Chapter 09

3.1K 174 7
                                    

[A/N]: Hey guys! Jenom vám chci říct, že zítra jedu do Brna, takže pokud jste někdo z Brna, já budu ten magor, co křičí "Larry je real!"

(⊙ヮ⊙) No jo... to jsem většinou já...

Jo a ještě něco, malá poznámka, kosočtverec se anglicky řekne diamond. Jenom tak... abychom si rozuměli :D Jo a na konci je další věta, o kterou byste neměli přijít! ;)

[Liam’s P.O.V.]

“Já tam jdu!” zavýskl Niall a hodil vidličku do dřezu, když uslyšel, že se někdo snaží dostat dovnitř předními dveřmi. Pomáhal mi doteď s nádobím.

“A ujisti se, že je to Louis, než prostě rozrazíš dveře a ten kdovíkdo tě uvidí,” zavolal jsem, potom, co si usušil ruce do utěrky.

Když jsem vkročil do obýváku, Niall přímo zářil, vesele vrtěl ocasem a sledoval, jak vcházejí Harry s Louisem, brunet se Niallovi právě smál, “Proč necháváte ráno zamčeno? Docela si užívám ten pocit, že můžu jen tak vejít, místo abych stál venku v zimě.”

“Dobré ráno, Louisi,” povzdechl jsem si, než jsem se usmál na Harryho. “Dobré, Harry!”

Měl na sobě obvyklou hnědou beanie a Louisovy tepláky, ale tentokrát měl k tomu i Louisovu krémovou šálu. Nervózně se kousal do spodního rtu, ale vykvikl odpověď, “Dobré.”

“Co se děje, Harry?” zeptal se Niall s úsměvem.

Harry jednoduše sklopil pohled k nohám a přisunul se k Louisovi, takže ten odpověděl za něj, “Harry doufal, že by mohl zůstat v našem bytě. Říká, že je dost starý na to, aby ho někdo hlídal. Snažil jsem se mu vysvětlit, že ho nikdo nehlídá, jenom zůstává někde, kde není sám.”

“Nechceš tady u nás pařit, Harolde?” zeptal se blonďák a zazubil se.

Harry pokrčil rameny, “Na párty je moc brzo...”

“Na párty není nikdy brzo!” namítl Niall.

“No, já každopádně musím jít, pokud nechci přijít pozdě,” povzdechl si Louis a otočil se na Harryho. Jemně mu sundal beanie a strčil mu ji do kapsy od kabátu. “Bav se tu, jo?”

Harry zavrtěl hlavou, uši mu zmizely ve vlasech, když obmotal paže kolem Louise a pověsil se na něj, “Nechoď... v-vezmi Harryho s sebou.”

Slyšel jsem Louisovo tiché mumlání, “Slibuju, že... že se pro tebe vrátím, hned jak mě pustí z práce, Kitty. Dobře?”

Harry kývl a uvolnil sevření prstů, které svíraly látku Louisova trika. A v tu chvíli jsem to pochopil. Ne že by to zelenooké kotě nechtělo být se mnou a s Niallem, jenom měl strach, že Louis změnil názor a znovu ho u nás chce nechat.

“Spravili ty trubky, huh?” ozval jsem se.

“Asi ne,” protočil Louis oči. “Ale nezavolali nebo nenapsali, že bych neměl přijít... takže pokud se nevrátím... řekni všem, že jsem se utopil.”

“Cože?” zalapal po dechu Harry a prsty znovu zahákl za spodní lem chlapcova trika.

Louis střelil očima na kudrlinku a jemně mu pocuchal vlasy, “To byl vtip... Není tam dost vody, abych se utopil. Vrátím se tak kolem pěti... pokud se teda nedostanu pryč dřív. V tom případě... no, prostě pro tebe přijdu, okay?”

“Vrátíš se?” zeptal se Harry, zjevně chtěl Louisovo ujištění.

“Vrátím se,” opakoval Louis.

Uniquely Perfect CZ překlad (AU Larry Stylinson+a bit of Niam)Book1 Kitten!HarryWhere stories live. Discover now