10.Bölüm (Marineford)

636 90 127
                                    

LUCY

Ben hafızamda yaşanan değişikliklere bir anlam veremezken, Law bir şeyler düşünmekle meşguldü.

Gemiyle iletişime geçip bir şeyler soruyor ve aldığı cevaplara göre geçitle uğraşıyordu, bense katiyen neler döndüğünü anlamıyordum.

Zihnimde her şey karmakarışıktı. Sürekli değişen bir şeyler vardı ve Natsu sürekli farklı bir anımda beliriyordu, bu beni öldürecek gibiydi.

Başım dönüyordu...

LAW

Lucy'i tekrar tutmak zorunda kaldım çünkü yine dengesini kaybetmişti. Hepsi şu sersem alev kafanın suçuydu.

Gerçekten neden bana hep böyleleri denk geliyordu ki? Önce başına buyruk Luffy, şimdi de Natsu. Normal biriyle tanışamayacak mıydım?

Natsu aptalı geçmişe müdahale ederek ne yaptığını sanıyordu? Her şeyi berbat edecekti! Bu işi çözmenin bir yolu olmalıydı, onu daha fazla her şeyi berbat etmeden geri getirmenin bir yolu olmalıydı ama ne? Bir şeyler düşünmeliyim, düşün. Düşün.

Elimde tuttuğum kalbi fark edince hala bir şans olduğu ihtimaline tutunmuştum. Natsu'nun kalbi elimdeydi ve bu durum geçitteki geçmişle, şimdiki zamanı bağlayan bir şey olduğu anlamına geliyordu.

Natsu'yu ordan geri getirmek için bunun üzerinde odaklanırsam, hala bir yol olabilirdi. Nabzını kontrol ettiğim Lucy'nin, zor durumda olduğunu anlamakta gecikmeyince, bir kez daha acele etmem gerektiğine karar vermiştim.

NATSU

Uzun bir süre yaşananların şokuyla hareket edememiş ve sadece izlemiştim. Ace'i kurtarmak için herkesin kendini ikinci kez düşünmeden feda ettiği bu savaş çok acımasızcaydı.

Denizin altından baloncuk kaplamalı bir sürü gemi yüzeye çıktığında, Ace'in kaptanı olan Beyazsakal'ın da belirmesiyle her şey akıl almaz bir hızla gelişmişti.

Ace gitmeleri için yalvarmıştı, bunun kendi başına buyruk hareketlerinden kaynaklandığını söyleyip, kimsenin zarar görmeden ordan uzaklaşmasını istemişti ama ne Beyazsakal ne ananas kafa ne de diğer korsanların hiçbiri geri dönmeyi kabul etmemişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ace gitmeleri için yalvarmıştı, bunun kendi başına buyruk hareketlerinden kaynaklandığını söyleyip, kimsenin zarar görmeden ordan uzaklaşmasını istemişti ama ne Beyazsakal ne ananas kafa ne de diğer korsanların hiçbiri geri dönmeyi kabul etmemişti.

Böyle bir şey Fairy Tatil'de olsaydı, aynısını yapacağımızdan emindim. Ace'in bir çok kişinin hayatına dokunmuş olduğunu görmek böyle bir ortamda mümkündü.

 Ace'in bir çok kişinin hayatına dokunmuş olduğunu görmek böyle bir ortamda mümkündü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Strong Enough (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin