Capitolul 7

3.3K 254 28
                                    

Grace se trezi inconjurata de  sunetele junglei.   Deschise ochii si zambi. Exista un loc mai bun in lume unde te putei trezi? Sebastian dormea cu un picior este ea ca si cum ar fi vrut sa evite ca ea sa scape. Si totusi , ea nu avea nici o intentie de a scapa. Nu ii venea in mine un loc mai bun unde ar vrea sa fie. Si nici un alt barbat. Fara sa poata rezista ii mangaie cu blandete umarul.  Avea pielea bronzata, o mostenire a soarelui  si a descendentei sale braziliene. Corpul lui era musculos si forte masculin.

- Ma privesti ...

Grace nu isi daduse seama ca el era treaz. Privindu-l in ochi, vazu, ii vazu genele groase si lungi si, dintr-odata se simti foarte timida.

- Trebuie sa fie foarte tarziu.  Ar trebui sa ne ridicam. Pilotul tau va ajunge cat de curand si eu trebuie sa imi adun lucurile.

- Pilotul meu se afla in Rio iar lucurile tale se afla aici. Maria le-a adus aici aseara. Acum camera aceasta este a ta.

Despre ce vorbea? Noaptea se terminase. 

Ca si cum ii presimite confuzia, Sebastian isi lasa mana sa ii alunece pe abdomenul ei si se opri pe soldurile ei intr-un gest de posesivitate.

- Am anulat  zborul elicopterului.  Nu ai de ce sa te ridici acum din pat.

- Ai anulat zborul?

- Bineinteles.   Ai crezut cumva ca o sa te las sa te intorci acasa?

- Nu m-am gandit niciodata ca ai vrea ca eu sa raman.

- Si cum ai putut sa te indoiesti?

Cu naturala sa hotarare, Sebastian se urca desupra ei si o saruta cu pasiune, reamintindu-i astfel ceea ce impartsera noaptea trecuta. Grace raspunse la sarutul lui si simti ca corpul ei se trezea din nou in fata mangaierilor lui. Chimia care exista intre ei doi era violenta si puternica. Sebastian ii desparti picioarele si sopti ceva in portugheza.

- Sa pleci acasa? Nici vorba.  Te doresc - murmura.  Nu ti-ai dat seama? Nu simti de ce esti capabila sa imi faci? 

Intr-adevar, avea o puternica erectie. Grace scoase un geamat de excitare si simti cum varful membrului viril o atingea.  Isi ridica soldurile si simti cum Sebastian o poseda de indata cu o miscare sigura si hotarata.

- Sebastian... - genu Grace, in timp ce el se afunda in ea cu miscari rapide care o inebuneau de placere.

- Ai fi in stare sa ma lasi, mica mea pasiune?  Vrei sa chem elicopterul?

Coprul lui Grace tremura de placere pura, pulsand sub presiunea corpului lui Sebastian.

- Nu ... nu chema elicoperul.

Sebastian controla situatia pe complet, astfel incat ea nici nu putea sa vorbeasca. Dintr -odata, schimbarea de ritm ii oferi atata placere inca Grace nici nu mai stia unde se afla. Isi infipse cu putere unghiile in spatele lui, tematoare sa il lase sa scape. Se simtea pe marginea extazului si se putea doar agata de el.  Incet dar sigur o ducea spre nebunie, si pe neasteptate se produse o explozie de culori stralucitoare cand corpul lui Grace se rupse intr-un milion de bucati. Il imbratisa cu putere simtind cum el ajunge la climax. Timp ce cateva momente ramasera imbratisati, uniti intr-o intimitate care ii devora pe amandoi.

Incetul cu incetul furtuna se calma. Atunci , Grace deshise ochii  si il privi. Sebastian o contempla cu ochii lui intunecati, care intodeauna o faceau sa se gandeasca la pericol.

- Esti a mea .  Sa ti minte asta. Atunci , se intoarse pe spate fara sa ii dea drumul asezand-o deasupra lui.

- Nu doar ca nu vei pleca de aici - continua - dar nici din patul meu nu vei pleca.  O sa te tin aici pentru todeauna.  Dezbracata.

Jungla dorinteiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora