#12

2.8K 164 10
                                    

Ráno mě probudil budík, který jsem si nastavila. Bylo příjemné zase se probouzet za poslechu Never Say Never od The Fray. Převlékla jsem se, vyčistila si zuby a jen lehounce se namalovala, nikdy jsem make-up nijak moc nepoužívala.

Seběhla jsem dolů do kuchyně, kde už všichni seděli a snídali. Posadila jsem se a Jay přede mne za pár vteřin postavila čaj a chleba se sýrem. Poděkovala jsem a pustila se do toho.

"Eleno, dneska vezmu Tommyho s dvojčaty do školky, takže můžeš jít s Fizzy a Lottie rovnou do školy."

Přikývla jsem. "Dobře, díky."

Snídani jsem do sebe rychle naházela, zaběhla si ještě nahoru pro tašku do školy a pak jsem s prostředními dětmi Tomlinsovými, samozřejmě ještě s Andy, vyrzila směr škola.

Ještě na dvoře ořed budovou se od nás odpojila Andy a vydala se ke skupince děcek u jednoho zábradlí. Rozpoznala jsem mezi nimi Logana, kluka, který nedávno dovedl Andy domů, když si poranila na tréninku koleno. Vzpomněla jsem si, že jsem se jí nezeptala, jestli na něj dneska vůbec jde.

Lottie a Fizzy se zastavily, že na mě počkají a tak jsem si ještě odběhla za ségrou.

"...Vidíš? Co jsem ti říkala? Že když se vymluvíš a všechno a když s tebou půjde Logan, tak tvoje ségra na nic nepřijde."

"Hele, prosím lidi, Elena se nikdy nesmí dozvědět, že jsem to s vámi zkusila,"

"Co si zkusila?!" Vložila jsem se do toho. Ona mi lhala!

Andy – stejně jako zbytek – se polekaně otočila a oči se jí rozšířily, když mě tam uviděla stát s rukama založenýma na prsou. "Eleno, já... ehm...."

"Ty... co?!"

"Já..."

"Andy řekni mi to, nebo přísahám, že-"

"Nechodím na volejbal! Sekla jsem s tím už loni..."

"Cože?! Ty mě už přespůl roku vodíš za nos?! A místo voleje se taháš s těmahle smažkama?!"

"Tak hele, krásko," vystoupil najednou nějaký kluk. Celkem vysoký s černými vlasy nagelovanými nahoru. Hodně mi tím připomínal Zayna Malika. "Komu tady nadáváš?"

"Hele, uklidni se, Stevene..." spražila jej Andy pohledem, i když byl alespoň o tři roky starší než ona. Muselo mu být minimálně 17 a jí je jen 14! "Ségra, odpoledne ti všechno vysvětlím."

"Dobře... ale teď už padej do třídy!" Přikývla, vzala si tašku a vydala se do třídy. Logan ji okamžitě následoval. Já se otočila a vrátila k holkám. Byla jsem vytočená, takže mi snad šla i pára od uší.

"Co se stalo?" Zeptala se Lottie.

"Andy se dala na dráhu drogové dealerky." Odfrkla jsem si a ještě jednou se ohlédla na tu skupinku. Ten kluk, Steven, mě celou dobu sledoval. Nebojácně jsme mu opětovala pohled až se nakonec otočil a opustil školní pozemky. I na školu sere...

S holkama jsem došla až k mé třídě, dál už šly jen ony samy, jelikož jsou obě mladší než já. Jen v rychlosti jsem jim stihla vysvětlit tu věc s Andy a ony mě nabádaly, ať se tím teď nezatěžuju  soustředím se na to nejdůležitější.

"Školu, Aleca a bráchu.... musíte to mezi vámi vyřešit," napočítala Lott na prstech.

"Co?"

"Ale nic," vyhrkla Felicite a už postrkovala svou sestru dál chodbou. Jen jsem pokrčila rameny nad jejich divným chováním, které však nebylo žádnou vyjímečností a vtoupila do třídy.

Téměř okamžitě mě upoutal jeden modrý pohled z rohu místnosti. Připadalo mi, že celou dobu hypnotizoval dveře a čekal až vstoupím. Rozhodla jsem se jeho zoufalé pohledy ignorovat, odvrátila jsem ten svůj a posadila se na obvyklé místo vedle Cayly. Ta ovšem dnes měla nevýdanou společnost.

"Ahoj Eleno," usmál se na mě Liam, stejně – pokud ne více – přátelsky, než včera Harry v obchodě.

"Ahoj, Liame," opětovala jsem mu úsměv a vytáhl si z tašky učebnici. Zase matika... to je vopruz!

"Dneska nejdeš pozdě?" Ozvalo se mi nad hlavou. Zvedla jsem pohled a setkala se s modrošedýma očima Aleca Raina.

"Dneska ne, no..."

"Víš, tak jsem přemýšlel a napadlo mě, no... nezajdeš se mnou někdy bruslit na ten blízký rybník? Máme ho za domem a je celý zamrzlý už nějakou dobu. Každý den tam vídávám někoho bruslit, tak mě napadlo, že bysme to taky mohli zkusit, co? Druhé rande?" Sakra! To první pro mě samo o sobě byla dá se říct katastrofa... Ne, že by se mi nelíbilo. Všechno bylo krásně naplánováno atd., ale Alec nebyl společnost, kterou jsem chtěla.

Riskovala jsem jeden rychlý pohled k zadní části místnosti, jen abych zjistila, že nás upřeně sleduje. Liam se zrovna od Cayly vrátil na svoje místo a Tomlinson se na něj okamžitě otočil a o něčem se začal bavit. Otočila jsme se zpětna Aleca.

"No, víš, Alecu..." tak, teď mu hezky řekni, že vám to moc neklape a není to nejlepší nápad, "půjdu moc ráda." Cože?! Jsem asi svou vlastní pusu přeslechla! Přece není možné, abych právě teď souhlasila s dalším rande s Alecem Rainem, že ne?

Usmál se na mě, vtiskl mi cudnou pusu na rty a vrátil se na své místo, jelikož do třídy zrovna vešla ta příšerná profesorka.

"Oh, slečno Simmonsová, vy už sedíte? Takže mě od vás dneska žádné vyrušování během hodiny nečeká?" Utrousila a polovina třídy se tomu zachechtala. Baba příšerná!

"Ne, paní profesorko, dneska ode mne žádný vzrůšo uprostřed hodiny nečekejte, takže vám tady možná někdo usne," ušklíbla jsem se. Nemám ráda, když si někdo ze mě dělá vtípky. Navíc tak laciný a trapný... jako vtipy Harryho Stylese.

Vážně jsem chtěla ten její nudný výklad poslouchat, ale nemohla jsem se soustředit. Tolik jsem se chtěla otočit a podívat na něj. Viděl, jak mě Alec tak trochu políbil? Opravdu je ten pohled,co se mi vpaluje ze zadu do hlavy jeho?

Krátké... ale chtěla jsm vám dát díl, jak všichni víme, škola začíná už pozítří (fuck this shit!) a nikdo se tam netěší... jenomže já mám pravidelně každý den – kromě úterý – až do tří a taky mi domů z OVY jedou blbě spoje, takže jsemdoma až o půl šesté a než se z nadru dobelhám do baráku je šest. Pak úkoly a všechno do školy... Prostě musíte počítat s tím, že vám vždycky asi hodím jen kraťoučkou část, ale za to by mohly být častěji, než kdybych psala pořádné díly na tři, čtyři stránky. Nic ovšem neslibuju!

Jen jsem chtěla ať víte a trochu i omluvit moje pomalé a nepříliš časté přidávání, jenže když po osmi hodinách vyuky přijedete v šest domů, musíte ještě dělat úkoly a projekty a bůh ví co ještě, tak už se vám pak nic nechce... al já se kvůli vám přemůžu drahouni :DD

Faith xx

Take Care Of You ( A Louis Tomlinson Fanfic)Kde žijí příběhy. Začni objevovat