Hoofdstuk 7

12 0 0
                                    

Rose

We stapten uit het vliegtuig. Warme lucht sloeg ons in het gezicht. Het was geen vervelend gevoel, het was juist fijn dat het hier zo warm was. Om het vliegtuig heen stonden prachtige palmbomen, die hoog boven ons uit torenden. Ook olijfbomen waren overal om ons heen te vinden. De lucht was blauw en er was geen wolkje aan de lucht. Vogels cirkelden rond als gieren die zochten naar een kadaver. Maar wat me het meest opviel van alles, waren de prachtige, grote, roze bloemen die aan grote struiken groeiden. Het waren de mooiste bloemen die ik ooit in mijn leven gezien had. Ik genoot nog even van het uitzicht en liep toen achter de anderen aan naar binnen toe.

Toen we onze koffers gevonden hadden, liepen we met z'n allen naar de bus die al klaar stond om ons naar het hotel te brengen. Amy kwam vlug naast me zitten in de bus. Tyler trok een pruillipje waardoor iedereen moest lachen. Uiteindelijk ging hij maar naast Damon zitten. De hele busrit lang keek ik verwonderd om me heen. Ik zag veel schapen en geiten lopen. Een enkele koe lag in een klein weilandje. De vogels die om de bus heen vlogen leken te dansen op de wind. Af en toe zag ik een hagedis wegschieten, uit het zicht van de bus. Ik zag een Lidl en lachte even in mezelf. Uiteindelijk kwamen we aan bij het hotel. Tyler en ik liepen meteen naar onze kamers om onze spullen uit te pakken. Amy en ik sliepen samen op één kamer, dat hadden we afgesproken. Ik pakte mijn spullen uit en trok mijn zwemkleren alvast aan. Er werd op de deur geklopt, ik deed de deur open. Amy stapte vrolijk de kamer binnen. "Ik ga vast naar het zwembad toe," zei ik, nadat ik een grote badhanddoek gepakt had. Op de gang kwam ik Tyler tegen, hij liep ook richting het zwembad. "Hé, wacht op mij!" riep ik plagend, terwijl ik mijn pas versnelde om naast hem te kunnen lopen. Tyler glimlachte vrolijk naar me.

Bij het zwembad was het mooier dan ik ooit had durven hopen. Er waren vier verschillende zwembaden, de een wat groter dan de andere, maar alle vier waren ze even mooi. We legden onze handdoeken op de ligstoelen en sprongen in het zwembad. Het water was heerlijk koel en ontzettend helder. Tyler zwom naar me toe, hij dook onder water en tilde me op. Lachend liet ik me van zijn schouders af glijden. Damon was inmiddels ook in het zwembad gesprongen, hij wilde naar me toe komen. Zo snel als ik kon zwom ik bij hem vandaan. Achter me hoorde ik twee grote plonzen. Amy en haar broer, Matt waren ook in het zwembad gesprongen. Matt kwam ook naar me toe gezwommen. Vlug dook ik onder water, ik zwom naar Tyler toe, die inmiddels ook onder water gedoken was. Hij pakte mijn handen vast en trok me mee naar boven. "Ja hé, dat is niet eerlijk," zei ik, en ik trok een pruillipje.

Blijf sterk...Where stories live. Discover now