11.

1.5K 117 64
                                    

Keyifli Okumalar!

Ha Neul⭐️

Tezgahın başında yemek ve tatlı yapmakla savaşımı sürdürürken suratımı buruşturdum. Yemek yapmak kesinlikle becerebildiğim bir şey değildi. Markette satılan hazır çorbaları veya hazır makarnaları bile 5 saatte hazırlayan biri olarak yemek yapmaktan bihaberdim. Ara sıra tatlı yapıyordum, o kadar.

Neden buna giriştiğimi bilmiyordum. Erken geldiğim için canım sıkılmıştı ve Jungkook son günlerde rekabete girmek için beni fazlaca zorlamıştı. En sonun başlamıştım işte.... Ayrıca Alyssa ve Justin biz işe gittiğimizde yalnız başlarına gezmeye çıkmışlardı ve akşama Taehyung ve Diana'nın evinde kalacaklarına dair mesaj atmışlardı. Jungkook ile yalnız olacaktık ve yemeğimi yorumlatmak için iyi bir akşamdı.

Anahtar sesini duyduğumda Jungkook'un eve geldiğini anlamış ve ocağın üstündeki tencerelere bir bakış atıp önlüğümü çıkarmıştım. Masanın üzerine bırakıp kapıya ilerleyecekken Jungkook kapı pervazında belirmişti bile.

''Yanlış eve geldim sandım.'' dedi ocağa şaşkınlıkla bakarken. ''Sen kaçta geldin eve?''

''Erken çıktım bugün.'' dedim omuz silkerken.

''Ve yemek yapmak istedin öyle mi?'' dedi gülerek. ''Bu sefer hiçbir şey yanmamış gibi görünüyor, harika!''

''Jungkook-ah...'' dedim dolaptan iki tane tabak çıkarırken.

''Tamam bir şey demiyorum. Sadece çok şaşkın ve keyifliyim. Yorgundum ama keyfimi yerine getirdin.'' dedi tekrar gülerken.

''Dalga geçmek için mi keyfin yerine geldi?'' dedim gözlerimi kısıp ona bakarken.

''Hayır. Karım bana yemek yapıyor. Hoşuma gitti.'' dediğinde gözlerimi devirdim.

''Hiç yapmıyormuşum gibi konuşuyorsun.'' dedim. Ara sıra yapıyordum sonuçta. O kadar da değil....

Fırında pişmekte olan kekime doğru yürüyecekken bir çift elin belimi sarmasıyla duraksamıştım. Jungkook saçlarıma ve oradan boynuma öpücükler kondurduğunda istemsizce gülümsemiştim.

''Yemeği boşver. Canımın çektiği şey kollarım arasında.'' dediğinde kulağımın dibinde mırıldanması sağlığım için iyi bir durum değildi. ''Alyssa ve Justin'in bu akşam gelmeyeceği haberini de aldım hem.''

''O kadar saatimi mutfakta harcadım ve bunları yemeyeceğiz öyle mi? Yok öyle bir şey.'' diye huysuzlandığımda Jungkook tekrar, yine tam kulağımın dibinde, konuşmuştu.

''Yarın yerdik.'' dedi. ''Ayrıca bana tripli olduğunun farkındayım ve bunu düzeltmek istiyorum. Sen de istemez miydin?''

Tripli değildim aslında... Yalnız birazcık öyle olabilirdim. Jungkook ve ikinci koreograf Solji bu ay dans videosu çekecek iki partner olarak eşleşmişti. Günlerdir pratiğini yaptıkları videoyu şirketin YouTube hesabına yüklemişlerdi ve izlemiştim.... Dans videosu değil de başka türde videolar izlemiş gibi hissetmiştim. Belki birazcık abartıyordum kabul ama yine de hoşlanmamıştım işte.

''Tripli değilim.'' dedim kolları arasından kurtulurken.

''Neden beni görünce miden bulanmış gibi bakıyorsun?'' dediğinde kahkahama engel olamamıştım.

''Ne gülüyorsun? O gün videoyu herkes izledi zaten. Bir baban bana sevgisini gösteriyordu, artık kaybettim.'' diye devam ettiğinde gülmemi durduramıyordum. Geçenlerde ailelerimiz toplanmıştı ve orada videoyu herkes izlemişti. İyi ki izlemiştik, Jungkook herkesten linç yemişti çünkü.

Love Affair: Upside Down Where stories live. Discover now