16'

32.2K 1.1K 103
                                    


Görsel :Ateş Arslan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Görsel :Ateş Arslan

Görsel :Hande ve Duru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Görsel :Hande ve Duru


Kafenin kapısı açıldığında içeriye rüzgarla birlikte kar taneleri girmişti.Kapıya yakın olan masaların üzerindeki peçeteler uçuşup yere düşerken Hande kırmızı kabanı ve kırmızı rujuyla içeri girmişti.Beni gördüğü anda gülümseyerek hemen yanıma geldi .Ayağa kalkıp sımsıkı sarıldığımızda ''Doğum günün tekrar kutlu olsun ! '' dedi heyecanla .

Heyecanlı haline gülümserken ''Teşekkür ederim '' dedim .Birbirimizden ayrılıp yüz yüze geldiğimizde kabanını çıkardı ve koltuğun kenarına bıraktı . Bende koltuğa tekrar otururken garson yanımıza geldi.''Hoşgeldiniz ne alırdınız ? ''

Hande etrafa bakınıp ''Demir yok mu bugün ? ''diye sorduğunda kıkırdadım .Demir geçen sene bizim okula nakil aldırmıştı ve okul çıkışlarında amcasına ait olan bu kafede garsonluk yapıyordu .Tabi ki Hande de neredeyse her okul çıkışında beni buraya getiriyordu .Uzun zamandır onu beğenmesine rağmen Demir bir türlü Hande'nin ona olan ilgisini farketmiyordu.

''Yok, bugün bir işi çıktığı için gelemeyeceğini söyledi '' Hande'nin yüzü düşerken garson önümüze menüleri bıraktı .Menüyü açıp kahvelere bakarken Hande menüyü eline aldı daha sonra hemen kapattı.''İştahım kaçtı benim .'' Garsona menüyü tekrar uzatırken ''Ben acıma eşlik edecek sade türk kahvesi alayım '' dedi .Ben de içeceğime karar verip menüyü kapattım ''Ben de latte alayım ''

Garson benim menümü de alıp yanımızdan ayrıldığında Hande ofladı .''Bir haftadır gelmiyordum .Şimdi geliyoruz ama o yok .Hay ben şansıma ya !'' Ona bakıp bu haline gülümsedim .Onu çok özleyecektim .

Bakışlarımı farkettiğinde asık olan suratını düzeltti ve ''Özür dilerim yine saçmalamaya başladım .Hemen eski halime dönüyorum .Hem bugün senin doğum günün ve hemde uzun zamandır seninle buluşup dedikodu yapmıyoruz ! '' dedi gülümseyerek .Anında eski neşeli haline döndüğünde Hande kadar pozitif ,neşeli ,komik bir insan olmak istediğimi farkettim .Aslında Hnde ile beraberken öyleydim .Belki de Hande'nin neşesi yanındaki insanlara bulaşıyordu ,bilmiyorum .

ATEŞWhere stories live. Discover now