätta sig upp igen men jag stoppade honom genom att lägga en hand på hans bröstkorg.

"Ligg ner lite till, bara. Vi ska shotta, snart." ljög jag. Jag visste att om Felix drack mer nu skulle han spy.

"Okej."

"Drack du ännu mer efter vi pratat i telefon?" frågade jag.

"Öh... Gud ja." sa han. "Förlåt..."

Jag skrattade. "Det är lugnt Felix."

"Jag vet inte vad som hände, jag var mysfull förut men nu började allt snurra!" sa han. Jag skrattade åt honom, jag hade aldrig sett honom så här pass full, så full att han inte ens kan ta hand om sig själv.

I ungefär en halvtimme låg vi där i sängen, bredvid varandra och bara pratade. Eller ja, jag lyssnade på hans konstanta prat och flikade in med några kommentarer ibland. Jag ville bara att han skulle lugna ner sig lite.

Så när han äntligen chillat och inte längre var så jävla all over the place så gick jag ner för att hämta ett glas med vatten.

På nedervåningen verkade alla som inte också var stupfulla (vilket inte var så pass många trots allt) ha hört om mig och Felix på övervåningen. De få personerna stirrade och man märkte att de hade pratat om mig och Felix.

Jag ville bara skrika 'Nej vi har inte knullat!', men jag stoppade mig själv. Min blick sökte efter Enestad efter jag hämtat glaset med vatten och mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg honom stå där med handen på Tovas höft och munnen vid hennes öra. De stod jättenära varandra. De skrattade. Log.

Avundsjukan slog mig som ett slag i magen, ännu en gång.

Hon är hans ex-flickvän, de ska inte stå och nafsa på varandras öron! Vad håller han på med?

Vad fan håller Oscar på med? Han praktiskt taget bjuder hit mig ikväll, lägger sin hand på min rygg, åker träffar tjejer på station själv och nu står han och flörtar med sin ex-flickvän som han dessutom var otrogen mot, mitt bland allt folk?

Jag blinkade och tvingade mig själv att titta bort.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now