Bryggan

2.2K 67 5
                                    

17 september 2018. Klockan 13:32

Solen lös starkt och det var nästan 35°C ute, precis vad jag behövde. Vi hade fått tag på fyra solstolar och fyra madrasser som flöt i poolen så vi turades om att vara på solstolen respektive madrassen. Vi var uppe ganska tidigt imorse för att äta frukost och få tag på så många solstolar som möjligt. Idag ville vi slappa vid poolen istället för att gå ner till havet då vi ville andas ut lite och se vad hotellet faktiskt hade att erbjuda. 

"Moa, kan vi snälla byta?" 

Jag lyfte på huvudet och kollade på Cornelia som stod i poolen med huvudet på sne. Jag nickade åt henne och drog ut hörluren jag hade i ena örat innan jag ställde mig upp och hoppade i poolen. Jag la mig på madrassen och drog mig mot Dante som låg på en av de andra madrasserna. När jag lagt mig på den kollade jag på Dante och petade lätt på honom så han skulle titta upp vilket han gjorde och gav mig ett leende. Det var extremt skönt att få vila och jag somnade nästan så bekvämt det var att ligga i poolen och ta det lugnt men jag fick inte vila så länge. Jag kände hur någon helt plötsligt tog tag i ena sidan av madrassen och vände den så jag åkte ner i vattnet. Jag tog mig snabbt upp och tittade på Dante som skrattade. 

"Är det så du vill ha det?" 

Jag flinade mot Dante innan jag långsamt förde mina armar bakåt och tog hjälp av så mycket kraft som möjligt och skvätte vattnet på honom. Han skrattade igen och gick snabbt emot mig och tog ett stadigt tag om min midja. Jag skrattade och flyttade mig närmre honom. Han fortsatte skvätta vatten på mig men jag protesterade inte, det svala vattnet var bara skönt mot min varma kropp. Jag vände mig mot honom och tog grepp om hans ansikte med båda mina händer och kollade på honom i ögonen. Jag la mina läppar mot hans och gav han ett par lätta kyssar som han besvarade.

"Get a room." 

Valter, som låg på en av madrasserna, skvätte lite vatten på oss vilket fick dem andra att skratta.

"Vart fick du luft ifrån?" 

Svarade Dante och skvätte tillbaka vatten på honom.

"Vi hade haft ett rum om inte alla tänkte ekonomiskt hela tiden." 

Jag slängde en lätt blick mot Cornelia som himlade med ögonen och log mot mig. Jag klev upp ur poolen och slängde på mig en tröja och tog mig mot poolbaren då dem flesta av oss var sugna på något att dricka.

"Hi, I'd like two glasses of water and two tropical slushies, thank you." 

"Non alco?" 

Jag nickade åt bartendern som log tillbaka mot mig och gjorde iordning det jag beställt. Han återkom med fyra glas och jag bad om att få en liten bricka att bära det på och återvände sedan till alla andra. Dante och Nelly skulle ha varsin slushie medan jag och Ludwig ville ha vatten. Dem andra hade tagit med sig vattenflaskor som dem köpt i den lilla butiken precis utanför hotellet. Solstolen bredvid Nelly hade blivit ledig så jag ställde ner mitt vattenglas innan jag lätt la mig ner på den varma stolen och kopplade in hörlurarna igen och somnade lätt till. Efter en halvtimme eller så kände jag en lätt putt och tog ut hörlurarna och möttes av Nelly som dragit på sig en t-shirt.

"Lunch?" 

Jag nickade och log innan jag satte mig upp och drog också på mig en tröja för att sedan gå till hotellets restaurang del där det serverades lunch. Vi var snabbt där och la beslag på ett av de större borden innan vi gick och samlade på oss allt som hotellet erbjöd. Jag satte mig ner på stolen vid kanten och Dante satte sig bredvid mig. Han slängde ett leende mot mig innan han vände sig mot de andra och började äta. När vi ätit upp gick jag och Noel ut till den lilla butiken för att köpa lite vatten till oss. 

Vi dansar vidare i livet | D.LWhere stories live. Discover now