>> Hoofdstuk 3 <<

4.2K 81 24
                                    

Ineens gaat hij achter me staan en drukt iets op mijn neus en mond, wanneer ik besef wat het is houdt ik mijn adem in en probeer me los te wurmen uit zijn greep.  Wanneer ik niet meer langer kan, adem ik uit en brobeer zo lang mogelijk niet in te ademen en probeer nog steeds mezelf los te wurmen uit zijn greep maar hij is te sterk en wanneer ik denk dat ik stik adem ik hevig in en de sterke geur van het doekje dringt mijn neus binnen, voordat ik nog maar iets kan doen wordt alles zwart, nog voordat ik helemaal weg ben hoor ik hem zachtjes zeggen   " slaap zacht schoonheid"

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

schoonheid wakker worden, schoonheid wakker worden, schoonheid wordt eens wakker!
na die laatste vier woorden schrik ik wakker. Naast me zit een jongen me aan te kijken, ik rek me uit en kijk om me heen, *oh jee waar ben ik nu weer beland* de jongen kijkt nog steeds naar me en ik kan er niet tegen, ik rol met mijn ogen en kijk hem aan en zeg " is er iets?". De jongen lacht en zegt " niet zo brutaal schoonheid" ik rol met mijn ogen en zeg geïrriteerd "ik heb een naam hoor" weer lacht hij en zegt " en wat mag dat dan wel zijn schoonheid" weer rol ik met mijn ogen en kijk hem aan, hij heeft bruine ogen, *hij is best wel knap. Nee wacht dit is fout hij heeft mij gekidnaped! * Opeens besef ik dat ik hem al heel de tijd zit aan te staren en zeg dan snel "Laura, ik heet Laura" hij knikt staat op en loopt naar de deur, voordat hij de deur uitloopt zegt hij " nou Laura ik ben Casper, ga je even opfrissen in de badkamer liggen kleren die je aan kunt doen. Oh en roep even als je klaar bent"dan doet hij de deur dicht en op slot. Weer rol ik met mijn ogen maar sta dan toch op van het bed. Als ik in de badkamer ben ligt er een setje kleding klaar. ( zie afbeelding )
Ik draai de kraan open en gooi een plens water in mijn gezicht, ik schrik omdat het zo koud is, snel pak ik een handdoek en droog mijn gezicht af. Dan doe ik mijn oude kleding uit en het setje kleding wat er ligt aan, ook doe ik de muts en bril op maar besluit dan toch dat het er niet bij past. Als ik helemaal klaar ben besluit ik de kamer te gaan onderzoeken en een plan te maken om hier weg te komen. Ik open alle laatjes die ik zie in de hoop dat er iets in ligt maar ik vind niks dan oude rommel. Net wanneer ik heel hardt wil roepen dat ik klaar ben hoor ik iemand op de gang lopen richting mijn deur. De deur wordt open gemaakt en er komt een jongen binnen, hij heeft een bord met wat eten en een glas water bij zich, hij zet het op het kastje naast het bed en loopt weg zonder een woord te zeggen. Als hij in de deur opening staat draait hij zich om en zegt         " over een halfuur kom ik je bord weer ophalen" wanneer hij de deur dicht wil doen vraag ik wat zijn naam is daarop antwoord hij " ik ben Chase, jij bent? " even verbaas ik me over de manier waarop hij het zegt, maar zeg dan toch " ik heet Laura "  hij kijkt me aan en wil iets zeggen maar doet het dan niet en doet de deur weer dicht en op slot. * ik ga dit echt niet eten, wat als het vergiftigd is. Ik wil hier wel levend uitkomen* ik moet alleen nog een plan bedenken om hier uit te komen. Ik kijk naar het bord en heb dan een idee. *Als hij terug komt gooi ik dat bord in zijn gezicht en ren ik heel hard weg* Na inderdaad een halfuur te hebben gewacht kom Chase terug, hij heeft de deur nog niet open gedaan, dus geeft dat wat tijd klaar te gaan staan met mijn bord en glas in mijn handen klaar om aan te vallen. Hij opent de deur en even twijfel ik maar zet dan toch die gedachte uit mijn hoofd. Als hij de deur helemaal open doet draai ik me snel om met mijn rug naar hem toen. * Hij mag niet zien dat ik iets van plan ben* Ik sta te trillen op mijn benen van de zenuwen, nog steeds met het glas en bord in mijn handen. Als hij vijf stappen in de kamer heeft gezet draai ik me vliegensvlug om en gooi eerst het water naar hem toe en dan het eten wat er op het bord lag, snel laat ik alles vallen en ren naar de deur, ik ren de kamer uit en ga de weg terug zoals ik hier ben gekomen. Ik ren de trap af langs de keuken door de gang en kom dan uiteindelijk bij de voordeur, ik duw de hendel naar beneden en hij gaat niet open * misschien klemt hij en moet ik harder trekken* ik trek nog een keer heel hard mij hij gaat nog niet open. Uit frustratie schop en sla ik heel hard tegen de deur en ik raak in paniek, achter me hoor ik iemand naar me toe lopen en ik draai me om zodat ik kan zien wie het is, het is Casper hij komt op mij afgelopen zijn ogen stralen woede uit. Als hij voor me staat zegt hij  " Dat had je beter niet kunnen doen schoonheid" daarop reageer ik en zeg " ik heet geen schoonheid maar L.A.U.R.A"
achter hem zie ik Chase staan hij kijkt alsof hij elk moment iemand gaat vermoorden. Ik kijk snel weer naar Casper hij wilt mij vastpakken maar ik trek mijn arm weg en roep " jullie zijn allemaal vieze pedo's en jullie blijven van mij af!" en ik spuw hem in zijn gezicht en werp een venijnige blik naar Chase. Casper komt weer op mij aflopen en ik loop achteruit maar al veel te snel loop ik tegen de deur aan, Casper heft zijn hand op en slaat mij op mijn slaap. Ik val op de grond en kreun zachtjes ik hoor Chase tegen Casper zeggen " je moet haar manieren leren anders doe ik het " dan wordt alles zwart en val ik weg.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

Hooiii ik hoop dat jullie weer hebben genoten van dit hoofdstuk.
spelfouten melden zou ik erg fijn vinden
vergeet niet te stemmen en reageren 🤗🤗
er komt nog een personage bij😊

Max - Arts

Max - Arts

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
TakenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora