#17

2.4K 157 7
                                    

Zapnula jsem knoflík na riflích a poupravila si na ramenou svetřík. Ještě jsem si v zrcadle překontrolovala make-up a vlasy. Jelikož jsme včera skončili u Louise v pokoji, oblékl se a pak mi ode mne z pokoje pro hosty donesl můj batoh, abych se mohla převléct. Jasně, mohla jsem si tam přeběhnout sama, ale nechtěla jsem na nikoho narazit. Přece jenom se teď cítím trochu trapně. V duchu jsem taky cítila, že možná bych se na tu snídani měla vykašlat.

Ne, zatřásla jsem hlavou, všechno bude v pohodě. Louis říkal, že Jay je s tímhle v pohodě. Horší to prý bude s holkama, ale to nějak přežiju. Budu prostě muset přijít na nějaký způsob, jak Lottie, Fizzy a Andy odpálkovat.

Vyšla jsem z pokoje a vydala se po schodech dolů. Očekávala jsem, že veškerý veselý hovor v kuchyni se zastaví, když vejdu a všichni na mne budou trapně hledět, jak tomu je v každém druhém americkém filmu, jenže oni se ani na chvíli nepozastavili. Tommy mi jako první zamával a Jay mě pozdravila od plotny. Teprve v tu chvíli se od sebe Fizzy a Andy odtrhly, usmály se na mě, pozdravily mě a pak se zase vrátily do společného rozhovoru.

Slyšela jsem, jak na mě křičí, ať uhnu, takže jsem rychle uskočila stranou a přesně v tu chvíli se kolem mě prohnala vysmátá dvojčata s Lottie v zádech. Ta měla taky úsměv na tváři. "Ahoj El!" zavolala přes rameno a dál naháněla dvojčata, aby je oblékla do mikiny, co měla v ruce.

Taky jsem se usmála. Všichni seděli u jednoho velkého stolu a snídali. Takhle to má být u každé rodiny.

Byla jsem ráda, že to i moji sourozenci poznali...

***

Harry's POV

 "Tak co? Platí ta zítřejší párty?" zeptal se mě Zayn.

"Těžko říct, kámo," pokrčil jsem rameny, "ještě fakt nevím, jestli jsem prošel." Dneska jsem musel psát jeden z kontrolních testů z matiky, na který jsem se pečlivě připravoval společně se Skylar. Nemůžu uvěřit, že jsem se něco naučil, když jsem na ni vždycky celou dobu jenom hleděl. Byla by z ní fakt dobrá učitelka, i když chce jít na práva.

"Ale... vím, že to s tou šprtkou asi nebyla žádná sranda, ale alespoň si měl na chvíli z očí Taylor. To se počítá jako dobrá věc, ne?"

"Brr, to si teda piš, kámo, že to byla dobrá věc mít tu stíhačku na pár hodin ze zad," zasmáli jsme se a plácli si.

Taylor je moje holka, teda, celkem holka. Náš vztah je jako na houpačce, ale můžu vám bezpečně říct, že  nic moc víc než o sex fakt nejde. Vím o tom, že ona to táhne se spoustou dalších. I já mám pár úletů.

"Ehm, dáte si něco?" vyrušil nás jemný hlas. Hlava mi vystřelila nahoru a setkala se s jejím pohledem. Co tady dělá? Nikdy mi neřekla, že tady pracuje... proč by ti taky měla něco o sobě říkat Harolde, jenom tě doučovala, duh.

"Já si dám čepovanou kofolu, půl litr, prosím," usmál se Zayn a Skylar si to zapsala, pak se oba otočili na mě, "co ty Harry?"

"Ehm, já jen kolu, díky," střelil jsem po Skylar pohledem a pak ho sklopil ke svým rukoum položeným na stole.

Přikývla. "Bude to vše?"

"Jo," odpověděl Zayn. Díval jsem se, jak odchází zpátky k pultu a předává lísteček nějaké blondýnce, pak se hned vydala vzít objednávku od dalšího stolu. "Haló, země volá Harolda! Přestaň té šprtce čumět na zadek!" Trhnul jsem hlavou a zamračil se na něj. "Co? Je to pravda," bránil se Zayn, "celou dobu si z jejího pozadí nespustil oči."

"Dobře, dobře, ale nemusíš to tady vyřvávat na celou hospodu," syknul jsem na něj.

"Počkej, nechceš mi snad říct, že se ti líbí nebo něco? Dkážu si živě představit, že z těch vašich studijních seancí bylo něco víc, hmm?" zaviklal na mě obočím a já jen protočil oči.

Take Care Of You ( A Louis Tomlinson Fanfic)Where stories live. Discover now