Gercekler

6.8K 275 12
                                    

Hayat bazen gerceklerle hemen yuzleşmeni sağlar . Sen de bu gercekler karsisinda kaybolursun  ve en onemliside kendine sunu sorarsin peki simdi napicam . Onunde pek secenek yoktur ya ustune gidersin yada kabullenirsin.
  Buraya geldigimden beri rahat uyuyamiyorum. Geceleri ansizin kalkiyorum ve bu gecede onlardan biriydi. Uyumaya calistim ama olmuyordu . Kalkip aşağiya inmeye karar verdim acikmistim . Bi sey yesem fena olmazdi.

Koridor sessizdi kimse yoktu. Muhtemelen uyuyorlardir diye dusundum.Ama burda hizmetlilerin uyumadigina emindim. Yururken karsimdaki kapinin aralikli oldugunu ve icerde birilerinin oldugunu fark ettim.

Kapıya yaklastigim sırada Ateş' i gördüm . Üstündeki kıyafetin dugmeleri tamamen acikti . Vücudunun üstünde bazı şekiller vardı .
Oturdu fakat yalnizda degildi. Bi kadınlaydı simsiyah saclı oldugunu gordum ama yuzunu goremedim. Napıyorki  bu kadinla sonucta beni ilgilendirmez . Birden izlemeyi biraktim kalbim gitmek istiyordu ama beynim burda kalmami emrediyordu adeta. Kendimi hazir hissetiğimde tekrar araliktan baktim . Kızın onun kucaginda oturduğunu gordüm . Ateş de kafasını kızın boynuna gömmüstü ,

Belkide suan ordan gitseydim onun nasıl bi canavar oldugunu ve benden ne istedigini ogrenemicektim.

Tam kafamı cevirecekken kızın boynundan kafasını kaldırdığında ağzındaki kanı görünce donmuştum . O sivri disleri ve agzindaki kan hem korkmami hemde midemi kaldirmisti. Bu nasıl bi seydi böyle . Tanrı aşkına birden gozlerini aralıga odakladı . Korkmustum , kapiya dogru geliyordu. Saklanacak bi yerde yoktu. Hemen asagiya indim masaya oturdum . Ateşin bana yaklaşmasiyla daha cok korkuyordum.

Bana baktigini görünce ona gulumseyip hosgeldiniz diye ayaga kaktim sonucta bi Lord ' du . Bana yaklasıyordu ama kendimi ele vermemeliydim.

Bana tereddüt etmiş bi şekilde bakarken aniden yaklaşıp saçlarımı boynumda cekmisti . Simdi sonum geldi saniyordumki , eliyle dudaklarima dokundu. Birbirimize bakiyorduk. Elini belime koyup kendine çekmişti . Bi elide halen dudaklarimdaydı. Diger elinide belime koyduktan sonra ellerimi onun göğsüne koydum . Bi sey yapicak olursa en azindan iterim diye dusunuyordum . Dudaklarini bana yaklastiriyordu yerimden hareket edemedim. Ona nasıl karsı koyabilirdim ki. Kafamdan saldırı planlari yaparken kafasini boynuma goturdu. Sıcak nefesini boynumda hissediyordum. Burnunu sürterek

Ateş : " Birilerini gözetlemek hoş bi davranış değil küçük kız"

Resmen şoktan olduğum yerde durmuştum . Beni kendine iyice cektikten sonra birden göz göze geldik. Bir cevap bekliyordu ama dilim tutulmuşdu.

Biraz once ki kiz gibi benide öldurecegini dusunuyordum . Bugun degilse bile bunu yapacakti beni bu yuzden almisti buna eminim.

Beni bırakıp oturdu bende tam karşısına oturdum. İkimizde sessizdik. Olanları düşündükçe ona olan korkum artıyordu. Sonuçta ölümü kabullenip gelmiştim ama onun belirsiz bi şekilde olması beni delirtiyordu. Masadan kalkıp gideceğim sırada

Ateş: "Nereye?"

"Şey yorgun hissediyorum kendimi. Gidip uyumak istiyorum"

Ateş kalkıp yanıma gelerek merdivenleri gösterdi . Merdivenleri adım adım çıkarken kesin beni şimdi öldürecek diye düşünüyordum. Neden uykumun geldigini soyledim ki salak kafam off.

Ates " Ne dusunuyorsun"

"Hiç sadece ben yani aşırı yorgunum  Lordum"

Ateş" Madem yorgunsun küçük kız seni odana kadar taşıyalım "

Demesinin ardindan kucagina aldi. Adamdan uzaklasmaya calisirken daha fazla yanasiyordum. Simdi kacma secenegimde yok . Boyle olecegimi dusunmezdim .
Gozlerimi kapattim . Bi yataga koydu beni sonrada ustumu örttü. Öldürürken basta bu kadar iyi davrandigin icin sagol ya diyordum icimden. Gözlerimi actigimda gozlerini gordum karsimda. O masum gozlerinin ve cekici yüzünün altinda bi canavar vardi .
  Saclarimla oynuyordu bi yandan gozlerime bakarken . Durdu ve dudaklarinin bana yaklastigini gördüğümde kalbim deli gibi carpiyordu.

Ardından  o korkunç sesleri duyduk ikimizde Ates ifademi ölçer gibi bana baktı. Gözlerini gözlerimden ayırmadan öylece bakıyordu.

Ateş " Uslu bi prenses ol ve sakın ama sakın bu odadan cıkma "

Kafamla onay verdikten sonra odadan çıktı.

Biraz önce ne olmuştu öyle. Ateş bi canavardı. İyi davranmıştı bana. Öldürmeden önce böyle bir huyu olabilir mi acaba.

Ben bunlari düşünürken dışarıdan boğuk sesler  geliyodur . Korkup yorganin altina girmistim ve yastikla kulaklarimi kapattim. Kim bilir  disarda hangi tur canavarlar var . Dusuncelerle boguluyordum ve de uykum gelmiyordu. Delirecek gibiydim artık. Uyuyana kadar kac tane koyun saydim hatirlamiyorum ve ise yaramisti .Ardından uykuya daldım.

Üçüncü kişi anlatımı

Ateş sinirle odadan çıkıp aşağıya indi.
Büyük şöminenin karşına geçip cadının getirdiği kadehi alarak kadehteki sıvıdan bi yudum aldı.

Şöminedeki ateşden daha parlak olan kırmızı gözleriyle odunların yanışını izlerken cadıya

Ateş: " Hallettin mi?"

Cadı: " Evet efendim istediğiniz gibi sesleri asla anlayamaz"

Ateş 'in  dudakları hafifçe kıvrıldı. 

Ateş :"Güzel... Diğer aşamaya başlayın...O sorunu da halledecek bi şeyler yap."

Cadı : " Merak etmeyin efendim" diyerek baş selamıyla Ateş' i yalnız bıraktı.

Ateş kadehinde ki sıvıdan bi yudum daha alıp şömineye döndü. Her şey onun planladığı gibi olmalıydı.
Yaşanacakları kendi gerçekleriyle yaşatacakdı.

Karanlığın EsiriOnde as histórias ganham vida. Descobre agora