>> Hoofdstuk 4 <<

3.1K 87 9
                                    

Uit frustratie schop en sla ik heel hard tegen de deur en ik raak in paniek, achter me hoor ik iemand naar me toe lopen en ik draai me om zodat ik kan zien wie het is, het is Casper  hij komt op mij afgelopen zijn ogen stralen woede uit. Als hij voor me staat zegt hij " Dat had je beter niet kunnen doen schoonheid" daarop reageer ik en zeg " ik heet geen schoonheid maar L.A.U.R.A"
achter hem zie ik Chase staan hij kijkt alsof hij elk moment iemand gaat vermoorden. Ik kijk snel weer naar Casper hij wilt mij vastpakken maar ik trek mijn arm weg en roep " jullie zijn allemaal vieze pedo's en jullie blijven van mij af!" en ik spuw hem in zijn gezicht en werp een venijnige blik naar Chase. Casper komt weer op mij aflopen en ik loop achteruit maar al veel te snel loop ik tegen de deur aan, Casper heft zijn hand op en slaat mij op mijn slaap. Ik val op de grond en kreun zachtjes ik hoor Chase tegen Casper zeggen " je moet haar manieren leren anders doe ik het " dan wordt alles zwart en val ik weg.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

P.O.V. Chase

Na een halfuurtje loop ik terug naar de kamer van Laura om haar glas en bord op te halen, ik sta voor haar deur en draai de deur van slot af. Ik open de deur en stap naar binnen, Laura staat met haar rug naar de deur maar ze heeft me gehoord ik zie het aan haar houding. Ik zet vijf stappen en dan draait ze zich vliegensvlug om en gooit het glas water in mijn gezicht, ik vloek in mezelf dat ik dat niet zag aankomen, nog geen drie seconden later gooit ze haar bord met eten en al naar mij toe, het komt recht in mijn gezicht en even ben ik helemaal in de war, Laura merkt het rent vliegensvlug langs mij heen de deur uit en de trap af.
Weer vloek ik en pak een handdoek om mijn gezicht schoon te vegen, wanneer mijn gezicht schoon is loop ik naar beneden. In de woonkamer zit Casper, die heeft blijkbaar niks gehoord en kijkt op als ik de woonkamer binnen stap. " Wat heb jij dan gedaan " zegt hij lacherig. Daar reageer ik op en zeg pissig " die Bitch van jou heeft haar vreten naar me toe gesmeten en staat nu waarschijnlijk bij de deur" ik zie zijn gezicht van vrolijk naar kwaad gaan, hij staat op en loopt door naar de voordeur. Daar staat Laura wanhopig aan de deur te trekken * die zit lekker op slot * denk ik bij mezelf. Ik zie haar in paniek raken en ze begint te schoppen en te slaan tegen de deur. Ze draait zich om en wilt weglopen van de deur maar stopt dan want Casper staat voor haar, ze schrikt en loopt achteruit maar na een paar passen staat ze tegen de deur.
Ik grijns en kijk toe hoe ze zo hopeloos tegen de deur staat " Dat had je beter niet kunnen doen schoonheid " hoor ik Casper zeggen, ik kijk naar Laura wat ze nu gaat doen, de blik die ze daarstraks in haar ogen had veranderd nu naar boos en ze zegt " ik heet L.A.U.R.A "  Ik zie dat ze naar mij kijkt en ik werp een dodelijke blik naar haar, ik zie dat ze schrikt en ze kijkt snel weer naar Casper. Hij wilt haar arm vast pakken maar ze trekt hem weg en zegt " jullie zijn allemaal vieze pedo's en jullie blijven van mij af " en ze spuwt Casper in zijn gezicht en werpt mij een venijnige blik toe. Casper veegt zijn gezicht af en zet een stap naar voren en slaat haar op haar slaap, ze zakt op de grond en kreunt nog zachtjes en ik zeg tegen Casper " je moet haar echt manieren leren anders doe ik het " en dan loop ik weg. Wanneer ik naar boven de trap op wil lopen zie ik Max van de trap af rennen, hij rent naar Laura en gaat bij haar zitten en kijkt meteen of ze nog leeft. Ik blijf even staan en zie hem dan zuchten * ze leeft nog * gok ik, dan loop ik boos naar boven en ga mijn kamer binnen en doe mijn deur op slot.

P.O.V. Max
ik zit rustig op mijn mobiel te appen als ik ineens een meisje hoor roepen " jullie zijn allemaal vieze pedo's en jullie blijven van mij af " een paar seconden later hoor ik hoe iemand een persoon slaat. Gelijk sta ik op en ren mijn deur uit richting de trap aan het einde van de gang. Als ik bij de trap ben hoor ik een stem " je moet haar manieren leren anders doe ik het " ik begin de trap af te lopen en als ik halverwege ben zie ik Chase met een kwade kop onder aan de trap staan, hij kijkt mij aan en kijkt dan richting de voordeur. Ik loop snel van de trap af en loop dan richting de deur waar ik Casper zie staan kijken naar een meisje dat op de grond ligt. Ik duw hem opzij en kniel naast het meisje neer en voel aan haar pols of ze nog leeft. Ik voel een hartslag en ik zucht opgelucht. Ik hoor Chase naar boven lopen, dan kijk ik naar Casper op en zeg " je moet niet zo hard slaan, op een dag sla je er nog es een dood " Casper zucht en zegt " ze verdiende het, dat kreng tufte in mijn gezicht " dan loopt hij weg naar de kamer en laat het meisje daar liggen.
* dan breng ik haar wel naar boven, ze kan hier niet blijven liggen * ik til haar op in bride style en breng haar naar boven naar haar kamer. Ik leg haar op het bed neer en ga dan zelf zitten op een stoel in een hoek van de kamer. Na een halfuurtje wordt ze wakker en kreunt ze en grijpt naar haar slaap, ze ziet mij en slaakt een gilletje ik lag en zeg " maak je geen zorgen ik doe je geen pijn, trouwens ik heet Max " ik zie dat ze nog twijfelt en vraag aan haar of ze pijn heeft, ze knikt, ik sta op en loop weg de trap af naar de keuken daar pak ik een glas en een bruistablet en ga dan weer terug naar het meisje. als ik in haar kamer kom zie ik haar niet meer. Ik klop op de deur en krijg geen antwoord, ik loop naar de badkamerdeur en klop op de deur, geen antwoord maar de deur gaat ook niet open. ik leg mijn oor tegen de badkamerdeur aan en luister, zachtjes hoor ik gesnik en zeg ik " kan ik binnen komen " ik hoor dat ze opstaat en ze doet de deur open. Ik kijk haar aan en haar ogen zijn rood, ze heeft gehuild, ze kijkt mij aan en begint weer te huilen. ik sla mijn armen om haar heen om haar te troosten, ik verwacht dat ze me wegduwt maar dat doet ze niet ze knuffelt me terug. Ik loop naar het bed en ga zitten, ze is weer gestopt met huilen en kijkt mij nu aan en ze zegt " i- ik heet Laura "
Ik knik en geef het glas aan haar " hier, dit helpt tegen de pijn." ze pakt het glas aan en drinkt het leeg, ze geeft het glas aan me en ik pak het aan en zeg " ik ga weer naar mijn kamer, als je nog iets nodig hebt roep je maar " en ik glimlach naar haar en ze glimlacht terug. Ik loop de kamer uit en doe de deur niet op slot ze weet dat ze toch niet kan ontsnappen. Ik ga mijn kamer in en doe de deur dicht, ik ga op mijn bed zitten en zucht, ik ga op mijn kussen liggen en val dan langzaam in slaap.

hollaaa mensjeess
sorry voor het saaie  hoofdstuk ik hoop dat jullie het wel leuk vonden.
ik had gewoon geen inspiratie ik beloof dat het volgende hoofdstuk wel spannender wordt.
als jullie vragen hebben over de hoofdstukken of alleen dit hoofdstuk dan wil ik ze graag beantwoorden.
ik heb het komen weekend en volgende week erg druk met school dus ik weet niet wanneer ik weer kan uploaden😅
spelfouten melden zou ik ook er fijn vinden.
groetjess van mij 🤗🤗
vergeet niet te stemmen en reageren. 🤗

TakenWhere stories live. Discover now