1

356 28 5
                                    

Saat çoktan on ikiyi geçmişti ve Winter'ın en olası uyuma süresinden geriye beş saat kalmıştı. Onun için oldukça az bir süreydi ama okulun tüm dedikodularının döndüğü sitede gördüğü son yazı, ne kadar uyuyacağını bile umursamaması için yeterliydi.

Okuduğu sözler depresifti. Aynı zamanda espritüel. Sanırım bu çift kişiliğini beğenmişti. Ya da dengesizliğini?

Yıllardır hayalini kurduğu, kitaplarda okuduğu ve filmlerde izlediği aşk belki de bu kişi için bekliyordu. Bilgisayarının parlayan ekranındaki sözcüklerin sahibini bekliyordu. Veya bunlar sadece kafasında kurduğu birkaç saçmalıktı.

Yine de tüm bunları düşünmeden duramadı ve her zaman yaptığı gibi uykusunu sarkıttı. Kalan süre boyunca yaptığı tek şey o kişiyi aramak oldu. Eğer 'insan' ismini açıklamış olsaydı nerede yaşadığını bile bulabilirdi. Fakat ismini açıklamamıştı ve bu yüzden Winter elinde bir hiçle yatağına uzandı.

Üç senelik okul hayatı boyunca edindiği tüm bilgileri gözden geçirdi ve yatağından kalkıp o olabilecek insanları yeni aldığı defterinin ilk sayfasına yazdı. Sevdiği bir defteri bu şekilde harcaması onu üzmüştü ama ileride torunlarına anlatabileceği bir hatıraya sahip olması bu üzüntünün kısa sürmesini sağladı.

On beş dakika sonra hazırladığı listeyi hızlı bir şekilde süzerek çantasına yerleştirdi.

Hayatı şu sıralar o kadar durgundu ki bu anonim insan sayesinde adrenalini doruklarda yaşıyordu. Sabaha kadar uyuyamamasının sebebi de bu olabilirdi.

Yarım saat sonra başlayacak olan okulu için hazırlandı ve uyuyabileceği herhangi bir dersin olup olmadığını kontrol etti. Yoktu.

Sanırım zinde kalmak için aklını anonimle meşgul etmesi gerekiyordu. Daha doğrusu İnsan'la.

Heaven In Hiding :: HoodHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin