13

105 8 4
                                    

Rebecka

Stressat slänger jag upp väskan på ryggen medan jag rusar ner för trapporna till utgången. När jag ser en klunga med tjejer från en annan klass suckar jag för att sedan armbåga mig igenom samtidigt som jag yttrar några förlåt och ursäkta i farten.
Jag slänger upp dörren i full fart och får en förvirrad blick från några elever på skolgården. Liam sluter upp bredvid mig och tillsammans skyndar vi till bussen. "Bussen går om två minuter så skynda dig" säger han stressat så jag ökar på stegen och kollar klockan. "Nähä, tre minuter!" Säger jag och saktar ner lite. Medan vi går ner för backen ser jag bussen passera och jag sätter fart med Liam framför mig.
Vi når bussen i tid och när vi slagit oss ner på ett säte för två personer andas vi ut. "Tre minuter var det va?" Säger han och jag slår till honom på armen, "Ey appen sa tre minuter!" Utbrister jag surt men båda brister ut i skratt.
Vi pratar lite smått hela resan men nervositeten börjar byggas upp inom mig medan vi rullar vidare mot trädgårdstorget och Noel.

Nervöst kliver jag av bussen medan Liam fortsätter ner till resecentrum. Från hållplatsen ser jag Noel vänta utanför espresso house med blicken sökandes efter något, troligtvis mig, i folkmassan.
Jag når honom med ett leende på läpparna. "Hej" säger han glatt och omfamnar mig i en kram. Jag besvarar kramen, "heej" säger jag och drar ut på e:et lite. Vi går in tillsammans och han börjar beställa sitt, "jag tar en liten Caramel frappe" säger jag och puttar undan honom för att stoppa i mitt kort i betalautomaten. "Ey jag kan betala!" Tjuter han och jag suckar, "du betalade här om dagen!" Säger jag och slår in min kod. Vi tar det vi beställt för att sedan fortsätta in i caféet. Direkt när man kommer in ser det litet ut men ju längre in man går ser man att det är ganska stort. "Vart ska vi sitta då?" Frågar jag och vänder mig om mot Noel. "Där i hörnet kanske?" Frågar han och nickar mot en liten soffgrupp undanskymd från resten av caféet. "Perfekt" säger jag och ställer ner min frappe på bordet.

//dåligt slut men jag bryr mig inte tralala. Skulle fråga er något men glömde precis vad?? Juste jag skulle säga en sak hahah!!!!
Juste, saken var att nä nu glömde jag igen?
Haha kom på det!! Den där grejen med att man sprang efter bussen är en händelse som hände mig med minuterna och det Ops hehe.
Btw är det mors dag och jag har inte köpt en present???//

VindsburenWhere stories live. Discover now