15.Bölüm (Kaynaşma)

480 95 16
                                    

Loncaya gidene kadar Natsu ve Lufy'nin açlıktan şikayet edişini dinlemişlerdi.

Diğer yandan Chopper ve Happy konuşabilen hayvanlar olmanın iyi ve kötü yanlarını tartışırken geri kalan şeyler aynıydı.

Lucy Robin ve Nami ile sohbet ederek önden yürüyordu. Sanji ve Zoro her zaman olduğu gibi kavga edip duruyorlardı. Franky ve Usopp ise Brook'un kötü şakalarından kaçınmaya çalışıyorlardı.

Loncaya geldiklerinde Luffy koşup sevinçle Lucy'in boynuna kolunu atmıştı. "Demek hayalini kurduğun Fairy Tail bu öyle mi? Harikaaaa görünüyor." (Sugeeeeee : ))

Natsu "Burası Fairy Tail. Arkadaşlarımız da burda." dedikten sonra gülerek kapıyı açmıştı. Kapıyı açmasıyla içerdeki gürültüyü duyması bir olmuştu.

Yine herkes saçma sapan kavga ediyordu. Nami üzüntüyle "Bende bizim gemiye ucubelerle dolu derdim. Senin durumun da benden çok farklı değilmiş. Zavallı arkadaşım." dedikten sonra elini destek vermek için Lucy'nin omzuna koymuştu.

Robin de "Zavallı şey seni." diyerek destek çıkmıştı.

Natsu heyecanla "Millet! Bakın Lucy'nin arkadaşları geldi. Hepsi çok havalı insanlar! Bakın, her şeye dönüşebilen bir robot bile var!" diyip Franky'i gösterdiğinde Franky sesini robot gibi çıkarmıştı.

"Mem.nun ol.dum."

Erkekler ilgiyle o yana gittiklerinde Fraky'nin arkasından çıkıp "Selamlar, yohohoho." diyen Brook'u görünce korkuyla "İskelet konuştu!" diye bağırıp geri kaçmışlardı.

Geri kaçmalarıyla az önce Sanji'yle ettiği kavga yüzünden sinirli olan Zoro'nun sinirli bakışlarına denk gelince daha çok korkup başladıkları yere geri dönmüşlerdi.

Bu duruma ellerini beline koyarak gülmüştü Luffy. Biraz güldükten sonra tekrar aklına açlığı düşmüştü.

"Burda et var mı?"

"Aç mısın? Bende!!! Hadi Mira'ya yalvaralım."

Natsu ve Luffy'nin muhabbetine ek olarak "Bende Sake istiyorum!" demişti Zoro. Bunu duyan Cana gülerek "Yeni bir içki arkadaşım oldu! Sake bendem sorulur." diye bağırmıştı.

O sırada Sanji hayatının hatasını yaparak Erza'ya asılmaya çalışmıştı ki sonu hiç iyi bitmemişti. Onu yerde nerdeyse ölü bir şekilde yatarken gören Zoro kollarınu göğsünde birleştirmişti.

"Tsch. Bunu hak ettin, sapık aşçı."

"Mira! Yemek var mı?"

Natsu'nun sorusuna karşılık Mira "Daha yeni malzeme aldığım için hiçbir şey yapmaya vaktim olmadı, üzgünüm." demişti.

Sanji hemen kendine gelip Mira'nın elini tutmuştu. "Hiç endişelenmeyin, ladyim çünkü Sanji burda. Sizin güzelliğinize layık bir yemek hazırlayacağıma söz veriyorum."

Natsu şüpheyle "O yemek pişirebiliyor mu ki?" diye sorduğunda Luffy heyecanla "Sanji'nin yemekleri harikadır! Gemimizin aşçısı olarak gerçekten müthiş yemekler yapar. Düşünmesi bile ağzımın suyunu akıttı." demişti.

Mira "Ah, öyle mi? O zaman yardım edersen memnun olurum, aşçı-san." derken gülümsediğindeyse burnundan kan akarken gözlerinden kalp çıkaran Sanji "Haay!" diye bağırmıştı.

Diğer yandan Robin ve Levy anında yazıtlar hakkında konuşmaya başlamışlarken, Bisca ve Alzak Usopp'la keskin nişancılık hakkında konuşuyorlardı.

Franky Gray'in de soyunduğunu görüp gururla "O da bir sapık, erkek adam donla gezer." demesiyle Elfman'ın "Erkek Adam!" diye bağırarak muhabbetlerine katılması bir olmuştu.

Strong Enough (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin