Kapitel 11

224 4 1
                                    

Jag vaknade denna gången av att jag drömde en mardröm och det som är så läskigt är ju att föra gången jag drömde en mardröm så blev den ju sann. Jag drömde iallafall att pappa dog där hemma när vi var kvar i spelen. Vi började gå och vi hade en ganska mysig stund men sedan kom en man i Kelvins och Shimmers ålder jag trodde han kom med fred men innan vi han ordet av låg Kelvin nere på marken med en yxa i magen. Men både Ryan och Shimmer var snabba med sina vapen men Shimmer var lite snabbare för med tårar i ögonen siktade hon ett spjut på mannen och Shimmer lyckades. Han hade dött vi visste det för ett kanonskott hördes. Vi alla tre sprang fram till Kelvin han levde fortfarande, men det var ingen idé att försöka hjälpa honom.

-Hämnas mig ta hela trean och flickan från tvåan.

-Vi ska försöka, sa Ryan med en massa tårar i ögonen.

Ett kanonskott hördes och vi alla hade redan bestämt vad vi ska göra, ingen utan oss ska få komma undan. Fasst idag behövde vi hitta ett nytt ställe att sova. Shimmer tog sina armar mot oss så hon såg ut som ett kors.

-Va, viskade jag

-Jag hör röster lyssna

-Jag orkar inte längre med dig! Ropade en kvinnoröst.

Sedan hörde vi ett skrik som tillhörde en kvinna.

Ett kanonskott hördes. Någon hade dött! Vi sprang in och dem två som var där var en kvinna och en man. De var tvåan och trean. För första gången nästan tog jag upp min pilbåge och tog in en pil jag sköt pilen den missa inte faktum är att jag lyckades döda hon från tvåan! Den andra pojken sprang bara.

-Vad har jag gjort! Sa jag.

-Du hjälpte till med Kelvins sista önskan sa Shimmer och kramade om mig.

-Men jag har ju blivit en mördare! Skrek jag.

-Lia andas nu men här inne är ingen en mördare.

-Men vad kal...

Jag blev avbruten utav ett kanonskott. Vi kollade oss runt och vi såg ingenting. Vi gick in i vårt nya läger men jag kunde knappt vara där inne det låg ju två döda kroppar och en utav dem dödade jag!

-Lugn sen kommer dem och hämtar kroppen. Sa Ryan.

-Vet ni tio har dött nu och det betyder att om två dör nu har vi kommit halvvägs. Sa Shimmer.

-Jag kan inte vara vaken nu jag går och lägger mig.

-Vi väcker dig när nationalsången spelas. Sa Ryan.

Jag slumrade in och sov. Men nationalsången spelade och dem som hade dött var Kelvin, hela tvåan, hela trean...

Välkomna Till HungerspelenWhere stories live. Discover now