05

1.3K 134 4
                                    

22.01.2019

  Aptal bir şekilde senden kaçmaya devam ederken birden karnıma saplanan ani acıyla inledim. Tabiki senin koridorda olduğunu görememiştim. Koşar adımlarla yanıma geldin.

Bana iyi olup olmadığımı sorduğunda yüzündeki şaşkınlığın endişeye dönüşünü izledim. Beni gerçekten düşünüyor muydun yoksa bu da oyunun bir parçası mıydı jungkook? İnan hiç bilmiyordum.

  Cevap vermek isterken birden hıçkırık tutmuş ve yüzüm kızarmıştı. Kalbim ve beynim birbirine savaş açmışken vücudumun garip tepkileri kaçınılmaz oluyordu. Ama sana bu yönümü göstermekten hoşlanmamıştım. Kimseye göstermemiştim ki...

  Yanımdan gideceğini düşünürken gülümseyip beni revire götürdün. O buz gibi havada yorganlara sarılmış gibi sıcak hissetmiştim. Bir bardak su verdiğinde hala gülüyordun. Hayır sevgilim bana böyle gülme, çünkü dürtülerimi bastırmak her geçen an güçleşiyor ve sen bunun farkında bile değilsin.

 
   Değen ellerimizle gözlerimizi buluşturdun. Yüzün ciddileştiğinde ilk defa bu kadar derin bakıyordun. Bir titreme dalgası vücudumu sardığında ellimi bırakıp suyu işaret ettin. Yanaklarımın alev aldığını hissedebiliyordum.

   Ama sen jeon jungkook, benim aksime heyecanlı görünmüyordun. Duygularını okuyamıyordum. Sinirli, şaşkın, endişeli yada mutlu değildin. Sadece derin bakışların vardı ve bu gözlere nasıl bir anlam yüklemem gerektiğini bilmiyordum.

better • taekook ✔️Where stories live. Discover now