ventisei; Mi Amore

200 13 0
                                    

Femte augusti - natt

När Beto stannade sin cykel utanför min mosters hus var klockan över midnatt och min rumpa gjorde ont efter att ha suttit på det hårda styret. Det kändes befriande att få stå på marken igen och detsamma tyckte nog Beto vars ben måste ha gjort fruktansvärt ont efter att ha cyklat oss båda hela vägen hem till Annelie.

Den flörtiga stämningen efter vårat gemensamma nakenbad låg kvar och jäste i luften mellan oss, men till min stora förvåning kändes det varken pinsamt eller jobbigt. Det kändes bra. Vi badade, vi hade kul, vi kanske kysstes lite. Ingen skada skedd.

    "I'll call you tomorrow," sa Beto leende och lutade sig in för att kyssa mig farväl.

Tio dagar kvar, spelades om och om igen som en repig vinylskiva i mitt huvud. Det var tio dagar kvar, jag hade Beto här och nu, min kropp suktade efter att få känna hans beröring igen och som grädden på moset var min moster inte hemma.

Jag väjde för hans läppar och sökte istället upp modet som krävdes för att jag skulle våga fråga honom att stanna över. Det fanns där inne någonstans och den pirrande känslan i min buk tvingade fram det.

    "I want you to stay," tillkännagav jag hastigt och utan några förklaringar, utan några vidare ord, visste både jag och Beto vad jag menade. Min blick sa allting och Betos blick avslöjade att han ville samma sak precis lika mycket.

"But your aunt-", började Beto, men jag avbröt honom.

"She's not here. She's out with her friends." Min hastiga förklaring fick lusten att brinna till i Betos blick när han insåg att den raka vägen åt det håller var fri från hinder. Ville han ha mig var jag hans.

"I... I don't know, Bella. Maybe we should wait," ljög Beto så bra att han nästan trodde på sig själv. Han ville, men nervositeten över att ta det stora klivet höll honom tillbaka.

"I don't want to wait," sa jag och tog tag runtom hans hand. "I want to do this before I leave Italy. I want you. I... I want to have... sex with you."

Orden själva fick mina kinder att hetta, men jag vägrade låta mig hindras. Min kropp skrek efter killen som stod framför mig och om jag inte fick uppleva Beto på alla möjliga sätt innan jag åkte hem till Sverige igen skulle jag ångra mig i resten av mitt liv.

"I... I don't have a condom," tillade Beto som om han försökte intala sig själv att vända ryggen till min önskan. Att han var oförberedd gjorde däremot inget eftersom jag var systerdotter till en kvinna som kom förberedd i alla lägen.

För första gången sedan jag kom till Italien kändes det som ett passande tillfälle att tända ljusslingan som hängde mellan balkarna i källarens tak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



För första gången sedan jag kom till Italien kändes det som ett passande tillfälle att tända ljusslingan som hängde mellan balkarna i källarens tak. Den lyste upp rummet på ett mysigt sätt och trängde undan nattens mörker tillräckligt mycket för att jag skulle kunna se Betos kropp framför mig.

Amore i Rom Where stories live. Discover now