04

1.4K 134 5
                                    

19.01.2019

  Müsil şakasından bu yana neredeyse bir hafta geçmişti ama sen bana karşılık vermemiştin. Bense galip ve mutlu olmak yerine boş ve terkedilmiş hissediyordum. Komik değil mi? Ama aramızdaki her yakınlaşma kalbimi deliler gibi çarptırıyordu işte. Bense o sıralar gururuma yediremediğim için kendime itiraf edemiyordum.

  O gün bahçede yoongi hyungla otururken öyle içten gülüyordun ki benimleykende böyle güzel gülersin diye korktum. Çünkü yukarı kıvrılan dudaklarına bir buse kondurmaktan kendimi alıkoyamazdım. Ve sen beni ağaçların arkasından fark ettin. Gülüşün şaşkınlığa dönüşürken sevimli yüzünü sıkmak istedim.

  Anın verdiği utançla kaçtığımda daha çok şaşırdığını anlayabiliyordum. Çünkü bu senden ilk kaçışımdı sevgilim. Dışarıdan ne kadar baskın ve sert mizaçlı görünsemde gözlerine baktığımda zihnimdeki her şey balon olup uçuyordu sanki. Mantıklı kararlar veremiyordum. Kıkırtılarının kulaklarıma dolmasını, dolgun saçlarında parmaklarımla gezintiye çıkmayı, saatlerce yüzünü incelemeyi istiyordum...

  Asla yapmam dediğim şeyleri bana yaptırmayı nasıl beceriyordun jeon jungkook?

better • taekook ✔️Where stories live. Discover now