Viktiga förord!

1K 9 2
                                    

Det allra första jag vill göra här är är att sätta en triggerwarning (vilket jag nu gjort i den första också). Jag går inte in på några detaljer, men jag nämner självmordsförsök vilket kan vara triggande för vissa. Om detta gäller dig rekommenderar jag dig att antingen vara beredd på det, eller helt enkelt inte läsa den här.

Trots att jag nämner psykisk ohälsa i form av bland annat självmordsförsök i den här serien vill jag passa på att säga att depressioner och självmord INTE är något att ta lättvindigt. Om du mår dåligt finns det hjälp att få. Även om allt känns hopplöst och mörkt så FINNS det en värld utanför det, men ibland behöver man hjälp att hitta dit. Är du under 18 kan du eller en vårdnadshavare kontakta BUP. Om du är över 18 finns det många olika psykkliniker över hela Sverige. De flesta ingår i det fria vårdvalet och kostar som ett läkarmöte samt ingår i högkostnadsskyddet.
Psykisk ohälsa är inget att skämmas över, men det är inte heller något att vara stolt över. Med rätt behandling kan i stort sett alla bli helt friska. Och lita på mig som kommer från diverse psykiska sjukdomar- det är värt att bli frisk! Jag njuter av varje stund sjukdomarna tidigare hade förstört.

Kom ihåg: det finns hjälp att få och du förtjänar den!

Med detta sagt är det dags att kasta er in i (den tydligen efterlängtade) fortsättningen till "Har du roligt, Fuckboy?"

Jag älskar dig, FuckboyWhere stories live. Discover now