06

1.2K 132 9
                                    

08.03.2019

  Bir sonraki hamleni merak ederken tek yaptığın arkadaşça konuşup sorular sormaya devam etmekti. Ne yapacağını fazlasıyla merak ediyordum.

  Geçen gün gülerken, öteki gün peşimden geliyor, arkadaş olmak ister gibi sorular soruyordun. Şimdiyse kütüphanedeki herkesi dışarı çıkarmış bana bağırarak yanımdaki çocuğun kim olduğunu soruyordun. Arkadaşlarımı yargılama hakkını sana kim vermişti ki? Hayır sevgilim, buna izin veremezdim. Naptığını aklım almadığından tüm sinirlerim tepeme çıkmıştı ve aklımdakiler dilime dökülüverdi.

  “Bipolar mısın sen?”

  Sinirin anlık şaşkınlığa dönüşürken belli etmek istemez gibi tekrar sinirli haline büründün.

  “Ne saçmalıyorsun sen, cevap ver neden onunlaydın?”

  “Dedim ki bipolar mısın? Ne yaptığın belli değil, bir gün gülüyorsun, öteki gün hep peşimde dolanıyorsun bir şeyler soruyorsun, düşünceli takılıp revire götürüyorsun, ilgileniyorsun sonra canın istemeyince kaçıyorsun. Şimdi de tüm kütüphaneyi boşaltıp hesap mı soruyorsun? Kiminle olduğumu engelleme hakkını kim verdi sana? Ne bu yeni oyunun falan mı? Kimsin ki bana karışabiliyorsun neyim oluyorsun benim?”

  Tek nefeste bağırarak söylediklerimle anlık pişmanlık yaşasam da gururum duygularımdan daha ön plandaydı. Ne olursa olsun kimsenin beni kısıtlamasına katlanamıyordum.

“Haklısın ben kimim ki?”

  Bunu öyle sormuştun ki jungkook, az kalsın seninde duyguların olduğunu düşünecektim.

  Önündeki sandalyeyi itip hızla kütüphaneden çıkıp gittin ve o günden sonra, başka bir jeonun beni beklediğini biliyordum.

 

better • taekook ✔️Where stories live. Discover now