Slavnost

1.7K 124 1
                                    

1.

A bylo to tady. Obrovská slavnostní místnost se pomalu začínala plnit nafoukanýma alfama. Vše tu bylo dokonale nazdobené,každý centimetr na kamenné podlaze se jenom leskl.Nikdo by si nedovolil jakkoli urazit alfy, na to tu měli všichni až moc nízké postavení.

Za modrou oponou stál rozklepaný mladík. Jeho kudrnaté vlasy právě upravovala jedna ze stylistek a jemu byl ten dotek nadmíru nepříjemný. Neustále se kroutil, ale když ho po několika vteřinách zasáhl silný elektrický výboj okamžitě s tím přestal.

I přesto, že byl vycvičen jako jedna z nejlepších omeg, necítil se zrovna nejlíp. Jeho tělo halily jen kraťoulinké bílé boxerky, které kompletně odhalovaly jeho zadek a obyčejná bílá mašle, kterou měl zavázanou kolem krku.Kdekdo by řekl, že působil nadmíru roztomile.

Po chvíli od něj ta otravná žena odešla a on se tak mohl opět volně nadýchnout. Byl nervózní. Dost. Nikdy ještě neviděl, žádnou jinou alfu a teď za tímhle prostým závěsem jich sedí doslova stovka. Všechny jejich vůně se mu míchali v hlavě a dost se mu z toho motala hlava. Vůbec netušil jestli to všechno zvládne.

„Seřadit."ozval se hlasitý hlas jedné bety. Všechny omegy se seřadili do řady podle jejich věku. Harry stál bohužel hned mezi prvními. Byla to jeho první otevírací slavnost a on sám vcelku doufal, že už žádnou další nezažije.

Z jeho ročníku,tu byli jenom další dvě omegy. Jeden nízký zrzek, který byl nejmladší, tudíž stál před ním a blondýnka, která na sobě měla pouze sukýnku stála za ním. Jim třem bylo pouhých sedmnáct let a to už měli povinnost založit s nějakou alfou rodinu.

Tak moc mladá omega doufala, že si ho snad vybere nějaká normální alfa, která se s ním nebude nikomu dělit a on tak bude patřit pouze jemu. Věděl o výměnných obchodech.Dokonce se v poslední době docela dost praktikovali, což ale bylo popravdě dosti nehygienické a má to za důsledek snížený počet alf a omeg.

Opona se pomalu začala vyhrnovat nahoru a tím se omegám začali ukazovat nenasytné pohledy všech těch alf pod nimi. Na pódiu jich nebylo moc něco málo přes dvacet, zato alf dole bylo dvakrát tolik víc, ale každý věděl, že většina alf odejde s prázdnou.

„Dovolte abych vás přivítal na první letošní Otevírací slavnosti. Většina omeg má u nás to nejlepší zajištění a po zaškolení jsou schopni splnit všechny vaše potřeby." odříkávala hnědovlasá beta všechna slova, která uměla doslova nazpaměť.

Harry, kudrnatá omega, nevěděl kam s očima. Něco v hlavě mu přikazovalo dívat se do země stejně jako většina jeho přátel, ale on si zkrátka nemohl pomoct a musel alespoň na chvíli zvednout pohled, což neměl dělat. Všechny ty tmavé oči alf, jakoby se právě zamířili všechny na něj, a všem bylo jasné, že největší boj bude právěo tuhle nebojácnou omegu.

„Dovolte,abych vám všechny postupně představil." pokynul rukou omegám,která jedna a po druhé začala vystupovat z řady.

„George Black, Harry Black, Samantha Black, Jeff Green.." omegy postupně vycházeli z řady a znovu se do ní vracely. Každá omega měla příjmení podle roku, kdy se narodila a každých dvanáct let se barvy roků opakovaly.

Harry docela nervózně vystoupil před své přátele. Hlavu měl skloněnou k zemi, tentokrát se už nepokoušel vyčnívat.I přesto že si viděl jen na bosé nohy, tak na sobě cítil pohledy všech alf pod ním a všechny si ho samozřejmě prohlíželi od hlavy až k patě. Byl rád, že mohl opět zaplout do řady dalších studentů.

Mezitímco beta dál vyhlašovala různá jména, on si zatím představoval co bude po ceremoniálu, tak moc doufal, že si ho vybere, nějaká mužská alfa, protože i přesto že měli jasně přikázáno být bisexuálové a umět uspokojovat obě pohlaví,stejně ho to více táhlo k mužům. Vždy když měl zadáno vzrušit se, tak si představil nějakého svalnatého surfaře, nebo tak podobně.

„Přejdem k podrobné prohlídce." řekla beta. Po těchhle slovech všem naskočila husí kůže. Teď nastala ta nejtrapnějšíčást. Omegy celou svou školní docházku, museli brát léky na potlačení heatu, které ale přestaly brát těsně před ceremoniálem a když si je nějaká alfa vybrala, tak už si je nikdy nesměli vzít.To se přísně trestalo.

Další bety v čistě bílých pláštích stály pod schody. Jedna v rukou držela proutěný koš a ta druhá prášky a vodou. Po jednom museli omegy scházet schody.Nejprve ze sebe museli svléci poslední kus jejich oblečení a potom si vzít z tácku viagru. Jako první šel George. Nebylo to na něm poznat, ale Harry tušil,že má obrovský strach.

Hned po něm šel Harry. Pomalu scházel schody, aby co nejdál oddálil onu ostudnou chvíli. Pod schody do něj drkla nabroušená omega, aby ho přiměla k činnosti. Rychle si svlékl své spodní prádlo a do úst si hodil tabletku, kterou okamžitě zapil.

Účinek se začal projevovat okamžitě vzhledem k tomu že byl omega a veškeré léky na něj působili dvakrát tak silněji než na alfy. Nejprve se mu začali potit ruce a zrychlovat dech. Potom už ale pocítil neskutečnou snahu o dotek na jeho chloubě, která se mu tyčila u břicha. Špatně se mu dýchalo a jediné co dokázal bylo přemýšlet o tom, jak moc rád by se sám sebe dotknul. Tohle nebyl heat, ale dost se to k tomu přibližovalo. Naštěstí jeho zadek, se lubrikoval pouze při heatu, takže tohle nebyla jedna z trapných, kdy by mu lubrikant stékal po stehnech.

S rukami u těle a upřeným pohledem před sebe pomalu kráčel uličkami mezi alfami. Cítil intenzivně všechny jejich vůně. Tváře mu hořely nekonečným studem a z jeho chlouby tekl prejakulát, tak moc toužil po tom aby to skončilo. Tušil,že slavnost není nic příjemného, ale stejně z toho měl jakýsi respekt.

Konečně se mohl zastavit a přidat se k Georgeovi, který se skelným pohledem stál na vyvýšené plošině. Celý se potil a jeho ruce sebou cukaly, ve snaze na sebe sáhnout,ale neudělal to. To by pro něj znamenalo konec. Konec nejen tady,ale taky ve společnosti.

„Přichází výběr." řekl opět moderátor a naznačil dvěm betám aby chytily George za ruce. Přeci jenom občas měli omegy snahu se vzpouzet, ale to už se dlouho nestalo.

„George Black." při jeho jméně se ale nikdo nepřihlásil.Sice se ozval jakýsi šum celou místností, ale mic jiného se nestalo. Harry se celou tu dobu díval po alfách, na rozdíl od jeho přátel a bylo mu neskutečně líto, že si George nikdo nezvolil. Pro omegu to znamenalo, další rok tréninku a tvrdé terapie,která z vás doslova vysávala duši.

„Harry Black." bety George pustili a přešli k Harrymu, ten se ještě naposledy podíval na svého nejlepšího přítele,který měl slzy v očích, ale potom svůj pohled obrátil před sebe. Zvedlo se hned několik rukou, ale právo na něj měl vždy ten nejvýše postavený, což se poznalo podle broží na hrudi

Zrovna se zdálo, že vyhrál muž s vlkem připnutým na plecou, když se odněkud zjevila stará paní. Její čistě bílé vlasy jí spadaly kolem ramen a kolem ní stálo několik bet, jako její ochranka.Těsně u ramene měla přicvaklou zlatou brož s medvědem a Harry jen zděšeně zíral, když i ona zvedla ruku.

„Harry Black je odteď paní Jean Wortmens."

Lets save the World ||A/B/OWhere stories live. Discover now