Mai intai, prinde-ma! Cap.21

11.7K 616 184
                                    


Afurisita muiere!
Ghemuită in ursul blănos, Soraya doarme adânc și singurul sunet pe care îl scoate e un pufăit abia perceptibil. E adorabila și atât de inocenta când e ca acum, tăcută. Sigur, am fost destul de iritat când am auzit unde s-a culcat, dar sa fiu cinstit, ma așteptam! Femeia e consecventa, face numai cum o taie capul!
-Păpușa, am fost o dată idiot, dar asta nu înseamnă ca sunt și a doua oară ! murmur ușurel in timp ce o iau in brațe. Atent sa nu-i lovesc piciorul rănit, merg încet spre dormitorul nostru. Nu ma doare nicăieri dacă o apuca pandaliile când se trezește, dar de acum încolo s-a terminat cu dormitul separat. Am de gând sa fac căsnicia asta sa meargă și nici diavolul însuși nu-mi poate sta in cale! Și e timpul sa-mi țin niște promisiuni!
Un rânjet păcătos îmi înflorește pe fata la gândul deliciilor de care o sa am parte când ma voi înfrupta din corpul ei voluptos.Viața de ascet nu mi se potrivește și de trei luni sunt pe uscat. Odată ce i-am făcut vânt lui Chantal, mi-am impus propria-mi penitența, un fel de purificare pentru un nou început .
O așez ușurel in pat și nu pot sa nu zâmbesc când văd ce poarta. Are un trup de zeița și merita îmbrăcat doar in mătase și dantela, dar ea îmi salta discret hainele vechi. Am rămas perplex când i-am descoperit pe fundul rucsacului un tricou înghesuit, tricou ce a fost tot al meu și singurul lucru cu care a plecat de acasă.
Mormăie nemulțumita in somn când încerc sa o așez mai bine in brațele mele, dar pana la urma își găsește singura locul. Își îndeasă fundul bombat in vintrele mele și imaginația mea deja in apogeul nebuniei, explodează. Gem înfundat și presimt o noapte lunga. Cu toate manevrele mele, doarme atât de adânc ca nici războiul de-ar izbucni sub fereastra mea, n-ar putea s-o trezească.
Cu nasul înfundat in parul ei parfumat încerc sa adorm. Pleoapele mi se îngreunează de somn intr-un târziu și oftez mulțumit când alunec in binecuvântata pace a nopții.
-Au! O usturime îmi arde pielea și ma trezesc puțin buimăcit. Ceva mic și moale se foiește sub mine, și înjură de mama focului. Rectific, ma înjură cu foc.
-Da-te jos de pe mine, grizzly uriaș ! mormăie ea. Ma sufoci!
Aha, fiica Satanei a înviat și ma torturează prin epilare! Și-a înfipt degetele in parul meu de pe piept și pare hotărâtă sa nu-mi mai lase niciun fir.
-Ușor, diavol mic! Doare ca dracu ce faci tu acolo! Scote-ți gheruțele pana nu te pun cu fundul in sus și ți-l înroșesc ! suier dureros.
Se potolește imediat dar pufăie iritată când vede ca nu ma mișc. Stau atât de bine...
-Fac pipi și dacă nu te miști in următoarele zece secunde, fac in pat! spune ea. Nu glumesc! șuieră ea când ma aude râzând.
-Nasol pentru tine, dar vezi tu, stau atât de bine...trebuie sa-mi dai ceva la schimb ca sa merite deranjul.
-Una peste ochi?! susura ea.
-Hm, nu ești chiar in poziția in care sa emiți pretenții. Categoric, sunt in avantaj!
-Sebastian, te rog eu cât pot de frumos, am nevoie la baie, acum!!!!
După disperarea din tonul ei, diavolița nu glumește! Chicotind, aprind lampa de lângă pat, o înfășor in brațe și ma ridic dintr-un salt iar ea șuieră :
-Sa nu dea naiba, sa ma zgâlțâi!
Cam greu de făcut când întreg trupul mi se scutura de ras!
Reușesc sa o duc in baie fără niciun incident neplăcut și aștept.
-Ce faci? se mira ea.
-Aștept sa termini.
-Aici? se sufoca ea. Ieși naibi afara!
-E doar un pipi! spun nonșalant .
Cu fata in flăcări, îndreaptă un deget spre mine și spune răspicat :
-Ma aștepți acolo! și arată spre pat. Nu te clintești din locul ala pana nu te strig eu! Dacă îndrăznești, îți dau foc când dormi, te jupoi de viu, te sufoc...văd eu ce-ți fac! Și acum, ieși !
Ies! La cât de roșie este sunt doua posibilități : nu mai tine sau face un atac de apoplexie.
Ma așez cuminte unde mi s-a indicat si aștept. Și aștept! Ce naiba, doar nu are cea mai mare vezica din lume! Când apa dușului se aude îmi dau seama ca vezica e normala, creierul e cât nuca!
Țâșnesc din pat și fără sa ma sinchisesc sa bat in usa, intru in baie. Imaginea ma lasă fără aer și nu știu ce sa fac: sa rad sau sa plâng . Un sac de gunoi e bine înfășurat in jurul gipsului și din cocul neglijent din vârful capului, ies doua periuțe de dinti.
-Femeie nebuna, vrei sa-ți frângi gâtul ?! explodez intr-un final. Ce naiba ai?!
Ma privește cu ochii cât farfuriile și încearcă sa-și acopere pielea dezgolită cu mâna rămasă liberă. Mișcarea inutila îmi atrage atenția asupra sânilor plini și...schimb planul. Pot sa-i sucesc eu gâtul dacă asta vrea, mai târziu !
Cu o mișcare lenta și precisa îmi las sa cada pe pardoseala băii, pantalonii de pijama și intru alături de ea in cabina de dus. Expresia fetei ei e de neprețuit! Arată ca un peste pe uscat, gata sa se sufoce.
-Iubito, trebuia doar sa-mi ceri și te spălam pe spate!ii susur molatec la ureche.
-Măgar arogant! O sa-ti smulg capul de pe umeri! își revine ea și încearcă sa-mi ardă un cot in stomac.
O răsucesc rapid cu spatele la mine și ii proptesc amândouă mâinile pe peretele de faianța. E ușoară ca un fulg și nu îmi trece cu capul de piept, dar are un tupeu uriaș ! E ea mică, dar e atât de bătăioasa ! Și mie îmi place de mor sa o tachinez!
-Ești pitica!
-Ești tu prea înalt! scuipa ea. Ah, am uitat! Tie îți plac iepele cu cracii lungi!
-Nu, rad eu, îmi plac strumfii cu gura mare! Hai, lasă-ma sa te ajut! adaug tandru.
Și ma lasă.
Sfârcurile ei excitate îmi înțeapă palmele când îmi trec ușor mâna peste sânii plini și gemem amândoi la unison. La naiba cu dușul! O sa am ouăle albastre pana ies de aici! Îmi pun o cantitate generoasa din rahatul ala parfumat cu care mi-a sufocat baia de mascul și o spăl cât pot de repede. Nu spune nimic, își tine capul aplecat și doar micile frisoane care ii scutura trupul superb îmi arată ca nu e indiferenta la atingerile mele.
O clătesc rapid și o înfășor in prosop, fără sa ma șterg și eu. Arșița care m-a cuprins ar usca și pământul pe care calc. De abia aștept sa descopăr comoara din brațele mele!
-Mi-e foame, șoptește ea cu fata îngropată in umărul meu.
-Și mie, dar foamea mea e mai importantă ! spun cu glasul îngroșat de dorința.
O așez între pernele moi și ii astup gura cu un sărut lacom. Dumnezeule, de când tânjesc după gura asta! După buzele ei moi și pline! Are cea mai ațâțătoare gura și o mie de gânduri păcătoase îmi trec simultan prin minte.
Răspunde la sărut cu înflăcărare și îmi dau seama ca nu exista jumătăți de măsura la femeia asta. Greșit sau nu, nu se da in laturi de la nimic și accepta toate consecințele. Și consecința asta poate face gaura in ciment, nu numai intr-o biata saltea!
As săruta la nesfârșit gura asta dulce, dar pielea ei catifelată e un nou teritoriu de explorat și ma avânt nebunește in aventura. Ling, sug, dezmierd fiecare bucățică din ea și sunt răsplătit cu gemete mici și respirații întretaiate.
Sânii cu sfârcurile țuguiate sunt o tentație irezistibilă și nu ma pot abține sa nu mușc bobitele de un roz închis. Suspinul ei înfundat ma excita la nebunie, corpul suplu ce se zbate sub mine și e complet la mila mea.
Cobor cu buzele pe abdomenul plat și îmi plec fruntea pentru o clipa, acolo unde o cicatrice fina, orizontala, străbate pântecul ce a protejat o viața. Sărut cu smerenie fiecare centimetru  și inspir cu nesaț aroma de iasomie a pielii mătăsoase.
-Desfă picioarele! spun răgușit când îmi opune rezistența. Hai, iubito! Lasă-ma sa te gust!
Clatină încăpățânată din cap și nu știe ca așa ma excita mai tare. Îmi strecor un deget între faldurile moi și catifelate și sunt răsplătit cu un suspin adânc . Umezeala pe care o găsesc acolo îmi spune ca e mai mult decât pregătită, e o vâlvătaie pe cale sa izbucnească .
O mângâi delicat cu vârful degetului și capitulează. Își desface coapsele ezitant și atât aștept : o ling, o sorb, ii sug bucățica aia de carne pana își pierde răsuflarea. Cu mâinile încleștate pe așternuturile răvășite, explodează in gura mea cu un țipat ascuțit.
E suficient pentru mine, in clipa asta sunt redus la statutul de animal și o sa mor dacă nu intru mai repede in ea.
-Gata cu finețurile, iubito! marai răgușit. Trebuie sa intru acum in tine!
Cu un rest de rațiune ii feresc piciorul rănit și ma așez între coapsele ei. Ghidată de propriul instinct, scula mea găsește intrarea umeda și înainte sa plonjez in ea, spun:
-Uita-te la mine!
In lumina blândă ochii ii par aproape negri și ii ațintește curajoasa in ai mei. Printre buzele umflate de sarutul lacom, respira sacadat. Așteaptă. Ma împing ușor in păsărica fierbinte și sunt pe cale sa o iau razna. Dacă așa se simte in rai, aici vreau sa fiu aici in fiecare afurisita de clipa!
E atât de fierbinte! Cu toată umezeala dulce din jurul mădularului meu înaintez cu greu in tunelul strâmt. Geme adânc și se zvârcolește sub trupul meu masiv, dar nu îmi da drumul. Mâinile mici se inclesteaza pe umerii mei și își arcuiește coapsele primind mai mult, vrând mai mult!
-Dumnezeule, este așa bine in tine! gem răvășit. Mai mult! Lasă-ma sa intru tot!
Icneste surprinsă când împing mai tare și ajung intr-un final, complet prins de cel mai dulce sex din lume. Ii las câteva secunde de acomodare și apoi încep sa ma mișc.
Intru lent și aproape simt cum scula mea săruta fiecare mușchi mic și încordat, așa cum eu sărut gura tremurătoare și dulce. Ii înghit gemetele mici și pe măsura ce mișcările mele devin adânci și repezi, suspinele se transforma in țipete lungi și ascuțite. O penetrez cât pot de mult, alternând cadența mișcărilor și ghidat de nevoile ei. Degetele încleștate in spatele meu îmi zgârie pielea și e cel mai bun barometru al pasiunii ce o mistuie. Mușchii elastici ai vaginului îngust încep sa se contracte și știu ca urmează sa-și piardă controlul, așa cum îl voi pierde și eu.
Ma avânt sălbatic pentru ultima oară și trupurile ni se inclesteaza intr-un orgasm exploziv. Gem neputincios in durerea dumnezeiască pe care o provoacă păsărica ei mădularului meu captiv și ma mir ca încă mai pot sa respir. Femeia asta o sa fie moartea mea!
-Dumnezeule! Iubito, tu o sa fi moartea mea! dau glas gândurilor ce mi-au trecut mai devreme prin minte, in timp ce ma dau ușurel jos de pe ea. Corpul meu plânge deja după apropierea ei așa ca o iau tandru in brațe și ii sărut gura ce se pregătea sa scoată vreo perla. Cu ea nu știu niciodată la ce sa ma aștept !
Ne sărutăm din ce in ce mai aprins, flamanzi unul după altul, ca și cum nici n-am fi făcut dragoste acum câteva clipe. Mâinile ei sunt tot mai îndrăznețe și ma cutremur sub mângâierile curioase. Îmi cercetează fiecare petic de piele intr-o lenta descoperire.
-Oprește-te! spune deodată. Curios, ma opresc din îndeletnicirea delicioasa și o urmăresc atent. Ma împinge ferm pe spate și se saltă ușor deasupra mea.
Cu ochi serioși și adânc înfipți in privirea mea, spune:
-Trebuie sa vorbim, înainte sa ne lăsam iar duși de poftă!
Îmi arcuiesc ironic o sprânceană și întreb serios deși abia ma abțin sa nu rad. Dacă ea crede ca asta a fost doar pofta, e nebuna!
-Asta a fost, pofta?!
Se încruntă ușor și pare sa-și caute cu grija cuvintele.
-Uite, o sa fiu sinceră ! Nu știu ce a mai fost, dar la mine sigur a fost pofta! Și curiozitate, recunosc! Te-am folosit cu nerușinare!
Doamne, e delicioasa! După mărturisirea asta s-a făcut roz la fata și m-a terminat, inocenta e atât de rară in cercurile in care ma învârt.
O răstorn pe spate și spun cât pot de serios:
-Asta a fost dragoste cu multă pofta și chiar putina nebunie, iubito!
-Cum zici tu, dar un regulat de cinci stele nu șterge toate mizeriile din trecut și nu ma face automat complet încrezătoare in tine. La capitolul încredere mai ai de lucrat!
-Mi se pare corect și nu sunt chiar atât de arogant, încât sa-mi imaginez ca te-am dat pe spate, atât la propriu cât și la figurat cu...un regulat de cinci stele, închei râzând cu pofta.
-Deci, ne-am lămurit! Și te avertizez, o singura greșeală și-am terminat definitiv ! N-am sa mai accept nici o alta aventura, femeie, prietena sau cum vrei tu s-o numești. Am făcut destule compromisuri și vreau mai mult de la căsnicia noastră! Te vreau al meu cu totul, așa cum eu sunt a ta cu totul! spune serioasă. Atât de serioasă încât o cred.
-Ai crescut și nu ma refer la înălțime! spun in gluma.
-Probabil! Lumea pe care am cunoscut-o a fost una de care habar nu aveam și uneori mi-am dorit sa n-o fi cunoscut niciodată. Poveștile femeilor din adăpost mi-au schimbat viziunea despre viața și cred ca am devenit chiar puțin cinică. Refuz sa cred ca dragostea poate transforma partenerul de viața intr-un monstru, intr-un prădător! Nu dragostea adevarata! șoptește trist.
-Îmi pare rău, iubito! spun sincer. Din păcate, lumea nu e întotdeauna un loc frumos și oamenii nu sunt întotdeauna oameni. Exista in fiecare dintre noi o latura sălbatică atunci când suntem amenințati, înfricoșati sau atacați! Depinde de fiecare cum gestionează acest impuls, cum ne transforma!
-Sa fim serioși, indivizii aia jalnici se simțeau amenințati de femeile lor?! Și cu copiii ce aveau? Știi, asta m-a făcut sa cred ca cele mai sălbatice creaturi suntem noi, oamenii! exclama indignata. Și unii dintre noi nu merita sa trăiască !
-Tu chiar ești o mică creatura feroce! încerc sa glumesc cu ea, conversația noastră devenind prea serioasă și trista. Acum vreau, mai mult ca niciodată , sa simtă ca e iubita și prețuita! Sa poată avea încredere in mine!
-Așa ca dragul meu soț, Chantal și restul fanelor trebuie sa păstreze distanța, dacă vrei sa-ți fie bine! rânjește seducător. Am învățat niște mișcări cu care pot sa-ți tabacesc la propriu, fundul!
-Chantal, zici?! zâmbesc amuzat.
-Mda, lumea devine mică când ai un nume mare! spune ironic. Bine, cam tot e mare! și îmi atinge ușor scula.
Mișcarea ei îndrăzneața e neobișnuita, dar îmi place aceasta noua Soraya! Recunosc, a avut întotdeauna personalitate, doar ca a fost extrem de reținută in viața noastră sexuală și asta ma face sa întreb:
-Dar tu, iubito, ai cunoscut pe cineva in timpul asta ?
-Nu! N-am avut aventuri sau relații sexuale cu alți bărbați și pentru cineva care afirma ca știe tot ce am făcut, e o întrebare ciudata și dovedește putina nesiguranța. Viața mea era destul de complicata și chiar n-am simțit nevoia unei legături de genul asta! In plus, nenorocitul ala de act pe care n-ai vrut sa-l semnezi ma transforma intr-o femeie ușoară in cazul asta și crezi sau nu, eu mi-am luat jurămintele in serios! spune simplu.
Și o cred! Printre defectele ei, minciuna nu s-a regăsit niciodată, dar simțeam nevoia sa întreb! Pur și simplu! Nu poți sa ieși dintr-o lume promiscue fără sa fi atins de îndoiala, ori eu m-am lăfăit in lumea asta!
-Sunt un ticălos norocos, recunosc și știu ca nu te merit, dar m-am schimbat sau cel puțin încerc! recunosc sincer. Și o sa fac tot ce e posibil ca sa-ți demonstrez! A, și chiar știu aproape tot! Nenorocitul care a încercat sa te bată, va medita foarte mulți ani de aici încolo, intr-o celula mică. La fel cum o face și cel care ți-a învinețit maxilarul! Și m-am asigurat ca primesc ca tovarăși de detenție, niște tipi care urăsc agresorii de femei și copii! rânjesc crud.
-Ai grija, rade ea, o sa devi eroul meu și de vei vrea vreodată sa scapi de mine, o sa-ți fie tare greu!
-Scumpo, ce am eu in gând sa fac cu tine, o sa necesite mult, mult timp! șoptesc lasciv. Pentru început, as vrea sa încep sa te hrănesc! O sa ai nevoie de forța! Și încă ceva, din cauza ta m-am ales cu un oaspete nedorit și pe care nu-l pot da afara, oricât mi-as dorii. Nu pot sa frâng inima surorii mele, chiar dacă s-a dovedit ca are un gust de cacat, in materie de bărbați.
   Cu o privire șireata își înfășoară mâna mică pe mădularul rigid și șoptește chicotind:
-Bunicul mi-a spus odată ca cei mai buni soți sunt bărbații care au luat fututul, drept sport olimpic. Bine, nu in cuvintele astea, dar esența e aceiași. Dominic ar putea fi cel mai bun bărbat pentru Antonia!
-Afurisita mică, tu ai pus totul la cale! spun uimit.
-Nu, eu doar le-am dat un brânci ușor! rade ea. Restul a decurs de la sine! Și ce ziceai de hrănit? schimba rapid subiectul.
-Poate sa mai aștepte! marai excitat. Nu a încetat nici o clipa din a-mi mângâia scula și foamea pe care o simt pentru ea, nu s-a diminuat cu nimic fata de prima data. Ba din contra, creste tot mai mult!
O răsucesc brusc pe spate și ii zdrobesc gura nerușinată cu un sărut parjolitor. Îmi raspunde cu aceiași pasiune și fără nicio inhibiție, ma îndeamnă sa intru in ea. Nu am nevoie de alt îndemn, ma las sedus de aroma dorinței ei și plonjez in trupul încă strâmt, dar atât de umed și fierbinte.
-Ești o vrăjitoare! scrâșnesc chinuit de patima. Sânii ei dezgoliti se strivesc de pieptul meu gol și fiecare sunet de plăcere pe care îl scoate, amplifica focul din mine. Ard cu o intensitate ce risca sa ma mistuie, dar sunt răsplătit cu același răspuns.
-Mai tare! geme ea înnebunită.
Orice urma de precauție și rațiune dispar. O iubesc nebunește, așa cum mi-am dorit de la început și simt puterea din trupul cu aspect fragil. Nu e din porțelan, e oțel sub o mantie de catifea și in aceiași măsura, e egala mea. E femeia mea!
  

Buna dimineața !
   Încerc sa va consolez după umilința din Spania! Mai avem o speranța la aia mici! Va pupicesc și lectura plăcută!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 19, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mai intai, prinde-ma!Where stories live. Discover now