>> Hoofdstuk 12 <<

1.4K 49 33
                                    

Ik gooi het zakmes naar zijn hoofd en ren van de trap af naar mijn vader in de keuken. Ik kniel naast mijn vader neer en pak hem in mijn armen. Ik hoor de trap kraken en kijk die kant op, ik zie Casper. Ik sta meteen op trek een willekeurige la open en pak het eerste de beste ding dat ik zie " kijk wat je gedaan hebt... de enigste persoon die ik nog had gewoon vermoord ... " ik ren naar hem toe met datgene in mijn hand en probeer hem te raken maar hij had me door en stapt opzij, terwijl hij dat doet steekt hij zijn voet uit en ik val vol op mijn bakkes. Ik draai me kreunend om en kijk naar mijn vader daarna naar Casper, hij doet zijn been naar achter en lacht gemeen " dit gaat nog leuk worden" daarna trapt hij me tegen mijn hoofd en alles word zwart.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

P.O.V. Laura
Ik word zachtjes heen en weer geschud, ik schiet meteen overeind. Daar heb ik al meteen spijt van want mijn hoofd knalt uit elkaar en ik zak door mijn knieën omdat het zoveel pijn doet. Na een paar seconden voel ik een hand op mijn schouder, ik schrik me rot en wil weg kruipen maar de hand houdt me vast. Ik volg de arm en kan net de omtrekken van een meisje zien, ze huilt. Het is niet echt licht hier en ook ruikt het hier muf, het zal wel een kelder wezen. Ik ontspan en begin tegen haar te praten " heey" ze geeft geen antwoord en ik ga verder " ik ben Laura " " ik ben Cleo" "ben jij ook meegenomen?" " ja" "we gaan hier samen uitkomen, dat beloof ik" dan gaat de deur van de kelder open en wordt er iets naar binnen gesmeten, daarna gaat de deur weer dicht. Ik pak datgene wat er neergesmeten was en ik kan voelen dat het eten is, waarschijnlijk iets van brood, er zit ook een flesje bij. Ik maak het flesje open en meteen ruik ik een hele sterke geur. Ik draai hem dicht en smijt hem tegen de deur " verdomme, dat water is niet eens te drinken " " dat doen ze altijd, als ze ergens heen willen als, je het niet opdrinkt dan slaan ze je bewusteloos, dus ik zou het drinken." Ik kijk haar verbaasd aan en pak het flesje terug. Ik draai de dop open en doe een poging tot mezelf er toe zetten een slok te nemen. Het lukt niet dus ik draai het weer dicht. Opeens schiet me te binnen dat het flesje gewoon leeg kan worden gegooid. Ik draai het dopje er weer af en begin met het leeg te gieten. Cleo raakt in paniek en probeerd het weer recht te krijgen " wat doe je nu, straks slaan ze ons bewusteloos" ik doe het flesje weer recht en kijk wat er nog in zit. " dit moet genoeg zijn " " wat ben je van plan " " we gaan doen alsof we slapen terwijl we wakker zijn, kan je dat?" Ik zie Cleo zachtjes knikken in het kleine beetje licht en ik leg verder het plan uit. Wanneer ik klaar ben met uitleggen hoor ik iemand van de trap af naar de deur lopen. Ik kijk Cleo aan en pak haar hand vast. Ik ga liggen en zij volgt mijn voorbeeld. We liggen net wanneer de deur open knalt en voetstappen onze kant op hoor lopen. Ik hoor een van de mannen zeggen dat ze ons voorzichtig op moeten pakken en een paar seconden later word ik opgetild. Onze handen, die we nog steeds vast hadden, glijden uit elkaar en mijn hand hangt langs mijn lichaam die op de armen van de jongen ligt die mij vast heeft. Ik hoor dat we de ruimte verlaten en naar boven worden gedragen. Ongeveer een 2 minuten later hoor ik een deur en zie ik fel licht door mijn oogleden heen. Ik weet dat we buiten zijn en na een paar seconden hoor ik een auto deur open gaan. Ik word zonder enige voorzichtigheid op de bank gegooid en ook Cleo word neergegooid. Ik zoek met mijn hand voorzichtig naar die van haar, wanneer ik die gevonden heb merk dat die aan het trillen is. Zachtjes knijp ik er in en zij knijpt terug als teken dat ze begrijpt dat ik er ben.

Ik hoor de auto starten en ik merk dat we beginnen te rijden, het geluid van de motor maakt me moe en de zachte trillingen van de auto laten me in slaap vallen.

Langzaam word ik wakker van twee armen die onder mij worden geschoven. Ik vloek zacht in mezelf dat ik in slaap ben gevallen. Voorzichtig open ik mijn ogen en kijk wie me vast heeft. Het is een jonge man met stralend groene ogen en blond gemengd met bruin haar. Hij merkt dat ik niet meer zo ontspannen ben en kijkt naar mij. Hij heeft gemerkt dat ik wakker ben maar hij doet er niks mee, hij loopt gewoon door totdat we ergens naar binnen gaan. Weer word ik een trap op gedragen en op een gegeven moment word er een deur open gedaan. Ik word op een bank of bed gelegd " nu kan je wel gewoon je ogen open doen hoor, ik had echt wel door dat je niet sliep" ik zucht en open mijn ogen. Ik ga rechtop zitten en kijk de jongen aan. Hij lacht naar me en ik pers er een neppe glimlach uit. Hij stapt dichterbij en steekt zijn hand uit " ik ben thomas " ik pak zijn hand en schud die heen en weer " ik ben Laura " hij knikt en loopt naar de deur, hij stopt in de deur opening " ga even douchen en trek de sportkleding aan die er klaar ligt" dan loopt hij de deur uit en doet hij hem op slot.

TakenOù les histoires vivent. Découvrez maintenant