11.Bölüm (Shanks)

586 71 66
                                    

3.Tekil Şahıs

Natsu izlediği şeyin ne olduğuna bir anlam verememişti, her şey o kadar dokunaklı ve yoğundu ki...

Marineford gerçekten en iyilerin savaşıydı. Ace'in ölümünden sonra Lucy'de neler olduğunu sadece söylentilerden duymuştu, o yüzden o da kendisinin ve Luffy'nin Law'a teslim edilmesinden sonra olacakları izlemeyi merakla bekliyordu.

Natsu onu bir an bile yalnız bırakmamıştı. Sürekli elini sıkıca tutmuştu. Ace'in ölümünü izlerken Lucy, Natsu'ya sıkıca sarılarak hüngür hüngür ağlarken sakura saçlı büyücü bunu anlayışla karşılamıştı.

Savaş alanına yaklaşan farklı bir gemi ve bambaşka bir adam vardı. Adam Ace'i öldüren yumruğu kılıcıyla durdurarak bir denizcinin hayatını kurtarmıştı.

Lucy şaşkınlıkla öne doğru yürüyünce, Natsu adamın çok önemli biri olduğunu az çok anlamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucy şaşkınlıkla öne doğru yürüyünce, Natsu adamın çok önemli biri olduğunu az çok anlamıştı. Biraz daha yaklaşıp adama baktığında "Gildarts!" diye bağırmaktan kendini alıkoyamamıştı.

Adamı gören herkes korkudan titreyerek geri çekilirken, savaşın başındaki insanlar bile sessizleşmişti.

Adamı gören herkes korkudan titreyerek geri çekilirken, savaşın başındaki insanlar bile sessizleşmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucy "Hayır, Natsu. Çok benziyorlar ama o adam Shanks. Kendisi Yeni Dünyanın dört imparatorundan biri olur... Eskiden Korsanlar Kralı'nın tayfasındayd ve şimdi, denizlere hükmedenlerden bir tanesi. Luffy'i korsan olmaya iten kişi. Bir nevi onun idolü gibi." dediğinde Natsu yutkunarak "Gildarts gibi." dedi.

Gildarts onun için neyse, Shanks'da Luffy için o gibiydi ve adam fazlasıyla Gildarts'a benziyordu. Natsu'nun ilgisini çekmişti ve merakını arttırmıştı.

Adam yerde duran Luffy'nin şapkasını aldıktan sonra dik bir duruşla "Bu savaşa bir son vermeye geldim." demişti.

Herkes birbirine bakıp bir süre bir şeyler geveledi. En sonunda Shanks'ın tayfası yanına toplanırken, o kılıcını çekerek "Bu savaş bitmiştir. Ama hala savaşmak isteyen varsa... Rakibiniz biz olacağız." dediği andan itibaren yüzlerde oluşan o gerilme gayet açık belli oluyordu.

Strong Enough (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now