🌠4.BÖLÜM🌠

1.3K 69 138
                                    

"Tesadüf bir başlangıçtır

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

"Tesadüf bir başlangıçtır.
Finali sen oynarsın, perdeyi kader kapatır."

Bob Marley

Playlist: Priscilla Ahn • Fine On The Outside

Sabahın ilk ışıklarının gözüme vurmasıyla olduğum yerde sersemleşerek gözlerimi kırpıştırmış ardından gözlerimi yavaşça açmıştım.

Nerde olduğumu ilk birkaç saniye idrak edemesem de ışıkların gözüme daha çok vurmasıyla kafamı öbür tarafa çevirmiştim.

Yavaşça gözlerimi aralarken bedenim gibi ruhumun da yorgun olduğu besbelliydi. Daha kafamı kaldıracak halim bile yokken kendimi o an avutmaya çalışıyordum.

Bugün cuma olup benim için ilk gündü. Bugün bundan sonraki hayatımın ilk günüydü. Dün hiçbir yere gitmemiş hatta neredeyse oturduğum yerden kalkmamıştım bile. Dün ve gece boyunca yalnız kitaplar ve ben vardık. Bana verilen bu imkanı ya da şansı değerlendirebilmek için elimden geleni yapmıştım.
Bu sınav belki de hayatımı değiştirecekti.
Bu sınav belki de hep beklediğim o mucizem olucaktı.

Belime saplanan ağrıyla düşüncelerimden sıyrılıp gece boyunca üzerinde uyuduğum masadan ve açık kalan kitapların üzerinden kafamı kaldırmıştım.

Derin bir şekilde nefes alırken bu sefer belimdeki ağrının aynısını başımda hissetmemle yüzümü buruşturmuştum.

Rahatlamak istermişçesine o an derin bir şekilde esneyip olduğum yerde gerinmiş ardından kollarımı açabildiğim kadar açmıştım.

Gözlerim yarı kapalı oturduğum sandalyeden kalkarken salına salına odamdaki banyoya yönelmiştim.

Odamda küçük bir banyonun olması gene benim için büyük bir şanstı. En azından evdeki diğer kişilerle karşılaşma olasılığım minimuma inmiş oluyordu.
Ne kadar böyle hissetmemem ve düşünmemem gerektiğini kendi kendime sürekli olarak tekrar etsem de huzursuzdum. Başkasının evinde yaşamak beni huzursuz ediyordu. Her ne kadar bu kişi amcam olsa da bu huzursuzluk gitmiyor hissetmekte olduğum bu karamsar düşüncelere ne yaparsam yapayım bir türlü engel olamıyordum.

Banyoyadaki aynaya baktığımda gördüğüm manzara karşısında donakalmıştım. Mavi gözlerimin altında gördüğüm mor halkalar, yağlı ve kırışmış saçlarım, ve solgun benzim şu an için bana hiç de iyi bir görüntü sunmuyordu. Daha fazla bu manzaraya maruz kalmamak için erken kalktığımı fırsat bilerek üstümdekilerden kurtulmuş ve kendimi sıcak suyun altına bırakmıştım.

Sıcak su üstümden kayıp giderken düşündüğüm şey birkaç gün önce yaşadıklarım ve bana film misali gelen o anılardaydı.

KAYAN YILDIZDär berättelser lever. Upptäck nu