Chapter 12

2.9K 161 16
                                    

[A/N]: Hey guys! Eeeeeh, tak trochu se cítím jako piece of shit, kvůli tomu, že přidávám nový díl až v pondělí... Ale znáte ten pocit, když jste tak závislí na nějakém seriálu, že neděláte nic jiného, jenom sledujete nové a nové díly, stahujete, hledáte obrázky, čtete fanfictions..? Ne? Jenom já? Oh... okay. (Každopádně jsem momentálně až nezdravě závislá na Dylanu O'Brienovi a Tylerovi Hoechlinovi... Check my background ;D) Anyways! Doufám, že mě ne-nenávidíte, ačkoli si to vážně zasloužím :D

[Louis’ P.O.V.]

Harry si určitě užíval ten fakt, že nemusím na další tři dny do práce. První den potom, co mi to bylo oznámeno, jsme v podstatě celý jenom seděli na gauči a sledovali filmy, vzhledem k tomu, že den předtím jsem neusnul asi až do půlnoci. Harrymu nevadilo, když jsem během některého filmu usnul, a pokaždé se zdálo, že je přitulený blíž, kdykoli jsem se probudil. Nicméně druhý den jsem pozval Liama a Nialla, abych si s Liamem mohl promluvit.

Harry s Niallem seděli a zemi a hráli karty... v podstatě. Niall se snažil naučit Harryho hrát UNO a Harry se zdál být dobrým žákem, ale občas se u toho zkrátka nepohodli.

“Vem si kartu!” rozkázal najednou Niall, hned potom, co Harry položil svou předposlední kartu.

“A-Ale Harry mohl položit kartu, t-takže si n-nemusí b-brát,” řekl Harry zmateně. “Harry už má j-jenom jednu kartu...”

“Přesně,” prohlásil Niall. “Neřekl jsi UNO, a pokud neřekneš UNO, když máš jenom jednu zbývající kartu, musíš si vzít další.”

Už tak jsem Harrymu musel trochu pomáhat, jelikož hrál v podstatě jenom s brvami, protože neuměl identifikovat čísla. Uměl čísla, to ano... jenom je neuměl přečíst. Opřel jsem se o jeho rameno, ukázal na jednu jeho kartu a zašeptal jsem. “Tohle je pětka, Kitty. Můžeš ji dát na tu pětku, co Niall zrovna položil.”

Niall na mě ukázal a zakřičel, “Nepomáhej mu!”

Ale Harry vypadal frustrovaně kvůli tomu, co mu Niall předtím řekl, “Oh... d-dobře. Tak UNO.”

“Moc pozdě,” zavrtěl hlavou blonďák. “Ber si!”

“Ne! Ty jsi to Harrymu předtím n-neřekl! Harry si n-nemusí brát!” Harry vrhl na Nialla vražedný pohled.

Niall si odfrkl, popadl z vrcholu balíčku kartu a hodil ji na Harryho, “Tumáš! Vzal jsem za tebe kartu!”

Harry vykulil oči, když ho karta trefila do hrudníku. Už už jsem chtěl Niallovi vynadat za házení věcí po Harrym, když Harry prohlásil, “Tak H-Harry vezme kartu pro N-Nialla!” a popadl celý balíček, hodil ho po Niallovi, díky čemuž karty explodovaly všude kolem.

S Liamem jsme vybuchli smíchy z Harryho náhlého násilnickému sklonu, a ten si zamračeně založil ruce na hrudi. Niall na něj zíral v absolutním šoku, překvapený, že mu to Harry vrátil. Nicméně po chvíli mlčky posbíral karty kolem sebe a usmál se, “Chceš hrát znovu?”

K mému obrovskému překvapení Harry kývl. Zasmál jsem se a otočil na Liama, “Na lidi, co jsou ze stejného místa... jsou úplně jiní.”

Liam sledoval Nialla míchajícího karty, “Myslíš to, že Niall má ocas a Harry ne?”

“No to taky... Ale napadlo mě, že to je způsobené tím, jak je Dr. Shell vytvářel, ať už to bylo jakkoli. Ale myslel jsem spíš osobnostně... ale když už mluvíme o těch fyzických věcech, jak je proboha možný, že Niall zní irsky, když jsi to byl ty, kdo ho učil mluvit?”

Liam potřásl hlavou, “To netuším... ale není to nic špatného... Vlastně se mi to dost líbí.”

Věnoval jsem mu znechucený pohled, “No to ti děkuju, že mi to říkáš...”

Uniquely Perfect CZ překlad (AU Larry Stylinson+a bit of Niam)Book1 Kitten!HarryWhere stories live. Discover now