4.Bölüm (Yalnızlık)

907 120 29
                                    

LUCY

Biz Happy'le birlikte önden giderken fazlaca ilerlemiştik ve Natsu hala ortalarda görünmüyordu. Gerçi buna biraz sevinmiştim çünkü şu an tek düşünebildiğim şey Ace'di ve kendimi toplamaya ihtiyacım vardı.

Aklıma sürekli Ace'i Marineford'tan önce son gördüğüm an geliyordu. Beni Fiore'ye gitmem için bir gemiye bindirmişti ve o giderken bende arkasından uzun uzun bakmıştım.

 Beni Fiore'ye gitmem için bir gemiye bindirmişti ve o giderken bende arkasından uzun uzun bakmıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O an çok havalı olduğunu düşünmüştüm. Hayatta istediği her şeyi elde edebilecek güçte olduğunu, aslında elde de etmişti zaten... Her ne kadar pişmanlığı olmadan öldüğünü söylemiş olsa da... Bence bundan çok daha fazlasını yapabilecek güce sahipti. Onu ve potansiyelini özlüyordum. Onu gerçekten çok özlüyorum...

Fairy Tail dağıldıktan ve Natsu gittikten sonra çok yalnız hissetmiştim. Çok yalnız hemde... Hiç biriyle iletişim kuracak gücü kendimde bulamamıştım ve bu çok canımı yakmıştı.

Natsu... Özellikle Natsu. Igneel'i kaybetmenin onun için ne kadar zor olduğunu anlayabiliyordum ama hepimiz bir şeyler kaybetmiştik...

Eğitim için giderken beni yanında götüremez miydi sanki? O gittikten sonra bir süre ona ayak bağı olup olmadığıma kafa yormak zorunda kalmıştım.

Herkes gitmişti ve Aquarius'u da kaybetmiştim. Tamamen yalnız kalmıştım.

Gerçekten her gün eve geldiğimde Natsu ve Happy'i orda görmeyi beklerken boş bir daireyle karşılaşmak çok zor olmuştu. Yine de bir şekilde idare etmeye çalışıyordum, tam alıştım derken Ace'in idam haberini almıştım.

Yazarlık için çalışırken, bir çok araştırma dosyasına ve el altından getirilmiş haberlere bakma iznim oluyordu çünkü ilham, araştırma ve bilgi yazarlık için çok önemliydi.

Dışarıdan, güvenli bölgenin dışından gelen haberlerin olduğu gazeteye ulaşmam bu şekilde olmuştu. Bir anda öylece, karşıma çıkmıştı. Sanki her şeyi kaybettiğimi gözüme sokmak ister gibi.

Önce Sabo, sonra ailem, Aquarius Natsu, sonra Fairy Tail... Luffy'i en son denize açılırken görmüştüm ve şimdi de Ace...

Ace'i kaybetme düşüncesiyle kanımın resmen vücudumdan çekildiğini hissetmiştim ve gözyaşlarıma hakim olamamıştım.

Ace'i kaybetme düşüncesiyle kanımın resmen vücudumdan çekildiğini hissetmiştim ve gözyaşlarıma hakim olamamıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Strong Enough (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now