18

1K 99 9
                                    

22.05.2019

Hoseok hyunga geldiğimizde başta herkes farklı düşünüyordu. Uzunca bir tartışmanın ardından fikir ayrılığına son vermiştik.

Sen bize ne olduğunu asla anlatmayacak ve kendin çözmeye çalışcaktın. Bu yüzden takip edilmen gerekiyordu.

Seni takip edecek, aksi bir durumda yoongi hyung ve diğerlerine konum atıp gelmelerini isteyecektim. Planın işe yaramasını umuyordum.

Son dersin bitiş zili de çalınca kimseyle konuşmadan hızlıca okuldan çıktın. Sakin görünmeye çalışsanda titreyen bacaklarını metrelerce geriden fark edebiliyordum. Neden yardımımızı kabul etmemiştin ki sevgilim?

Eski, ahşap ve boyası soyulmaya yüz tutmuş bir depoya geldiğinde kapı gürültüyle açıldı. Dikkatlice içeri girdiğinde elinde ne ara evrak çantası belirdiği hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Hemen yoongi hyunga konum atmıştım.

Şakaklarımdan dökülen terler endişemin hat safhada olduğunu kanıtlar nitelikteydi. Ne yapmam gerektiğinden emin değildim ve düzgün düşünemiyordum.

İçerden tahta kırılma sesi geldiğinde beraberinde senin inlemeni de duymuştum. Sana el kaldırdıklarını idrak edebildiğimde saklandığım yerden koşarak kapıya vurdum. Tek darbede açılan kapı gürültüyle yere yıkıldı.

Takım elbiseli adamlar hızla uzaklaşırken geride muzipçe sırıtan bir herif ve yerde yatan sen vardın sevgilim. Dudağın patlamış kafandan kanlar süzülüyordu. Etrafta üzerinde kırdıkları sandalye parçaları ve kanın metalik kokusu vardı.

Sinirden patlayacak gibi hissediyordum. Benim dokunmaya kıyamadığım insana kıymışlardı. Sıktığım yumruğu herifin yüzüne patlattığımda acıyla yere kıvrıldı.

“Onun borcunu ödemesi gerekiyordu.”

Neyden bahsediyordu bu adam??

“Babası bizden binlerce dolar alıp ortadan kayboldu. Bize de oğlundan almak düştü.”

Lafını bitirmesine kalmadan kafasına tekrar vurduğumda bilincini kaybetmişti. Yoongi hyung ve diğerleri de geldiğinde seni yavaşca kucağıma aldım. Hastaneye gitmemiz gerekiyordu.

Herkes hepbir ağızdan ne olduğunu sorarken benim tek yaptığım göz yaşlarımın yanağına dökülüşünü izleyerek iyi olman için dua etmekti.

better • taekook ✔️Where stories live. Discover now