17.Bölüm (Kılıçların Sesi)

443 101 22
                                    

Lucy içeri girdiğinde gördüğü manzara onu şok etmişti. Sanji Mira'ya asıldığı için Laxus'un yıldırımına maruz kalmıştı.

Chopper Wendy'nin şifa büyüsünü duyunca kendini yetersiz hissedip ağlamaya başlamıştı ve Usopp onu teselli etmeye çalışıyordu.

Franky ve Elfman galibi belli olmayan bir güreşe girişmişlerdi.

Brook kemanına sarılmış bir şarkı söylüyordu. Herkesin neşesi yerinde gibiydi.

Levy ve Robin yazıtlardan konuşmaya devam ederken yanlarına gelen Gajeel'i görünce Robin'in göğüsleriyle kendininkini kıyaslayarak surat asmıştı Levy.

Nami bu işten ne kadar kazandıklarını öğrenmek için S sınıfına yanaşmıştı ve Evergreen ile gözlerinden beli çıkararak konuşuyordu.

Luffy ve Natsu tıka basa yedikleri için şişen karınlarını okşayıp dişlerini karıştırıyorlardı. Gerçekten mideleri bir gezegen büyüklüğünde olmalıydı.

Tehlikeli olan asıl şey Zoro ve Erza'nın dövüş pozisyonu almasıydı ki Mira onları kibarca kovup "Dışarı lütfen." dediğinde ikisinin peşinden neredeyse tüm lonca dışarı çıkmıştı.

Nami gülerek "Zoro'nun üstüne bahis oynuyorum!" dedikten sonra kolunu Laxus'un omzuna atmıştı. "Yıldırım çocuk, ben de yıldırımdan biraz anlarım. Sence hangisi kazanır?"

Laxus her zaman ki sakinliğiyle "Arkadaşın üç kılıç kullanabildiğini söylemişti, değil mi? Erza'da çok daha fazlası var." dedikten sonra gülümsemişti.

Nami "Böyle söylemekle olmaz, para yatır. Para!" dediğinde Laxus "İyi! Erza'ya oynuyorum." demişti.

Luffy ile Natsu küçük bir kavgaya tutuşmuşlardı bile.

"Erza çok güçlüdür!"

"Zoro yenecek! Asla kaybetmeyeceğini söyledi!"

"Ama Erza da asla kaybetmez!"

"Zoro çok güçlüdür! Zoro dünyanın en iyi kılıç ustası olacak adam!"

"Erza da dünyanın en iyi büyücüsü olacak olan kadın o zaman!"

"Zoro dedim!"

"Erza!"

"Zoro!"

"Erza!"

Bir anda ortalarında duran Lucy'e dönüp aynı anda "SENCE KİM KAZANIR?!" diye sorduklarında korkuyla geri çekilmişti Lucy. Bu ikisinin sesi fazla yüksek çıkıyordu.

Omuz silkip ortamı yatıştırmak için "Berabere." demişti. Luffy ile Natsu bu fikre boş boş baktıktan sonra "Sıkıcı." diyip kafalarını çevirmişlerdi.

Lucy ikisinin de çevirdiği kafasına bir yumruk attıktan sonra "Sizsiniz sıkıcı!" demişti. "Ya o ikisi tüm şehri yıkarsa ne olacak?! Haa?!"

Natsu elini çenesine koyup "Bunu hiç düşünmemiştim." dediğinde Lucy "Normalde de düşünmediğindendir." diye cevap vermişti.

Luffy ise gülerek "Zoro önüne çıkarsa tüm binaları keser." dediğinde kafasına vurmuştu Lucy "Bunu gurur duyulması gereken bir şey gibi söylemesene!"

Zoro gülerek "Güçlü görünüyorsun. Güçlü insanları severim." dediğinde Erza da aynı gülümsemeyle karşılık vermişti. "Aynı şekilde. Büyücü olmasan bile etrafından büyüye benzer güçlü bir aura yayılıyor. Eğlenceli olacak."

"Evet, eğlenceli olacak. Kaybeden sakeleri ısmarlar!"

"Ben çilekli kek isterim!"

"Önce bir kazan da!"

Strong Enough (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now