Hold On, I Still Need You

1.6K 66 86
                                    

Merhabalar, yine IW filminin hemen ardından yazmaya başladığım ama bugün bitirdiğim bir hikayeyle karşınızdayım :D Bazen cidden çok uzun sürüyor dhjfgsf Endgame'e dair bir fikrim yoktu yazarken yine aynı şekilde, %80'inden sonrasını fragmanlardan sonra yazdım ama aynı şekilde, kendi kafamda kurduğum senaryodan devam ettim. O yüzden yine Endgame'le bağdaştırmayın derim :)

Chord Overstreet - Hold On şarkısına yazıldı <3

Zaman dilimi Spiderman Homecoming ile başlıyor.

Keyifli okumalar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bir sorun olduğunu anladığında, Sam'in yüzüne bakıyordun.

Natasha yanınıza gelerek ona döndüğünde sen de beklentiyle gözlerini genç adamda tutuyorsun.

Son günlerde kovaladığınız olayın çok geniş bir ağ olduğunu keşfedeli çok olmadı, daha da büyük olmasından şüpheleniyordunuz ve bir an bunun doğru olduğunu düşünüyorsun. Haber bu olmalı.

Sam cebinden telefonu çıkartırken mırıldanıyor. "Uzaylı parçalarından oluşturulan silahların sadece kaçak yollarla buraya postalanmadığını biliyorduk,"

Kaşlarını çatıyorsun. "New York'ta onlarla ilgilenenler vardır."

Kimden bahsettiğini ikisi de gayet iyi bilerek seslerini çıkarmıyorlar.

"Sanırım küçük bir olay olmuş," diye devam ediyor Sam. "Sadece hafif yaralılar var, sıkıntı yok ama minik dostunuzun başına patlamış olabilir."

Videoyu açarak size çevirdiğinde bir banka soygunundan ve Spiderman'den bahseden haberi izliyorsun.

Minik dostunuz olan.

Natasha yanında hafifçe iç geçirirken video bitiyor ve Sam telefonu kendine çekerken mırıldanıyor. "Bu kovaladığımız çete olmayabilir, farklı birileri olabilir."

"Fazla yukarıda kalmışız."

Natasha'nın yorumu kısa ve öz ama neyden bahsettiğini anlamak zor değil. Avengers olarak kovaladığınız büyük işlerin altında resmen görmediğiniz ama sebep olduğunuz, büyüyen suç organizasyonları var.

Sam sıcak bir şeyler istediğini söylediğinde diğer ikisi çantaları bıraktığınız yıkık dökük boş eve ilerliyorlar. Suriye'de sağlam herhangi bir şey bulmak zor.

'Ev' ne ki...

Kendi etrafında dönerek dar sokağa bakıyorsun. Yakın mesafede tek bir ışık yok, bu yüzden yıldızlar oldukça parlak ve gösterişli. Yine de düşüncelerinden uzaklaşmanı sağlamıyor.

Elini cebine sokarak telefonunu çıkardığında fikrin saçma, mantıksız ve gereksiz olduğunu kabul ediyorsun ama senin hakkında bilinecek en net şey şu ki; bir zamanlar olduğun adam, Kaptan Amerika, başkalarının saçma, mantıksız ve gereksiz bulduğu şeyler sayesinde vardı.

Bu senin huyun, aklına düştü ve yapmalısın...

Mesaj kısa ve net. Sanki bir görev için uzaktaymışsın da, merak etmişsin gibi. Düşüncelerin arasında cümleleri kurmuşsun bile, hala iletişim kurmanın bu kadar doğal gelmesi seni sevindirmeli mi, üzmeli mi?

Böyle bir şeye sahip olduğun için sevinmelisin. Ve ardından bunu kaybettiğini hatırlamalısın.

Her gün, her saniye...

All I Need (One-Shots)Där berättelser lever. Upptäck nu