18 - Sende mi buradaydın?

66.2K 2.1K 330
                                    


"Mediada Tamer var.."

Iyi okumalar..

Okuma saatini yazmayı unutmayın !

Sabah uyandığımda, saat daha 7.00'ı gösteriyordu. Okula daha çok vardı. Bu aralar okula gitme konusunda duyarlaşmıştım.

Yorganı üstümden güç bela atarak doğruca kendimi banyoya attım. Kendimi öyle yorgun ve berbat hissediyordum ki, duş almak istedim. Sıcak suyun rahatlatıcı etkisine ihtiyacım vardı. Belki de bu sayede yorgunluğumu üzerimden atabilirdim. Ağır hareketlerle jakuziyi hazırladım. Jakuzinin dolmasını beklerken bu sırada gözüm aynadaki yansımama kaydı. Koyu kahverengi saçlarım cansız, yüzüm oldukça soluktu, bütün kan yanaklarımdan çekilmişçesine bitkin görünüyordum.

Yorgunluğumu üzerimden atmak için dakikalarca banyoda kalıp sıcak, köpüklü suyun huzurlu kollarına bıraktım kendimi..

Yarım saatten fazla duşta kaldıktan sonra kendimi durulayıp bornozumu giyip banyodan çıktım.

Aynanın karşısına geçerek saçlarımı geriye doğru ittim. Çekmeceden çıkardığım tarak ile nemli olan saçlarımı taramaya başladım.
Uzun saçı severdim ve saçlarımı bugüne kadar sadece birkaç kez kesmiştim oda küçükken. Şimdi ise uzun saçı tercih ettigimden dolayı uzun zamandır saçımı kesmiyorum. Zaten babam da bana uzun saçı yakıştırırdı.
Rengi koyu kestaneye çalan düz saçlarım vardır, gözlerimde saçlarımın rengine sahiptir, hafif kavisli kaşlara, ince bir burna ve simetrik yüz hatlarına sahibim. Kısaca, ne bir eksiktim ne de bir fazla. Kendimi güzel bulmaz veya olmayan bir güzellikle övünmezdim. Daha doğrusu ben övünmeyi sevmezdim.

Çoğu insana göre belki güzeldim ama ben hiç bir zaman kendimi güzel bulmaz ve bu güzellikle övünmezdim. Etrafındaki çoğu kişiden ne kadar güzel olduğum konusunda övgüler alırdım. Yerimde olmak isteyen binlerce insan var derlerdi hep binlerle insan... Bu insanlar gerek güzelliğim için gerekse yaşadığım hayat için yerimde olmak isterdi. Annem de mesela çoğu kez beni kıskanan arkadaş çevrem olduğunu söylerdi.
Ben görmezdim ama o görürdü.

Sözde etrafımda beni seven fakat arkamdan kıskançlıktan çatlayan bir kaç kişi olduğunu söyleyip dururdu. Ve bunlardan kaç tanesi senin dostum dediğin en yakın arkadaşlarındır derdi hep. Hiç onları samimi bulmaz hepsinin menfaatçı olduğundan yakınırdı. Hatta en yakın arkadaşım, dostum, kardeşim yerine koyduğum Natali'nin de içinde olduğunu söylerdi. Ve onun gözünün senin sevgilin Jemy'de gözü olduğunu söyleyip dururdu.

Ben ise her defasında annemin abarttığını söylerdim. Teki Jemy ile Natali'yi birlikte aynı yatakta görene kadar, işte o zaman gerçekler bir tokat gibi yüzüme çarpmıştı. O zaman annemin doğru söylediğini anlamıştım oysa beni defalarca kez uyarmıştı.

Ondan sonra ne Natali'nin yüzünü gördüm nede Jemy'in yüzünü gördüm.

Zaten Jemy sonradan hatasının farkına varmıştı ve bana dönmek için, onu affetmem için bana yalvarıp yakarmıştı. Lakin nafileydi bana yaptıklarını hiç affedemedim.

Jeremy ise son konuşmamızda senin için herşeyi yaparım demişti, ki zaten bunu defalarca kez de kanıtlamıştı.. ama sonuç hiç değişmesi işte ondan sonra ailemi kaybettikten sonra Almanya'yı bir daha dönmemek üzere terketim Jeremy'in beni bulmaması için de oradaki bütün arkadaşlarımla da iletişimi tamamen kesmiştim..

...

Okula geldiğimde saatime baktım. Daha dersin başlamasına yarım saat gibi bir zaman dilimi vardı.
Bugün hava çok güzeldi. Güneş açık renkli bulutların arasından neşeyle süzülerek kendini gösteriyordu.

ACIMASIZ  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now