13.Bölüm (Dönüş)

514 79 38
                                    

LUCY

Bundan sonra her şey çok hızlı gelişmişti. Law'ın istediği kapıyı açmış ve planına yardımcı olmuştum. Aradığımız taşı bizim için bulup anlaşmayı tamamladıktan sonra bana Punk Hazard adlı bir yere girdeceğini söyleyince gülümseyerek ona iyi yolculuklar dilemiştim.

Şimdiyse loncaya geri dönüyorduk. Hemde para ödülümüzle birlikte! Bu parayla loncayı baştan bile yaptırabilirdik! Ya da bir yıllık kiramı ödeyebilirdim! Kulağa harika geliyordu.

Gemiye binen Natsu'nun bunun harika olduğunu düşünmeye vakti olduğunu sanmıyorum gerçi ama buna değer. Gerçekten çok eğlenceliydi!

Bana bir şey söyleyeceğinden bahsetmişti ama daha sonra buna hiç vakti olmamıştı. Üstelik fazla heyecanlı görünüyordu, söyleyemeyip bir yere saklanmıştı.

Ne söyleyecek olabilir ki? Natsu bu sonuçta. Virgo'ya başka bir hazine çukuru daha kazdıracak olmalı. Boşu boşuna heyecanlanmama gerek yok, sürekli aptal durumuna düşüyorum.

Aah, gemi havası gerçekten çok güzel. Özgür hissettiriyor ve Luffy'nin sözleri aklıma geliyor.

"Denizlerdeki en özgür insan Korsanlar Kralıydı. Bende Korsanlar Kralı olacak adamım!"

Evet, öylesin Monkey D. Luffy. D..? Gerçekten D'nin sırrı ne olabilir? Portagas D. Ace, Gold D. Roger, Trafalgar D. Water Law. Bütün önemli isimler D'nin iradesine sahip. Aah, cidden merak ediyorum ama bir ömür öğrenemeyecekmişim gibi geliyor.

"Kusmak istiyorum."

Ve bir de şu Dragneel var. O da oldukça önemli, öyle değil mi? Zeref Dragneel. Gerçekten garip günlerdi, sonunda gerçekken huzur loncamıza çökmüş müdür acaba?

Loncaya gelince fark ettim ki, imkansız. Biz umutsuz vakayız. Yine herkes birbirini yiyor. Şey, ne diyebilirim ki? Bizim loncada olmak böyle bir şey sanırım.

"Ah, döndünüz mü? Hoşgeldiniz."

Mira'nın tatlı sesiyle tekrar evimizde gibi hissetmiştik. Özellikle Natsu o gemiden kurtulduğu için sonunda mutlu görünüyordu.

"Lucy.." diyen sesinde garip bir tonlama vardı.

"Efendim. Eğer bütün paramı yemeğe yatırdım, bitti demek üzereysen benden bir şey koparamazsın! Hangi insan o kadar parayı bir günde yiyebilir ki! Şu am zengin sayılırız."

"Hayır! Öyle bir şey değil. Benimle akşam şu meşhur ağacın orda buluşsana."

Derin bir iç çektim. "Virgo'yu da yanıma alayım mı?"

"Virgo'yu ne yapacağım?!"

"Geçen sefer bize hazine için kazı yaptırmak istemiştin, şimdi neyi kazmamızı istiyorsun?"

"Hayır! Hayır! Bu sefer... Öyle değil. Sen sadece gel yeter."

Aah. Bu sefer hangi yıldız ruhuma ihtiyaç duyuyor acaba? Bana hiçbir zaman ihtiyaç duymadığı için gerçekten benimle konuşmak iatediğine inanmak güç.

NATSU

Tam bir aptalım. Gerçekten onu romantik bir yere çağırıp, ondan Virgo'yu çağırmasını istemiştim. Üstelik çokta güzel olmuştu o gün.

Strong Enough (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin