Mr. Kook - 8

31.6K 3.8K 3.5K
                                    

Medya : Jungkook.
(medya açılmazsa diye buraya da koyuyorum. Çünkü aşırı derecede düşünceli bir insanım yani )

 Çünkü aşırı derecede düşünceli bir insanım yani )

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

_________

Taehyung çaresizce yere oturdu. Ne yapacağını bilmiyordu .Asıl korkunç olan kendisiydi. Nasıl onu üzmeyi başarabilmişti ? Nasıl gitmesine göz yummuştu ?  Daha önce kendisinden hiç bu kadar nefret etmemişti. Onunla bir şekilde iletişim kurması gerekiyordu.  Birden aklına gelen fikirle ayağa kalktı . Odanın en ince ayrıntısına kadar her yerine baktı ve peluş oyuncağını aradı . En sonunda perdenin arkasında bulmuştu.

" Bay Kook ! "

Hızla yanına oturdu ve konuşmaya başladı.

" Yani Jungkook , özür dilerim. Gerçekten özür dilerim öyle söylemek istememiştim. Eğer hala buradaysan bana son bir şans vermelisin. Seni kaybetmeyi göze alamam. Sen hayatımda güzel olan tek şeysin , lütfen Jungkook. Lütfen geri dön. "

Taehyung göz yaşlarına hakim olamıyordu. Jungkook her şeyi kendisini korumak için yapmıştı. Fakat Taehyung ise ona gitmesini söylemişti. Nasıl yapabilmişti bunu ?

Hıçkırıklarının arasından titreyen sesiyle devam etti.

" Jungkook ! Cevap vermek zorundasın. Neredeyse hayatımın tamamını seninle geçirdim , ve şimdi gidecek misin ?  Sinirliyken saçmaladığımı biliyor olman gerekiyordu , neden ciddiye alıyorsun beni... "

Bay Kook hala cevap vermiyordu.

" B-burada değilsin değil mi ? Yalnıca aptal bir peluş oyuncakla konuşuyorum."

Taehyung şansını denemişti , fakat olmuyordu. O gerçekten gitmişti.  Bay Kook'u eline aldı ve yatağa yattı. Her zaman ki gibi ona sarılarak uyuyacaktı. Fakat bu olanlardan sonra uyuyabileceğini sanmıyordu.Gözlerini kapattı ve ona sarılışını düşündü .

"  Aman tanrım aman tanrım aman tanrım ! Biz ... sarıldık değil mi ? "

Hızla elinin tersiyle göz yaşlarını sildi ve aniden hissettiği heyecanına engel olamayarak Bay Kook'a baktı.

"Bunu mutlaka tekrar yapmalıyız... Fakat önce kendimi affettirmem gerekiyor. "

Taehyung kendini bir çok konuda affettirmesi gerekiyordu. Lisa konusunu halletmişti. Şimdi geriye yalnızca sinirliyken söylediği şeyleri telafi etmek kalmıştı. Fakat unuttuğu bir şey daha vardı .Bay Kook' a çok uzun zamandır iyi geceler öpücüğü vermiyordu.

" Doğru ! İyi geceler öpücüğü ! Siktir... beni kesinlikle öldürecek... Ama bana kıyamazsın değil mi Bay Kook ? "

Sırıtarak onu kolları arasına aldı ve peluş yüzünün her yerini defalarca öptü.

"Bak ne diyeceğim , eğer beni duyuyorsan ve şimdi buraya gelmezsen sana bir daha iyi geceler öpücüğü vermeyeceğim. Tamam mı ? "

Elleriyle gözlerini kapattı ve saymaya başladı . Öpücüğü böyle bir durumda Bay Kook'un önemsemeyeceğini biliyordu. Fakat heyecanlanmıştı.

Mr. Kook?  |TaeKook  حيث تعيش القصص. اكتشف الآن