Chapter 16

3.3K 257 40
                                    

[A/N]: Hey guys! You know what time is it? TIME TO TRANSLATE SOME KITTEN STORY!

[Liam’s P.O.V.]

Byl jsem vyčerpaný, vzhledem k tomu, že jsem nebyl schopen spát ve své posteli, když tam nebyl Niall, aby z ní většinu zabral. Ale můj Nialler už byl zpátky a já jsem pořád nemohl spát. Moc času mi zabíralo zírání na toho rozkošného kluka, rozvalujícího se přes můj klín. Kromě toho když byl smutný, byl spánek většinou jediná doba, kdy se jeho světle žlutý ocas vesele nehýbal.

„Do prdele,“ zamumlal najednou Louis vedle mě, střelil jsem k němu pohledem, abych viděl, že viditelně zbledl.

„Co se stalo?“ zeptal jsem se.

„Měl jsem jít dneska do práce…“ zašeptal vyděšeně.

„Ooh…“ snažil jsem se nesmát. „Tak to máš problém.“

„Musím tam zavolat a vysvětlil jim to,“ řekl a trochu se posunul, jak se snažil dostat do kapsy, aniž by probudil Harryho. Ten asi usínal přitisknutý k Louisově boku, ale během spánku se přetočil a momentálně měl hlavu přímo na jeho klíně. „Jsem překvapený, že ještě nevolali oni mně…“

Harry se nicméně stejně probudil. Trochu vypískl, přitáhl si kolena a otočil se tak, že měl obličej přitisknutý k Louisově hrudníku, „Harryho bolí z-zápěstí.“

Louis se zamračil a natáhl se pro jeho paži, „Promiň, že jsem tě probudil, Kitty. Ukaž mi to zápěstí.“

Harry zvedl paži před Louisovy oči, „Dá na t-to Louis b-barvu?“

„Pořád máš dost ‚barev‘ na prstech,“ zasmál jsem se. Nicméně Louis svíral opatrně Harryho zápěstí a vykuleně na něj zíral.

„Podívej se na to, Liame,“ řekl a trochu pohnul prsty, abych se mohl podívat. Bylo to očividně nateklé a začínala se na něm vytvářet modřina.

“Auva,” trhl jsem sebou. “Jak se to stalo, Harry?”

“H-Harry měl r-ruku skrz m-mříže na j-jeho kleci a p-pak Dr. Shell s celou klecí šk-škubl, aby v-vytáhl tu k-klecní stěnu p-pryč,” vysvětlil Harry ospale.

“Takže nějaký... oddělovač? Vytahoval ten oddělovač, když jsi měl ruku skrz mříže?” zalapal Louis nevěřícně po dechu.

“A-ano,” odpověděl Harry a zakroutil se, aby se mohl posadit a taky s na zápěstí podíval. “N-nelíbilo se mu, že se H-Harry s N-Niallem drží za r-ruce, ale Harry s-se cítil b-bezpečně. Tak v-vytáhl ten od- ten oddě...”

“Oddělovač...” zašeptal Louis s šokovaným pohledem stále upřeným na chlapcovo zápěstí.

“Oddělovač,” zopakoval Harry. “Vytáhl ten oddělovač a d-dal tam j-jiný oddělovač, s-skrz který Harry n-neviděl Nialla.”

“Co s tím mám dělat, Liame?” zeptal se mě Louis. “Co když je to zlomené? Nemůžu ho vzít k doktorovi! Nemá žádný záznamy...”

“To nevím...” potřásl jsem hlavou. “Niall si nikdy nic nezlomil nebo nemusel k doktorovi. Jenom k zubaři... ale ten zubař je rodinný přítel a dělá všechno zadarmo. Má ordinaci ve sklepě svého vlastního domu. Zní to hrozně, ale ve skutečnosti je to tam fakt pěkné.”

“Bavíme se tu o zápěstí, Liame,” vrhl po mně vražedným pohledem. “Ne o zubech.”

“Prostě,” zafuněl jsem a políbil Nialla na čelo, než jsem zpod něj jemně vyklouzl, abych se mohl postavit. Natáhl se přes celý gauč, až málem skopl Harryho dolů. “Pojď se mnou, Harry, najdeme ti něco, čím ti to zápěstí ovážeme. Louisi, zavolej do práce a řekni jim, že jsi nemohl přijít, kvůli stavu nouze v rodině. A taky, že je ti  strašně líto, žes nezavolal dřív.”

Uniquely Perfect CZ překlad (AU Larry Stylinson+a bit of Niam)Book1 Kitten!HarryWhere stories live. Discover now