Power Duo

2.3K 59 7
                                    

16 september 2018. Klockan 18:57

Äntligen fick vi kliva av planet och gå och hämta vårt bagage som förhoppningsvis snart skulle rulla in på bandet. Jag stod förväntansfull vid sidan av och väntade, samtidigt SMSade jag Nelly och sa att vi var av planet oc hon SMSade gatan som hotellet låg på. När de andra kom gick det en buss direkt till hotellet men inte nu, vi fick ta taxi istället men jag ska inte klaga, vi var äntligen här. Dante hojtade till när han såg våra väskor och jag gick fram för att ta ner min från bandet och sedan stressade vi ut till gatan där det stod flera uppradade taxis, vi hoppade in i en och jag gav chauffören gatunamnet och hon körde iväg. Jag var lite trött efter flygresan men det bleev jag alltid så jag vilade ögonen en stund i taxin och lutade mig mot Dantes axel. Dante var däremot inte trött alls och spenderade den lilla resan med att titta ut på gatorna vi passerade. Jag slumrade till lite men vaknade av att Dante lätt puttade till mig i sidan så jag satte mig upp och såg att vi nu stod med bilen utanför hotellet. Medan Dante betalade och lastade ut våra grejer ur bagagen SMSade jag Cornelia som strax kom ut tillsammans med Nelly.

"Hur gick resan?" 

"Bra men hade helst sluppit mellanlanda." 

Dante suckade och ställde sig bredvid mig. Han la sin ena arm om mig och jag tog tag i handtaget på min resväska innan Nelly och Cornelia vände sig om och skulle visa oss till vårt rum. 

"Vart är dem andra?" 

"Dem sitter nere vid poolbaren, vi är alla hungriga så vi tänkte att vi går ut ganska snart och äter något, ska ni med?" 

"Absolut, vi får bara lämna grejerna och byta om." 

Dante log mot Nelly samtidigt som vi svängde och var framme vid rummet, Nelly gav mig rumsnyckeln och jag låste snabbt upp dörren och tog ett par steg in och andades ut. Det var alltid lika kul att se hotellrummet för första gången. Jag la upp min väska på sängen, öppnade den och tog ut en kjol och ett linne som jag var snabb med att ta på mig. Jag hade rest i långbyxor och en t-shirt och dem var både ofräscha och för varma för vädret. Dante drog på sig ett par shorts och en t-shirt innan vi hand i hand gick ner till poolbaren och mötte upp resten av gänget. 

"Kul att ni ville komma." 

Ludwig skrattade till lite innan han, tillsammans med dem andra, ställde sig upp och vi gick ut mot gatan som var lugn. Vi bodde väldigt nära en liten strandväg så vi gick ditåt och gick gatan upp i hopp om att hitta en restaurang som såg bra ut. Efter ett tag stannade vi till vid en grekisk restaurang och Valter gick upp för att fråga om det fanns tillräckligt med bord kvar för alla oss att få plats då det såg ganska packat ut och med ett leende på läpparna kom han tillbaka och sa att det fanns bord och vi alla följde efter servitören. Vi slog oss ner runt det långa bordet och fick varsin meny som alla granskade noggrant. När alla väl bestämt sig kom servitören tillbaka och tog emot vår långa order innan han lämnade oss med två flaskor vin som vi öppnade ganska direkt. 

"Var det lika mycket turbulens när ni flög som det var för oss? Noel satt livrädd hela tiden."

Jag skrattade åt Axel och skakade på huvudet samtidigt som jag förde glaset på munnen och tog en smutta av vinet vi fått. 

"Vad gjorde ni på planet? Sov ni?" 

Jag bytte blick med Dante som flinade åt mig och jag svarade ännu en gång med att skaka på huvudet.

"Nej, vi var inte tillräckligt trötta." 

"Jag tror alla vi sov åtminstonde en timme, herregud så utslagen jag kände mig." 

Sa Nelly samtidigt som hon lutade sig tillbaka i stolen och andades in djupt. Vår servitör återvände med två kollegor som tillsammans ställde ner all den mat och dricka vi beställt in och det tog inte lång tid innan alla började äta. När vi alla ätit upp betalade vi och tackade för oss innan vi tog oss ut mot den upplysta gatan ännu en gång och fortsatte uppåt för att se om vi kunde hitta någon bar med lediga platser på uteserveringen vi kunde slå oss ner vid och det gjorde vi. Jag satte mig i en soffa som stod i hörnet och på min vänstra sida slog sig Dante ner och Nelly på min högra sida. Jag beställde ett glas champagne och lutade mig lätt mot Dante då jag kände att ögonen höll på att ge vika men än var det inte dags att sova. 

"Vem fan dricker champagne?" 

"Jag, och 98% av jordens befolkning." 

Sa jag samtidigt som jag flinade och höjde glaset mot Ludwig och mimade ett skål till honom. Han besvarade och tog upp sitt ölglas och samtidigt tog vi varsin klunk. Vi satt där ett tag och snackade om vad vi kunde göra under resan men efter ett tag försvann nästan alla för att ta en cigg men det var inte riktigt något jag kände för så jag och Nelly satt kvar i soffan och såg till att ingen tog våra platser. 

"Är du trött?" 

Nelly svarade med en nickning samtidigt som hon gäspade vilket fick mig att också gäspa och vi båda skrattade. Det var jättekul att Nelly var en så stor del av allt killarna gör och en så bra vän till alla för hon var nog en av de roligaste personerna jag träffat. Under tiden vi var ensamma satt vi och pratade och beställde in varsin drink som snabbt blev serverade till oss.

 Under tiden vi var ensamma satt vi och pratade och beställde in varsin drink som snabbt blev serverade till oss

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av nellykronstrand, ludwigkronstrand och 932 andra

norinmoa power duo

taggad: nellykronstrand

Visa alla 134 kommentarer

nellykronstrand du av alla 

anvandare vill också ta en drink i grekland

anvandare2 vart är dante? 

anvandare3 @anvandare2 dem spenderar ju inte 24/7 med varandra bara för att dem är på semester

ludwigkronstrand @nellykronstrand jag av alla 

När alla andra återvände slog sig Dante än en gång ner sig bredvid mig och jag tog upp benen då det hade blivit lite kyligt och satte mig så tätt intill Dante det gick. Han la sina armar om mig och lämnade en puss på mitt huvud vilket fick lite av värmen att återvända. När alla kände sig belåtna tog vi oss mot hotellet igen och jag och Dante gick hand i hand. Det var svalt ute men lite kyligt så jag längtade efter att få krypa ner i sängen med Dante. När vi väl var inne i lobbyn sa vi hejdå till dem som skulle bo i rum nummer två medan jag, Dante, Noel och Ludwig tog hissen upp till våning fem där vårt rum låg. Det skulle bli kul att se hur väl vi fyra skulle kunna fungera i ett rum tillsammans i en vecka. Smart som jag är valde jag att inte sminka mig alls denna dagen så jag lät alla andra gå in och tvätta ansiktet eller var det än var dem gjorde inne på toan innan jag la beslag på den. Jag ställde mig framför den stora spegeln och studerade mitt upplysta ansikte ett tag innan jag tog tag i tandborsten och borstade tänderna. När jag borstat tänderna så tvättade jag ansiktet och la på en extra återfuktande kräm då mitt ansikte lätt började flaga när det fick för mycket sol eller värme. Innan jag återvände ut till rummet tog jag av mig mina kläder och drog på en större t-shirt och gick sedan ut och släckte lampan.

"Godnatt."

Ludwig, Noel och Dante satt på stolarna ute på balkongen och tog en sista cigg. Alla log mot mig när jag stack ut huvudet men Dante gick fram mot mig och gav mig en kyss i pannan.

"Jag kommer snart." 

Han log mot mig innan han satte sig ner på stolen igen och jag gick in i rummet och kröp ner under täcket. Jag kunde höra killarna prata utifrån och jag älskade ljudet av svaga röster när man försökte sova, det var lite terapeutiskt. Jag log lite innan jag tog ett stort andetag och försökte sova. Det sista jag kände innan jag somnade till var att Dante la sig bredvid mig med sin ena arm runt mig och kysste mig. 

Del 38: Check! Äntligen har dem lite semester. Jag ska till Grekland i juni och blir bara mer och mer taggad av tanken på att få vara utomlands lite. Tack så himla mycket för 9k reads!!! Herregud vad glad jag blir :') Vi ses i nästa del! 

MVH A 

Vi dansar vidare i livet | D.LWhere stories live. Discover now