>> Hoofdstuk 15 <<

1.1K 39 37
                                    

Na ongeveer 3x herhalen van pompen en beademen hoor ik haar kuchen en krijgt ze meteen weer kleur op haar wangen. Ik grijp haar in een knuffel en blijf daar zo ongeveer 5 minuten zitten. Dan voel ik een hand op mijn schouder, ik draai mijn hoofd om en daar staat Thomas " ik draag haar wel naar de auto " " ik ga mee " " karel zorg jij dat ze hier blijft " ik wilde vragen wie Karel was maar ik voelde al snel een doekje op mijn gezicht. De geur herkende ik meteen maar ik was te moe om me te verzetten. Alles werdt zwart.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

P.O.V. Laura

Er zijn alweer een paar weken voorbij gegaan sinds dat Cleo naar het ziekenhuis moest. We zijn haar meerdere malen gaan bezoeken maar er zit geen vooruitgang in, ze ligt nog steeds in coma. Vaandaag zouden we weer gaan totdat we te horen kregen dat de jongens werden vrij gelaten uit de gevangenis. Thomas geeft een feestje om ze thuis te verwelkomen en ik moet alles klaarmaken en schoonmaken. Wanneer ik daar mee klaar ben nemen de jongens mij mee om te gaan trainen, wanneer die is afgelopen ben ik doodop. Vermoeid en hongerig loop ik naar mijn kamer eenmaal in mijn kamer ga ik even snel douchen en duik daarna me bed in. Het duurt niet lang voordat ik in slaap val.

Met een knal gaat de slaapkamer deur open. Geïrriteerd kijk ik naar een dronken Chase die mijn kant op strompeld. Kennelijk heeft hij niet gemerkt dat ik in deze kamer slaap want hij wankeld naar het bed zonder iets te zeggen. Ik besluit om maar niets te zeggen en stap, net voordat hij zich languit laat vallen, uit bed. Het duurt niet lang voordat hij ligt te snurken en no way niet dat ik bij hem in bed ga liggen. Snel trek ik het deken onder hem vandaan en loop naar de stoel die in de kamer staat. Ik ga zitten en leg mijn hoofd tegen de leuning aan, de deken sla ik om me heen en voor de tweede keer deze avond duurt het niet lang voordat ik slaap.

Wanneer het weer ochtend is zijn mijn spieren helemaal stijf van het in de stoel slapen, alleen is er iets wat ik niet herinner te hebben gedaan. Ik lig in mijn eigen bed met de dekens over me heen en ik lig niet meer in de stoel. De dekens gooi ik van mij af en ik stap uit bed, bij de aanraking van mijn voeten op de vloer gaat er een rilling over mij heen, de vloer is ijskoud. Langzaam en slaperig loop ik naar de badkamer, daar aangekomen spring ik onder de douche. De kraan staat op warm maar wanneer het water gaat lopen komt er ijskoud water uit, ik kan het niet laten een korte gil te geven. Wanneer ik klaar ben met douchen stap ik er onderuit en droog mij af. Mijn haar föhn ik en doe hem daarna in een slordige staart, qua kleding trek ik een sweater en een trainingsbroek aan. De spiegel veeg ik droog met een handdoek, wanneer ik mijn eigen spiegelbeeld zie kan ik mijn ogen niet geloven. In de spiegel staat een meisje met een gezonde blos op haar wangen en ze ziet er fit uit. Maar vanbinnen zie ik iemand die vermagerd is, ze staat op het punt om alles op te geven. Maar ondanks dat ze zich zo zwak voelt ziet ze er sterk en gezond uit. Een luide zucht verlaat mijn mond " waarom moet mij dit overkomen" een luide gil ontsnapt uit mijn mond wanneer ik ineens een stem hoor " omdat jij bij ons hoort " geschrokken kijk in naar de persoon die in de deuropening staat. In de deuropening van de badkamer staat Chase, hij lacht vriendelijk naar mij. Een geërgerde zucht verlaat mijn mond en ik loop langs Chase om in de slaapkamer te komen. Dat wat gisteravond is gebeurd ben ik nog niet vergeten, ik besluit er iets van te zeggen " waarom was jij gister in mijn kamer?" " ik mag komen waar en wanneer ik wil " ik rol geïrriteerd met mijn ogen en loop langs hem heen de kamer uit. Maar op de gang word mijn arm vastgepakt door Chase " ik heb je wel weer terug in bed gelegd hoor prinsesje" " dat had niet gehoeven als jij niet met je domme rot kop in mijn bed was gaan liggen" snauw ik terug. Ik merk dat hij boos wordt en hij heft zijn hand op om mij te slaan. Meteen zie ik mijn kans en ik geef hem een knietje waardoor hij voorover buigt, gelijk zie ik nog een kans dus ik geef hem meteen een klap recht in zijn gezicht. Chase valt bewusteloos op de grond en even krijg ik een schuldgevoel over me heen maar dan herinner ik mij wat hij mij heeft aangedaan.

Langzaam loop ik de trap af Chase bewusteloos achterlatend. Wanneer ik beneden ben gaat alles ineens heel snel, jongens rennen heen en weer, er word geschreeuwd en er worden pistolen afgevuurd. Uit een reflex duik ik in elkaar om niet geraakt te worden, snel kruip ik naar het aanrecht en ga daar achter zitten met mijn handen over mijn oren. Wanneer alles eindelijk stil en rustig is haal ik mijn handen van mijn oren af en sta ik om te kijken wat er gebeurd is.

Met open mond sta ik te kijken naar dode lichamen die overal liggen, ze zijn niet alleen van de jongens maar ook van andere mensen. Tranen rollen over mijn wangen wanneer ik dit slachtveld bekijk,op dat moment voel ik een hand op mijn arm en ik gil het uit en trek mijn arm los maar dan hoor ik een stem " rustig je bent veilig " het is een mannen stem dus ik vertrouw het niet, ik wil wegrennen maar ik sta vast genageld aan de grond. Dan roept de man iets "Kate ik heb haar gevonden! Ze is hier! " " wie is Kate " vraag ik angstig "Kate is mijn partner en wij gaan er samen voor zorgen dat je hier weg komt" "wie ben jij dan?" " ik ben Castle " daarna komt Kate binnen lopen met een geweer in de aanslag om te schieten wanneer nodig. Het uniform dat ze draagt herken ik meteen en er verlaat een blije kreet uit mijn mond ik ren naar haar toe en geef haar een knuffel ook al ken ik haar niet, ze is een politie agente die kun je wel vertrouwen. Maar dan hoor ik een geweerschot en schreeuwt Kate " Castle! " ze rent naar de man die op de grond ligt en met tranen in haar ogen kijkt ze naar de man die bewegingsloos op de grond ligt. In de deuropening staat Casper met een geweer in zijn handen, ik zie dat hij het pistool laad om weer te schieten maar dit keer op Kate, meteen duik ik op Kate af en weet haar net optijd opzij te duwen. Maar dan hoor ik weer een knal en ik zie en hoor niemand neervallen, Kate heeft haar geweer weer geladen en richt op Casper. Ze schiet 2x en raakt hem in zijn been en arm. Dan voel ik ineens een warm iets over mijn buik en daarna komt de pijn. Ondragelijk veel pijn, ik kijk naar de bron van de pijn en zie tot mijn schrik dat er allemaal bloed uit mijn buik stroomt snel druk ik mijn handen op de wond maar ik heb al veel bloed verloren. Langzaam gaat alles duizelen en wordt alles onscherp. Castle staat op en ik zie nu pas dat hij een kogelvrij vest draagt, Kate draagt er ook een. Castle wijst naar mij maar alles wordt nog waziger en ik krijg zwarte vlekjes voor mijn ogen. De pijn zakt langzaam weg en ik voel dat ik minder kracht heb om mijn hand op de wond te houden. Mijn ogen sluit ik en dan voel ik niks meer, ik hoor niks meer.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

Ohlaa... sorry sorry sorry dat het zo lang heeft geduurd om een hoofdstuk te uploaden. Ik heb het erg druk met school, ik zit in het examen jaar en moet erg goed opletten. Ik ga mijn best doen om weer snel te uploaden maar ik kan niks beloven^_^
Ik wil jullie ook onwijs bedanken voor het lezen en stemmen van/op mijn boek. Toen ik zag dat ik 4e stond in mysterie/thriller dacht ik dat het een ander boek was. Ik kom het niet geloven maar toch was het mijn boek. Nogmaals thanks thanks thanks voor iedereen die mijn boek leest.
Fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar.

Q&A
Casper
Chase
Laura
Kate
Castle
Jake
Max

TakenWhere stories live. Discover now