Chapter 06

3.5K 188 8
                                    

[A/N]: Hey guys :))

Hele, jenom jsem se chtěla omluvit, určitě jste si všimli, jak děsně často se někdo hihňá. Věřte mi, že jsem celkový počet zredukovala tak na polovinu. Chuckle, chuckle everywhere :D

A taky přechodníky. Vím, že zní děsně zastarale a v češtině už je nikdo (normální) nepoužívá, ale v angličtině jo. Snažím se je nějak obcházet, ale ne vždycky to jde, takže když narazíte na slova ve tvaru používaje, vytrhávaje a podobně, nemějte mi to za zlé :D A vůbec, takové ty nepřirozené slovní obraty a podivný slovosled... ono to někdy líp nejde :D

A ještě něco - tahle kapitola je obzvlášť roztomilá. Posuďte sami :3

[Louis’ P.O.V.]

Měl, jsem dojem, že Niall a Harry už spolu nebudou mít žádný problém, ale jakmile jsme se s Harrym dostali domů, přiznal, že ho blonďák dost vyděsil. Utišil jsem ho vysvětlením řečnické figury, samozřejmě až potom, co jsem mu vysvětlil, že neumřu hlady, jak jsem řekl, a pak jsme se na jeho žádost dívali na Aristokočky. Po polévce, co jsme měli na večeři, se okoupal, zatímco já umýval nádobí, a šli jsme spát. Zase se připlížil k nohám mé postele, a ležel tam, než jsem ho pozval nahoru vedle sebe.

K Harryho obrovské radosti nemusel další den k Liamovi, protože Rob znovu volal a informoval mě, že pořád pracují na tom svém trubkovém problému. Jakmile jsem zavěsil, Harry se posadil, zabalený do vlastní deky.

“Louis dneska nemusí pracovat?” zeptal se s nadějí.

“Ne,” protáhl jsem, spustil nohy z postele a postavil se. Napsal jsem Liamovi zprávu, že znovu nejdu do práce, než jsem se otočil, abych si mohl jít umýt zuby a osprchovat. “Dneska zůstávám doma.”

“Harry zů-zůstává taky doma?” Harry se seškrábal z postele a následoval mě.

“No pokud nemáš jiné plány,” poškádlil jsem ho.

Bohužel jsem docílil jenom zmateného pohledu, “Jiné p-plány? Má Harry j-jiné pl-plány?”

“Harry se musí dívat na televizi, než se Louis osprchuje,” zahihňal jsem se a vkročil do koupelny. “Chceš si ještě umýt zuby?”

“Ano!” řekl, vletěl do koupelny a postavil se vedle mně k umývadlu, když jsme si začali umývat zuby.

Jakmile Harry skončil, vyhnal jsem ho ven a osprchoval se tak rychle, jak jsem jen mohl, pod proudem vody jsem přemýšlel, co bych nám udělal k snídani. Když jsem vycházel z koupelny, oblečený v černých teplácích a fialovém triku, trochu moc upnutém, abych v něm chodil mezi lidi, zamířil jsem do obýváku s očekáváním toho kotěte sedícího na gauči. Jenže k mému překvapení jsem ho v obýváku nespatřil.

“Harry?” zavolal jsem, na páteři jsem ucítil záchvěv strachu, když jsem si představil všechno, co by se mohlo tomu bezmocnému koťátku stát.

“Harry tady není,” přišla najednou vypísknutá odpověď.

Nakrčil jsem obočí a otočil se za hlasem, vycházejícím zpoza skříňky, na níž stála televize. Harry se mně záhadným způsobem nacpal  mezi ni a stěnu. To místo bylo tak neuvěřitelně malé, jedna moje část musela přemýšlet, jak se tam sakra dostal, “Co tam děláš, hlupáčku?”

“Klepání,” odpověděl zmateně. “U... u dveří!”

Znovu mnou proběhl záchvěv strachu, tentokrát silnější, “A ty... jsi otevřel, takhle? Bez beanie?”

Uniquely Perfect CZ překlad (AU Larry Stylinson+a bit of Niam)Book1 Kitten!HarryWhere stories live. Discover now