Kapitel 4

3.5K 67 14
                                    

Vi måste ha åkt i minst tjugo minuter när bilen stannar. Jag hör hur mannen går ut ur bilen, den stora skåpsbilsdörren öppnas och där står han med ett flin. Jag blev så äcklad när jag såg honom men också rädd.
-det ska bli kul att lära känna dig bättre och bättre. Säger han och skrattar.
Han tar tag i mig, sätter en pappers påse över mitt huvud och så drar han ut mig.

Jag känner att det inte är någon ide att kämpa i mot honom så jag låter bara mina ben dras över grusgången. Jag hör hur han öppnar en dörr, när vi kommer in i vad jag tror är ett hus känner jag en unken doft av kött. Jag känner hur mina ben dras upp för en trappa, över en tröskel och så puttar han mig. Jag var beredd på att landa på något hårt men jag landar på en mjuk madrass. Han tar tag i mina händer, han knyter fast dom och gör samma sak med mina ben.

Han tar tag i påsen och drar av den. När jag öppnar mina ögon blir jag väldigt förvånad, jag hade förväntat mig en grå och läskig källare. Men jag låg i ett sovrum, med fina gardiner, en garderob och jag låg i en fin säng.
-gillar du ditt rum hjärtat? Frågar han mig.
-det är jätte fint. Svarar jag med ett leende.
Just nu var jag väldigt glad över att jag hade sett alla läskiga och skumma filmer för jag visste hur jag skulle bete mig. Jag minns att om man spelar med i den sjukas spel så har man störst chans att klara sig men allt hade sett så mycket lättare ut på filmen än vad det verkligen var.

-jag ska gå och hämta dina nya kläder så du verkligen passar in Charlotte. Säger han och går iväg.
Jag försöker få loss mina händer men dom är helt fast knutna i sängens metal gavel. Jag tittar åt vänster och ser att det står ett nattygsbord med masa bilder på mannen och en tjej som nästan exat såg ut som mig. På bilderna såg dom glada ut, dom var på stranden, på ett tivoli men på en bild var det en gravsten. Jag kissar med ögonen och ser att det står Charlotte Einarsson 1998-2013. Hon var född samtidigt som jag, han kallade mig Charlotte och jag var fast i hans säng.

-han vill återskapa Charlotte Einarsson...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoppas du blir nöjd SsZ123 för här kommer ett nytt kapitel 😉

Förföljd...Where stories live. Discover now