9

142 9 2
                                    

Rebecka

Värmen är kvav. Luften står stilla en varm sensommar som denna. Irriterat viftar jag bort myggen som valt att cirkulera runt mig där jag ligger och solar på baksidan av huset. Sommaren har aldrig varit min favorit årstid, alla dessa mygg och värmen som kväver än är irriterande. Sedan all svett som bildas är inte heller så mysigt. Något positivt är att man kan bada.

"Rebecka" förvirrat lyfter jag huvudet och ser över ryggen efter rösten. På andra sidan staketet står Noel.
"Hej Noel" säger jag och sänder honom ett leende som han snabbt besvarar. "Har du lust att hitta på något?" Jag funderar lite, "ja absolut! Har inget bättre för mig" säger jag och skrattar till lite. "Vänta lite så går jag in och byter om bara!" Han nickar och jag springer in i huset och upp till mitt rum. Snabbt slänger jag av mig bikinin och byter om till ett par svarta högmidjade shorts med en vit magtröja med trycket I'm flawless tryckt i liten text. Mobilen slänger jag ner i fickan och ropar enkelt att jag går ut en stund. Ett enkelt okej hörs från köket och jag möter Noel utanför.
"Så vad ska vi göra?" Frågar jag.
"Vi kan promenera till glassbaren vid badplatsen och sen gå runt ån kanske?" Ger han som förslag och jag nickar glatt.

// detta kapitlet är hemskt så alla vet !! Okej nu ska jag till simhallen med mina bästa vänner + två killar från en annan skola, den ena har något emot mig?? emmiz1999 sant?? //

VindsburenWhere stories live. Discover now