Chapter 10

3K 169 5
                                    

[A/N]: Hanba mi, vážně... hanba! :(( Ale škola mě ničí........ plus jsem děsně líná :D Ale doufám, že nová kapitola vám zlepší náladu a přestanete mě nenávidět, jak jste asi začali :D

Každopádně... enjoy! :3

[Louis' P.O.V.]

Dnešek byl hned od začátku totálně na nic. Nejdřív mi bylo řečeno, že mi nebudou platit další tři dny... což by vlastně navazovalo na předchozí dva neplacené. Takže celkově pět dní, bez obvyklého platu. A to mohlo skončit jedině špatně, až by měl nastat čas na placení nájmu a nakupování jídla. A pak Harry. Ten kluk si vyrazil ven, úplně sám, a ačkoli jsem to nedal znát, vyděsil mě k smrti. Cítil bych se dost příšerně, kdyby se mu něco stalo, protože jsem něco takového mohl čekat.

A teď jsme, to kotě, Liam a já, stáli před jakýmsi podivným drsňáckým cizincem jménem Zayn, který nám zrovna ukázal, že má uši docela jako Harry, těsně potom, co nás informoval, že ví, že Harry je zčásti kočka.

Harry tiše vypískl, "Ty... ty jsi jako H-Harry?"

"Tak nějak," pokrčil Zayn rameny.

"Tak fajn," řekl jsem pomalu. "Když jsi jako Harry... necháš si jeho tajemství pro sebe."

"Ne," protočil oči. "Všem to řeknu. Vemte si vidle a jděte najít kočičího člověka. Oh a mimochodem, pak můžete přijít na čaj, taky mám kočičí uši."

"No..." zamumlal Liam. "Prostě... teď půjdu domů."

"My taky," řekl jsem s pohledem upřeným na Zayna a chtěl jsem odtáhnout Harryho pryč.

"Rád jsem tě viděl," Zayn vytáhl další cigaretu a zapalovač. Vložil si cigaretu mezi rty a zvedl k ní ruku, aby ochránil plamínek před větrem.

Liam už rychle odcházel, pravděpodobně chtěl Niallovi říct o Zaynovi. Harry nereagoval na mé jemné tahání a místo toho zvědavě zíral na Zayna, "Co to je?"

"Chceš jednu?" nabídl Zayn a strčil ruku do kapsy, jako by lovil další cigaretu.

"Ne," vyštěkl jsem. "Nechce!"

Zayn zvedl jedno obočí, "Uklidni se, krasavče. Stejně odcházím."

Podrážděně jsem se podíval na Harryho, "Znáš ho dobře? Nebo už můžeme jít domů?"

"Harry ho n-nezná, a-ale je jako Harry..." řekl zamyšleně. "Harry s n-ním ch-chce ještě mluvit."

Černovlásek pomalu vyfoukl obláček kouře, než znovu udusil cigaretu a zeď a hodil ji na zem, "Poslední dobou si připadám tak zbytečný... každopádně... chceš se mnou mluvit? Proč se mnou někam nezajdeš? Nebo ještě líp, pojď se mnou bydlet! Ujistím se, že máš normální život, místo toho, aby si z tebe někdo dělal zvířátko."

Cítil jsem, jak blednu, a Harryho oči se překvapeně rozšířily, "A-ale... Harrymu se líbí bydlet s L-Louisem. H-Harry není zv-zvířátko."

"Harry není zvířátko," procedil jsem přes sevřené zuby. "Může dělat co chce, ale držím ho od věcí, co by mu mohly ublížit. Není to jako bych mu dávat vodítko nebo něco."

Zayn přesunul zamyšlený pohled k Harrymu, "Je to pravda? Chová se k tobě dobře?"

Harry okamžitě kýval hlavou, "A-ano! L-Louis je hodný. Ví, j-jaké jídlo má Harrymu dát a n-nenechá psy, aby dostali Harryho a dává b-barvy na Harryho b-bolavé místa a umývá mýdlo z Harryho o-očí."

Zayn vypadal lehce zmateně, "...Barvy na bolavé místa, hmm?"

Harry přikývl a já jsem nenuceně ukázal na jeho ruku, aby Zayn pochopil, že Harry mluvil o náplastech. Chlapec se přisunul blíž ke mně, "H-Harry si myslí, že p-prostě zůstane u Louise."

Uniquely Perfect CZ překlad (AU Larry Stylinson+a bit of Niam)Book1 Kitten!HarryWhere stories live. Discover now