>> Hoofdstuk 14 <<

1.1K 53 23
                                    


Wanneer de film is afgelopen ligt Thomas te slapen, dus sta ik op en ruim alles op. Wanneer alles is opgeruimd ga ik naar mijn kamer. Wanneer kk in me kamer ben loop ik naar de badkamer. In de badkamer kleed ik me om in me pyjama, ik ben te moe om te douchen dus ga ik meteen me bed in. Na ongeveer een halfuur val ik in slaap.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

P.O.V. Laura
De deur van mij kamer vliegt open en ik schiet meteen rechtop in mijn bed. In de deur openig staat Thomas " goede morgen " ik geef alleen een grom terug en ga weer liggen. Thomas komt dicht bij het bed staan " je training begint over een halfuur, dus als ik jou was zou ik maar uit bed komen en zorgen dat je optijd bent anders krijg je straf en geloof me die straf gaat niet prettig zijn " geërgerd gooi ik de deken van me af en stap uit bed " ik ben over 15 minuten beneden" grom ik naar Thomas, Thomas knikt en stapt de kamer weer uit. Vermoeid loop ik naar de badkamer, de deur draai ik op slot en zelf spring ik onder de douche. Wanneer ik klaar ben draai ik de kraan uit en stap uit de douche, snel droog ik me af en kleed me aan in een trainingspak. Mijn haar droog ik af en doe ik ik een rommelige knot. Wanneer ik nog een keer alles gechecked heb draai ik de deur van slot en loop naar mijn bed. Op het bed ligt en rugzak met een briefje, ik pak het briefje op en lees wat er staat " deze rugzak heb je dadelijk nodig. Je mag hem niet open maken!! Neem hem mee naar beneden en daar begint je training" verbaasd kijk ik naar het briefje. Na eventjes te hebben getwijffeld leg ik het briefje weg en neem de rugzak mee naar beneden. Eenmaal beneden aangekomen zie ik Thomas en doezelfde rare man van gister staan. Thomas kijkt mij aan em zegt " draai je om dan maken we je klaar voor vertrek" ik besluit maar te doen wat hij zegt en draai me om, nog geen seconde later krijg ik een jutten zak over mijn hoofd getrokken. Mijn handen wprden op mijn rug gebonden met touw. De touwen worden hard aangetrokken en dat laat ik merken " auw sukkel je doet me pijn " " mooi zo " daarna trekt hij de touwen nog harder aan en weer gil ik dat het pijn doet.

Wanneer ze mij helemaal hebben vasgebonden trekken ze mij mee naar een deur. Door die zak over mijn hoofd zie ik bijna niets maar ik weet wel dat er nog een meisje meeloopt. Zachtjes hoor ik haar snikken en zonder dat ik het zelf helemaal door heb glijdt er ook bij mij een traan over mijn wang. We worden een trap af geleidt en in een auto gezet.

We rijden ongeveer een uur voordat we stil staan en we eindelijk uit mogen stappen. Wanneer we uit de auto zijn geholpen worden we losgemaakt en wordt de zak van mijn hoofd getrokken. Mijn ogen knijp ik samen omdat er ineens een hele hoop licht is. Daarna wrijf ik over mijn pijnlijke polsen, weer hoor ik nog een meisje en dit ik kan ik zien wie het is " Cleo? Gaat het? " ze knikt " gaat wel " " goed dames jullie gaan samen trainen met elkaar maar ook tegen elkaar." Ik schrik van de plotselinge zware stem, ik kijk de man die voor mij staat recht in zijn ogen. Het is dezelfde man van gisteren, " jullie beginnen nu al. Jullie gaan tegen elkaar vechten zodat wij weten wat we je moeten leren" " wat?!" Roep ik geschrokken ook Cleo schrikt hier van " ik ga echt niet vechten tegen haar, ze is mijn vriendin " " het is heel simpel, of je vecht of we knallen je neer " Cleo en ik kijken elkaar aan " het is al goed Laura " ik wil nog antwoorden maar de man geeft mij een klap tegen mijn hoofd. Boos kijk ik hem aan maar ik zie alleen maar meer woede bij hem " let nu potverdorie is op want als ik jullie moet neerknallen is het gewoon zonde " geërgerd zucht ik.

Na de uitleg van de man, die uren lijkt te duren, mogen we beginnen. Eerst moeten we hardlopen en daarna pas moeten we vechten. Ergens midden in het gevecht krijgen we messen uitgereikt, een paar maal raakt Cleo mij en ik raak haar ook. Beiden kunnen we bijna niet meer op onze benen staan. Cleo laat een vermoeide zucht horen en valt op de grond van vermoedheid, ook ik val op de grond van vermoeidheid. Zelf heb ik aardig wat klappen gekregen maar Cleo is er erger aan toe. Nu liggen we nog steeds allebij op de grond. De man komt naar ons toe lopen en rijkt mij een hand uit. Ik neem die hand dankbaar aan, wanneer ik sta kijk ik naar Cleo, ze zit helemaal onder het bloed. Ze heeft haar ogen dicht en ademt niet. Paniekerig hurk ik naast haar neer en schud haar heen en weer " Cleo wordt alsjeblieft wakker. Ik kan dit niet zonder jou" huil ik hysterisch. Ik begin te reanimeren maar na een paar keer beademen kan ik niet meer. ( reanimeren is 30x op de ribben kast duwen en 2x beademen... en dat heel de tijd herhalen.)Dan zie ik Thomas tegenover mij hurken. Hij heeft tranen in zijn ogen en neemt het reanimeren van mij over. Na ongeveer 3x herhalen van pompen en beademen hoor ik haar kuchen en krijgt ze meteen weer kleur op haar wangen. Ik grijp haar in een knuffel en blijf daar zo ongeveer 5 minuten zitten. Dan voel ik een hand op mijn schouder, ik draai mijn hoofd om en daar staat Thomas " ik draag haar wel naar de auto " " ik ga mee " " karel zorg jij dat ze hier blijft " ik wilde vragen wie Karel was maar ik voelde al snel een doekje op mijn gezicht. De geur herkende ik meteen maar ik was te moe om me te verzetten. Alles werdt zwart.

}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{

Hallo mensjesss.
Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden. Zelf vond ik het een beetje saai.
Vergeet niet te stemmen en/of commenten.
Als je nog tips hebt op spelfouten hebt gevonden hoor ik het graag😊
Btw had ik een paar hoofdstukken geleden gezegd dat ik gewelddadige stukjes aan zou geven maar dat ben ik helemaal vergeten dus ik ga dat niet meer doen😅
Anyways doeiii👋

TakenWhere stories live. Discover now