12.Bölüm (Eğitim)

568 75 103
                                    

LUCY

Law'ın Luffy'le ilgili söyledikleri beni fazlasıyla mutlu etmişti. Hem Luffy'i hemde tayfasını görmeyi fazlasıyla istiyordum.

Ace'in ölümünden sonra kendime geldiğimde bize yardım edip Luffy'i eğiten Rayleigh, benimde kendimi geliştirme isteğime karşılık bana küçük bir kutu vermişti.

Bununla Luffy'nin tayfasına tek tek ulaşabileceğimi söylemişti ve ben her bir yıldız ruhumun eğitimini Luffy'nin tayfasından farklı biriyle birlikte güçlenerek geliştirmiştim. Çok eğlenceliydi ve gerçekten faydalı olmuştu.

Zoro ve Brook ile Cancer formunun yeteneklerini geliştirmiştim.

"Hiç fena değilsin."

"Teşekkürler, senin kadar harika bir kılıç ustasıyla çalıştığım için şanslıyım."

"Ahh, harika olduğumu biliyorum ama ben en iyisini hedefliyorum." diyen Zoro'ya doğru "Bunu beni yenince konuşuruz." diyen kişi Dracula Mihawk'tı. Kendisine 'Şahin Göz' diyorlardı ve dünyanın en iyi kılıç ustası olarak biliniyordu.

Zoro'nun amacı onun yenmek olsa da kendini geliştirmek ve daha güçlü olmak için ondan eğitim alıyordu. Yanlarında bir de Perona vardı.

Perona'nın burda oluşu tamamen tesadüftü, hatta buraya gelmeden önce düşman olduklarını duyunca şaşırmıştım çünkü şu an Zoro'yla fazlasıyla ilgileniyor görünüyordu.

"Zoro! Yine sargıların açılmış! Aptal mısın sen?!" diye bağıran Perona'ya gülümsememe rağmen bana bakıp kafasını çevirmişti. Kıskanıyor olabilir miydi? Ah, aptal Zoro. Hiçbir şeyden haberin yok.

"Katana manyağı."

"Ne dedin sen?! Ha??" sonra tekrar dövüşmeye devam etmiştik.

Kılıç ustası olarak Zoro gerçekten harikaydı ama onu tanıdıkça onun en sevdiğim yanı karakteri olmuştu. Tayfanın yardımcı kaptanı olarak toparlayacı bir özelliğe sahipti ve bu Luffy gibi aklı beş karış havada birini ayakta tutmak için ideal kişi olduğu anlamına geliyordu.

 Tayfanın yardımcı kaptanı olarak toparlayacı bir özelliğe sahipti ve bu Luffy gibi aklı beş karış havada birini ayakta tutmak için ideal kişi olduğu anlamına geliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Brook ile çalışırken her şey daha farklıydı. Onu piyanonun başına geçtiğinde dinlemeyi çok seviyordum ve bana kılıç tarzı aletlerden farklı enerjiler ortaya çıkarabileceğimi öğretmişti.

Kendisi çoğunlukla buzu kullanıyordu. Bir müzisyen olmanın avantajını kullandığı gibi ölü olmanın avantajlarını da gücüne adapte ederek farklı enerjiler ortaya çıkarıyordu.

Ruh Kralı. Gerçekten ona uyan bir tabirdi.

"Yohoho, başlayalım mı, Lucy-san?"

Strong Enough (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now